Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın gece oturma odasında uyumuşuz gözümü açtık ki saat 02:00 zorla yatağa gittik resmen Bugün alışveriş yapacağız birazda hava almamız lazım dün evdeydik gece biraz sıkıldık valla . Buzlukta dolma biberler var iç harcı da var onları doldurup pişirmek istiyorum eşimde tavuk sote diyordu . Tavuğu daha yeni yedik yarında menüde etli kurufasulye var ondan söyleyeyim de dolma yiyelim ayrıca yarını 4 gözle bekliyorum biogranit setimin garantiye gitmesinin 21. İş günü yarın oluyor . Güya yarın Kargo takip numarası verecekler . Eğer gelmezse Salı günü tüketici mahkemesine başvuru yapacağım e devletten sonlara da söyledim bunu

Mrb kızlar dün arabaya gaz aldık 88 tuttu içinde varmış yoksa 135e doluyordu markete ugradık tuvalet kağıdı patates soğan ceviz 2 lü kavanoz aldık 85 oraya verdik yemek yedik abim yemek kartı vermişti onları harcadık üstünede 30 daga harcadık bugün eşime nöbete gitti basta ziyaretine geldik burayada bişeyler aldım 20 tuttu

Bugunu kendime harcicam galiba.
Guzel bi banyo sonra maske ve biraz da bakim

Biraz bütce yaptik. Haziranda araba kredimiz bitiyor.
Nisanda kotu borc bitiyor.
Temmuz gibi elimizde tum giderlerden sonra 5binden fazla nakit kalacak insallah.

Allahim saglik versin. Hersey yoluna giriyor bi sekilde.
Esimin isiyle ilgili de onemli bi gelisme bekliyoruz insallah.

Kizlar yine adaklarim cogaliyor. Hepsi yerine gelir de insallah yazin gerceklestiririz.

Kizlar bsy sormak istiyorum
Sizce araba dizel mi benzinli mi
Ciddi ciddi dusunuyoruz ama su an kor noktadayiz
Esim azcok bilir ama zor karar verir
Ben brz arastirmaliyim
Selam mjın dikkatimi cekti cevap vermek istedim bizde eşimle araba bakıyoruz eşim motorun uzun ömürlü olması açısından benzinli olsun hep der bilginiz olsun

Selam mjın dikkatimi cekti cevap vermek istedim bizde eşimle araba bakıyoruz eşim motorun uzun ömürlü olması açısından benzinli olsun hep der bilginiz olsun

Tesekkur ederim
Kp usta oda hep benzinli alir
Ama biz uzun yola cikariz beni o dusunduruyor

Tesekkur ederim
Kp usta oda hep benzinli alir
Ama biz uzun yola cikariz beni o dusunduruyor
Benzini fazla koymak mı yoksa arabanın motoru yemesi mi dersek benzin bence çünkü araba motor yedi mi arabanın satışı bile cok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…