- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.901
Psikolojiktir o kesin6 ay oldu
Evet üçüde sezeryan ilkinde 3 ay sonra oğlunda 8 ay sonra adet olmuştum
Şu an çok korkuyorum psikolojik sanırım karnımda bişeyin kıbırdadıgını hissediyorum
Bizim her gün yaşadığımız aksiyonlarÖldüm bittim tükendim öğlen misafir vardı çocuklar aşırı yaramazdı İnanamadım yaptıklarına. Fanusun içine mumluğu girdirip bardak bardak suyu üstlerine ve her yere dökmüşler mumlar bardağa yapıştığı için onu da balığın suyuna girdirmişler zor kurtardım inşallah hayvan ölmez1000 lik puzzle küçük odada sehpanın üzerinden tüm odaya dökmüşler allahım çok fenaydı çay servisi ile ilgilen filan derken çok yoruldum gözlerim yanıyor yine eşim geldi 1 ekmek aldık sadece . Mantı pişirdim dünden çorbam vardı bulaşık makinası boşalttım ama bittiğimi hissediyorum eşim denetleme geçiriyor oda geç geliyor erken gidiyor yorgun halsiz bende öyle neşemiz kaçtı biraz
Bende açtırayım şubeye mi gitmem lazım netten başvursam olur mu bilgin var mıTurkiye finans canim. Makasi guzel uygulamanin
Afiyet olsun yağ mantısı nasıl oluyormuş?Kızlar iyi akşamlar
Süt 13tl
Doğal Yumurta 30 adet 25 tl
Bugün arkadaşlarla yağ mantısı yaptık adam başı 13.5tl ödedik.
Ve iki tabak yedim hala karnımdakiler erimedi.
Ben hamur işi pek yemem kalabalıkta gaza geldim yedim. Fenaaaaayımmmmmm.
Gittim 7km yürüdüm soda içiyorum.
TOPLAM :51.5tl harcadım bugün.
Yarın da 40tl harcayacağım kadınlar matinesine gitcez bakalım nasıl olacak
Benim ve evin bünyesi buna hiç alışkın değil ya ters teptiBizim her gün yaşadığımız aksiyonlar
Ama tabi bi yere gittiysek oyle yapmaz musade etmem tabi
Afiyet olsun yağ mantısı nasıl oluyormuş?
Tabi ki canım cok haklısın vallaBenim ve evin bünyesi buna hiç alışkın değil ya ters tepti
Kayseri yağlaması değil de mi?Şahane bir yemektir valla bayılırım kesin bir kere dene sirken
Yok değilKayseri yağlaması değil de mi?
Büyük büyük yapılıyor mantılar . Kızartıp sos ve yoğurt ile yeniyor haşlanmıyor.Afiyet olsun yağ mantısı nasıl oluyormuş?
Subeden yapiliyo canimBende açtırayım şubeye mi gitmem lazım netten başvursam olur mu bilgin var mı
Günaydın benim için de yoğun bir gün olacak. Akşam yattığım yeri beğenirimGunaydin .
Bugun nobetciyim.
Yorucu bir gun beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?