Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın güne sabah ezanı ile başladım (oğlum sağolsun)
ramazan öncesi yavaş yavaş bahar temizliği yapayım dedim bugünü buzdolabı ve baharatlarımı koyduğum dolap ve kavanozları temizlemek için planladım.
buzdolabını boşaltıp rafları makineye attım kalan bir kaçını elimde yıkayıp içini de karbonatlı sirkeli su ile sileceğim.
hadi bana kolay gelsin.

Tünaydın eşim sabah 7 de işe gitti ona beslenme hazırladım yine . Bende hasta olacağım o yüzden halsizim karnım ağrıyor kendimi psikolojik açıdan da kötü hissediyorum ağlasam keşke

Sana nazar değerse bil ki burda yazdıklarından maşallah pek aktifsin hamaratsın
Bana izin verseler tüm gün uyuyabilirim

Amiiinnn inşallah canım :)) çook sevindim
Ne kadar güzel bir topiğiz bebişler aklıma geldikçe mutlu oluyorum

Kızlaar merhaba :))

Bu ay kızıma yeni büyük no2 uç biberon 4 pkt mama ve kanz gökkuşağı kule oyunu aldım.
1 pkt de sleepy bez aldım ama sadece paket içi sayısı değil yapısı da değişmiş naylonumsu olmuş eskisi gibi yumuşacık pamuksu değil. Sürekli de taşırıyor. Memnuniyetimi bitirdiler

Evin eksiklerini de aldım 150 tl civarı tuttu.
Hafta sonu da bütün tavuk ve kıyma alacağız inşallah. Para kalırsa kızıma 1 takım kıyafet almayı düşünüyorum. Gelecek ay 1 kredimizin son taksitini ödeyeceğiz inşallah :)
Umarım yine tam bitiyor derken yeni bir krediye gerek duymayız.

Spor en güzeli benim tecrübeme göre. İstediğin kadar diyet yap spor yapmazsan bir şey olmuyor gerçekten. :)
İnşallah hedefine ulaşırsın canım ben sağlığım iyiyken jillian shred serisi yapmıştım daha 3. Yapışımda görümcem bana hayran hayran bakıp bacakların ne kadar incelmiş demişti hala unutamıyotum o anı :))

Yaa bence senin düşüncen mantıklı güzel bir tatil yaparsınız belki de bebeği tatilde yaparsınız

günaydın 1,28di çıkmış mı yine?
1.23 degil mi. Ne basvurusu P planli

1,58 den 1,53 e yeni düşmüş. 1.20 faiz oranı şu kredi kartlarını kapatmak için kullandırdıkları.
e işte benim çılgın planım buydu. 20 bin kredi için başvuru yaptım. 10 bin ile kk kapatıcam, diğer 10 bin ile altın/dolar alıcam. 2 yıllık başvurdum. toplam faizi 5000 civarı oluyor. hesaplamalarıma göre zarar etmiyorum, hatta kendimi bildiğim için kara geçiyorum diyebilirim.

Son düzenleme:
eczaneden ilaçlarımı almaya gitcem bankaya gittim tfx için sanki kredi çekiyorum allahım ne çok belge imzaladım resmen 50 dk sürdü yuh dedim altı üstü bir hesap açtırma.hava çok güzel yürürüm biraz kahvaltıyı geç yaptım öğlende geç yerim muhtemelen

Arkadaşım mesaj yazdı ki gelin bende oturalım diye . Bende temizlik yapacaktım ama psikolojim yetersiz tamam gelirim dedim artık geri dönüşte yaparım belki iyi olursam . Dönüşte ıspanak alacağım. Dün çocuklar yüzünden balığımız ölmek üzere mumdan zehirlendi galiba hayvan

Canım merhabalar.senin bahsettigin gibi 20 çekip 10 ile bask a birsey yapılabiliyor mu? Benim bildiğim bu kredi sadece kredi kartı kapatmada kullanılıyor

Eczaneye 66.5 ödediö balık yagı bitti kızımın möller önerdi yaz geldi kullanmayın kışa dogru başlarsanız iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…