- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.921
aferin ona :) bugün için de kolay gelsin inşallah.. kan sonuçların ne zaman çıkarmış?Eşim sağolsun aksam yiyecek birseyler hazirladi. Masayi kurdu kaldirli bulasiklari vs halletti.
Bakalim bugun napicam
E nabizdan baktim. Sadece idrar cikmis.aferin ona :) bugün için de kolay gelsin inşallah.. kan sonuçların ne zaman çıkarmış?
Ben bu aralar ne kadar harcanmis hesabimi bile yapamiyorum. Tahliller kontroller duzene girsin bi bakarim artikmerhaba arkadaşlar
dün 50 liralik paramda 23 lira harcadim.
15 lira bimde satılan bebek yelek takımı ve 3,5 lirayada bebk çorap aldim yegenime.
bide meyve suyu küp gofret aldim yengeme götürdüm.
sonrada bu kadar:) gidiş geliş 100 lira gitti . para gerçekten çok rahat harcaniyor.
E nabizdan baktim. Sadece idrar cikmis.
Aksi bi durumda arariz diger kontrolde gel dedi doktor.
Ben takipteyiz e nabizdan
geçmiş olsun ben yapmaya başladim bu aralar.. bi küçük kumbara alicam bozukluklari aticam. sonra eve gidip birleşimi yapmayı düşünüyorum. gerçekten para çok kolay harcaniyor. tutumlu olmaya çalışıyorum.Ben bu aralar ne kadar harcanmis hesabimi bile yapamiyorum. Tahliller kontroller duzene girsin bi bakarim artik
eskiden öle yaparlardi ilk çocuğuna giydirdiği ikinci çocuga giydirlerdi.. ekonomiği bilirdi..15. Haftadan sonra alisverise baslarim eksikleri.
Oglanin kiyafeti cok onlardan kullanacagim.
Babaannesinin ordugu harika yelekler var.
Besik araba puset anakucagi biberon sut sagma makinesi gibi buyuk kalemler hazir var
Ilk cocuga gore biraz daha ekonomik olur bu bebis.
Allahim saglik versin
maşallah çok şanslısın Allah daim etsin..Annem gelir bakarim torunuma biraz diyor. Ders saatlerim de az ve duzgun olur.
Ucretsiz izin almam diye dusunuyorum.
Ekim kasim gibi olursa bebis ilk donem izin ikinci donemi de annemle idare edebilirim.
Sonrasinda bakan olmaz ise mutlaka ucretsiz izne cikacagim. Maddi olarak sıkıntımiz olmaz
Benim eşimde bebek olursa sar çarşafa ne kıyafeti diyoreskiden öle yaparlardi ilk çocuğuna giydirdiği ikinci çocuga giydirlerdi.. ekonomiği bilirdi..
şimdi giydirmiyor. mesela ben kızımın kıyafetleri sakliyorum çoğu pembe
oğlan olursa ne olur bilmem. babası ben giydirmem diyo üstelik kıyafetler 20 den aşagi yok. onun yerine bez almak daha mantikli.. bez çok çabuk tükeniyor. sürekli değiştiriliyor. eskiden bez kullanilmiyordu naylon ve çarşaf bezlerden kullanildi. şimdi hazir... daha kolay çünkü.. bide hazir bezlerde çok pahalı.
Ayyy :) :) :) evet yaa bazen benimki de ayni dusuncedeBenim eşimde bebek olursa sar çarşafa ne kıyafeti diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?