- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.941
İlk zamanlar bir giydiğini üç dört gün sonra giyemiyor sanırım. Sağlıkla kucağınıza alın tatlım. İki çocuk çok çocuk derler allah kolaylık versin bolca dua bekliyorum senden deAyyy :) :) :) evet yaa bazen benimki de ayni dusuncede
Sana nazar değerse bil ki burda yazdıklarındanKızlar bol miktarda temizlik yaptımyarın öğlen çaya komşular geliyor menü oluşturdum . Temizlik bitince markete çıktım ay dün alışverişte birşeyi unutmuşum hemde ekmek alayım dedim . Geri dönüşte Kargo bekliyordum baktım Kargo aracı yan binada koştum yukarı çıktım Kargo geldi sehpa üstten baktım tamamını açmadım eşin gelsin monte eder edecektim ama valla hiç zamanım olmadı hemen paşa lokumu yaptım onun bir gece dinlenmesi lazım çünkü. Mercimek çorbası , etli kuru fasulye, pirinç pilavı , salata , yoğurt menü de . Markette 16 tl harcadım
Amiiinnn inşallah canım :)) çook sevindim230 liraya depoyu fulledik.
Mantar artmisti dünden. Aksama yine pizza ve limonata yapacagim.
Aksamdan pirasami da pisirecegim. Yarin icin kolaylik olsun. Domates konservem bitti cok uzgunumm.
Arkadas icin hediye alacagiz okula 20 lira verecegim.
Bu arada bugun bebisin kalp atislarini duyduk.
Sukurler olsun.
Sag salim kucagimiza aliriz insallah yavrucugumuzu
Spor en güzeli benim tecrübeme göre. İstediğin kadar diyet yap spor yapmazsan bir şey olmuyor gerçekten. :)Herkese iyi akşamlar fırında
köfte patates, bulgur pilavı ve yeşil salata var menü de. Eğer hava bozmazsa yemekten sonra bir saat yürümeyi planlıyorum.
63kiloyun Ramazan’a kadar ne kadar incelirsem kar diye düşünüyorum ama diyet pek yapamıyorum spor ile vermeye çalışıyorum
Yaa bence senin düşüncen mantıklı güzel bir tatil yaparsınız belki de bebeği tatilde yaparsınızEşim geldi denetleme var o yüzden geç kaldı . Dün gece yatakta öyle başladı çocuk istiyorum demeye konu nereden oraya geldibilmiyorum . Bende konuştuk ya tatilden dönüşte korunmayı bırakacağız dedim . Sessizlik oldu uyuduk sabahta kalktık günaydın bile demedi uyku sersemi çözememiştim. Akşamda gelince neyin var dedim çocuk istiyorum dedi ona bozukmuş Böyle üzerine gelip yıldırma politikası yapacak herhalde
günaydın 1,28di çıkmış mı yine?
Canım merhabalar.senin bahsettigin gibi 20 çekip 10 ile bask a birsey yapılabiliyor mu? Benim bildiğim bu kredi sadece kredi kartı kapatmada kullanılıyor1,58 den 1,53 e yeni düşmüş. 1.20 faiz oranı şu kredi kartlarını kapatmak için kullandırdıkları.
e işte benim çılgın planım buydu. 20 bin kredi için başvuru yaptım. 10 bin ile kk kapatıcam, diğer 10 bin ile altın/dolar alıcam. 2 yıllık başvurdum. toplam faizi 5000 civarı oluyor. hesaplamalarıma göre zarar etmiyorum, hatta kendimi bildiğim için kara geçiyorum diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?