Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben izlemiyorum cocuk olduktan sonra malesef eskiden sıkı takip ederdim. Noldu ki canım bi olay mi oldu yosaaa :))
son zamanlarda muge ard arda bir suru olayi cozdu de bu yeni olay karisik biraz :)

Bence de hem kadin hem adam saf ama adamin kadinla olma sebebi tazminat olabilir yine de.
Bir de adam sonucta farkli sehre gitmis, tesaduf mu karisinin sevgilisiyle ayni insaatta calisacak.

Tam olarak sorunum bu aslinda
Sizin arsa gibi olmasin istiyorum
Ilkokuldayken oturdugumuz mahallede oyle perisan evler vardi ki, biz bi yakinimizin 2 katli evindeydik. Bana hep onlar cok fakir ama biz zenginiz gibi geliyordu.
20 sene gecti ve annemlere yine o mahalleden ev aldik. Eskiden fakir dedigim arkadaslarimin suan 3er 5er evleri var :)) muteahhite vermisler resmen emlak zengini olmus hepsi
Nasip kader kismet diyorum sadece :)

sarisin esmerin cazibesine dayanamamis :)

Miniği aşıya götürdüm çok şükür ek gıdayla biraz toparlamış mercimek deyip durdu doktor:))
benzin bitmiş eşim fulleyecek zanda gelmiş yine
Altında yükseliyor cumhuriyeti de alacak
Akşama lahmacun çorba salata var yarınada arkadaşım aradı bebek görmeye gelecek hazırlık yapmam lazım akşamdan

Ben varım ya bi ev aldık yatırımlık sonra kiracı perişan etti o ara borsa çok iyi gidiyordu pişman olmuştukama oturacağımız ev oldugu için bana da pişman olmam gibi geliyor

Aynen bitmemiş işe asla girmem bizimki eski ev zaten

Insallah beklediginiden Cok daha uygun bir fiyata alirsiniz. Pazarliga beni De cagir
Sizde oyle mi ben mesela baya kendimi kaybediyorum icimden Baska bir sirkencubin cikiyor soz konusu pazarlik oldugunda. Donanimhaber ölücüsü filan gibi bir sey oluyorum. Dun arkadas bir sey alirken yine Basima geldi Hic Utanma filan olmuyor

4 yıl sonra evlerin fiyatı aynı kalmayacak canım direk o geldi aklıma okuyunca. biz 3,5 yıl önce aldık faiz kiramızla denk oluyordu ama hem kira vermedik hem de ev bir o kadar değer kazandı karlı oluyoruz şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…