Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar merhaba
Bugun oglen ciktim evime ugradim, esimin yarin dogumgunu. persembe sabahi gelecek ben aksam is cikisi gidebilirim. Brz hazirlik yaptim hediyesini biraktim. Bsyler yedim evime geldim 2 saat uyumusum iyi geldi. Brz grip olacak gibiyim. Kardesimin kvsi cagirdi oraya gidiyoruz. Niyetim yemekten sonra kacmak. Bugunde isim hep kacmaktan yana

Öldüm bittim tükendim öğlen misafir vardı çocuklar aşırı yaramazdı İnanamadım yaptıklarına. Fanusun içine mumluğu girdirip bardak bardak suyu üstlerine ve her yere dökmüşler mumlar bardağa yapıştığı için onu da balığın suyuna girdirmişler zor kurtardım inşallah hayvan ölmez 1000 lik puzzle küçük odada sehpanın üzerinden tüm odaya dökmüşler allahım çok fenaydı çay servisi ile ilgilen filan derken çok yoruldum gözlerim yanıyor yine eşim geldi 1 ekmek aldık sadece . Mantı pişirdim dünden çorbam vardı bulaşık makinası boşalttım ama bittiğimi hissediyorum eşim denetleme geçiriyor oda geç geliyor erken gidiyor yorgun halsiz bende öyle neşemiz kaçtı biraz

Bizim her gün yaşadığımız aksiyonlar
Ama tabi bi yere gittiysek oyle yapmaz musade etmem tabi

Kızlar iyi akşamlar
Süt 13tl
Doğal Yumurta 30 adet 25 tl

Bugün arkadaşlarla yağ mantısı yaptık adam başı 13.5tl ödedik.
Ve iki tabak yedim hala karnımdakiler erimedi.
Ben hamur işi pek yemem kalabalıkta gaza geldim yedim. Fenaaaaayımmmmmm.
Gittim 7km yürüdüm soda içiyorum.
TOPLAM :51.5tl harcadım bugün.
Yarın da 40tl harcayacağım kadınlar matinesine gitcez bakalım nasıl olacak

Afiyet olsun yağ mantısı nasıl oluyormuş?

Selamlar kizlar
120 tl kuzunun mezuniyet eglencesi icin
10 tl tbmm gezisi icin
305 tl eskisehir turu icin odendi. Bu ay harcamali gecicek belli:)
15 tl ogle yemegi
Bir de waffle yedik lakin arkadasim ismarladi bugunluk boyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…