Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Rica ederim otomatik düşünüyorsanız hondanınkiler çok övülür hep. Şuan 2.el piyasa fiyatları uçmuş durumda ama asimetrik bilgi ve ters seçim etkisi hat safhada

Aslinda bir tane honda denk geldi
Karar vermek zor ben brz model fiyat bakayim bana o kdr uzak bir konuki

Toyota auris var bizde tavsıye ederım.Corolla da güzel

Yaa en sevdigim arac biliyormusun
Her zaman her yerde toyota, ama auris ayri bana ne hatirlatiyor bilmiyorum cok seviyorum auris isterim

Yaa en sevdigim arac biliyormusun
Her zaman her yerde toyota, ama auris ayri bana ne hatirlatiyor bilmiyorum cok seviyorum auris isterim
bizimki de toyota aurıs otomatık dizel cok sevıyorum arabamızı rahat kullanıyorum masAllah dıyeyım, alırken dızel oldugu için daha pahalıya aldk ama bi esprısı kalmadı dıyo esım litre fiyat farkı kalmadı neredeyse benzınle

Bizimkiside benzınlı otomatık bende çok memnunum masallah

Auris i listenin basina yazayim
Ben yine cok kotu hissediyorum bir an once sabah olsa :/
Sali gunu is yok, o gun dr a giderim ama ptesi ise gidip calissam iyi olacak
Noldu bana bi anlasam

dinlenmene bak canım yaa tam toparlanamazsan daha kötü olursun ayaklanma hemen

Evet yanarim mahvolurum
Ise gidip calismam lazim
2 hafta hasta olma luksu yok

Yaa az once nisandaki altinlar ile aldigim bileziklerin fisini buldum
Kepaze kuyumcu bizi kaziklamis
Hesapladim en az 2 gr daha alabilirmisiz
Ah simdiki ben olacaktim gorurdu o
Ciraklik donemine denk gelmis

kısmetse ne zaman dogum canım ilk bebiş normal dogummuydu ayy ben ck heyecanlıyım sımdıden
Mayısın başı canım ilki herşey normal gözükürken sancı açılma olmadı 41 de sezeryan oldum 32. Hafta da sancı vardı ama doktor erken dogmasin diye durdurmuştu şimdi yine 32. Haftadayız yine sancı çıkıyor agrılarım oluyor bakalım nasip sağlıcakla gelsinde hiç önemli değil

A 101 de 10 TL üstü elseve 6,95 di bende 2 tane aldım

Ahahh kepaze lafı guldurdu beni nerelisin sen E Esila09

az kalmıs hayırlısı olsun ınsAllah canım saglıkla gelsinler de gerisi önemli degıl

Cnm fiyat farkı kalmadı neredeyse aynı. Benzin ve dizel arasındaki fark azaldı yani. Ayrıca dünya hybrid araca dönüyor dizeller yasaklanıyor. O yüzden benzinli alın ama alabiliyorsanız hybrid alın.
Orası öyle de benzinli aracın 1 depo yakıtı ile gittiğin menzil ile diesel aracın 1 depo Yakıtı ile gittiğin menzil aynı olmaz. Km bazında diesel araç benzinli araca göre daha az kuruş yakar. Ama wv in benzinli tsi araçları da yakıt anlamında çok ekonomikler. Tabi bu dediğim manuel için geçerli.

Kizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Auris i listenin basina yazayim
Ben yine cok kotu hissediyorum bir an once sabah olsa :/
Sali gunu is yok, o gun dr a giderim ama ptesi ise gidip calissam iyi olacak
Noldu bana bi anlasam
Bizim onceki aracimiz auris dizel manuel skypack advance di sifir almistik ve hala gozum onda desem yeridir ( simdiki dizel otomatik corolla ve memnunuz genel olarak. hem cekis gucu, hem az yakmasi bakimindan. Esimin babasinda jetta var. 1.2 motor olmasina ragmen benzini fondip yapiyor resmen hem de manuel. biz cimri motora alismisiz sanirim bize fazla geliyor o. uzun yolsa ben dizel oneririm ama hybridler arttikca dizel yasaklanacak diyorlar bir de belli bir km ye gelince elden cikarmak gerek.
tavsiyem sana auris otomatik dizel-benzinli skypack advance cam tavanli modeli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…