- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.961
Bizimkinin kizlari yakinind oturuyor. Biz gittigimiz an hemen geliyorlar. Biz gidene kadarda ordalar. Birak yatmayi insan rahat rahat oturamiyor bile.bizim kv aile apartmanı tam curcuna yolgeçen hani insan da di lemek ayağını uzatmak istiyor ne mümkün hiç hoşlanmıyorum tatil sonuçta dinlenmek lazim
Yaparlar öyle dönem dönem tatlım üzülme.Bende birkac gündür para harcamadim
Benim oğlan çok ahlaksiz olmaya başladi. Eti cok severdi. Simdi yemiyor. Bugun kiymali makarna yaptim yemedi yine
Kilosu az boyu da uzamiyor sanki
Meyve yiyor.Yaparlar öyle dönem dönem tatlım üzülme.
Büyüdükçe kendi istediklerini yapmak istiyorlar.
Sadece sana karşı çıkmak için bile yemeyebilir çocuklar çok değişik çözülemiyorlar.
Uzar da büyürde üzme kendini. Et suyu karıştır yediklerine. Sütünü meyvesini yiyorsa mis
Evet kardeşimde senelerce peynir yemedi. Şimdi biraz yiyor yine.Meyve yiyor.
Paket süt verme taraftari degilim pek. Sutcümüz bu hafta gelmedi
Peynir yediremiyorum
Şimdi erkekler yardımcı oluyor iyi ki.Babasi da nöbetci olunca cok yoruldugumu anladim.
Bari yemegini meyvesini yediriyordu
Yok gelmiyor o da tatil yapsin. Ama oglan ariyor nerde perihan teyzem niye gwlmiyor diye.Şimdi erkekler yardımcı oluyor iyi ki.
Yoksa kadın için çok zor yardımcı olmadan.
Şimdi sana bakıcı da gelmiyor herhalde tatildesin.
Alışmış yavrum tabi hep beraber gün geçiriyorlar.Yok gelmiyor o da tatil yapsin. Ama oglan ariyor nerde perihan teyzem niye gwlmiyor diye.
Bir ara gotürecem yanina zaten yakın bize
Hayranım gezmeyi sevenlere. Benim ruhum yaşlanmış. Yarın için kardeşlerimi çağırdım. Gelirlerse cuma günü bi kartepeye çıkalım diye düşündüm. Hafta sonuda avm ye gideriz. Eşim hafta sonuda gmrevli. Ctesi cumhurbaşkanı geliyor, il teyakkuza geçer artık. Pazarda maç görevi varmış aman valla bitmiyor :SYarin cikacagim disari avm yapalim bari.
Yoksa çatlicam bu evde
Bekarken dahi cok gezerdim ben. Annem hep der sen nasil okudun. Iyi başardin valla
Bizimki de mizmizlanir simdi nobet cikişi diye.Alışmış yavrum tabi hep beraber gün geçiriyorlar.
Hayranım gezmeyi sevenlere. Benim ruhum yaşlanmış. Yarın için kardeşlerimi çağırdım. Gelirlerse cuma günü bi kartepeye çıkalım diye düşündüm. Hafta sonuda avm ye gideriz. Eşim hafta sonuda gmrevli. Ctesi cumhurbaşkanı geliyor, il teyakkuza geçer artık. Pazarda maç görevi varmış aman valla bitmiyor :S
Hahahaha. Hay Allahım ya :)Bizimki de mizmizlanir simdi nobet cikişi diye.
Sapik bi kadin musallat olmus. Her gece ariyormus icip içip birilerini şikayet ediyormus
Hahahaha. Hay Allahım ya :)
Aman dikkatte et yani. Kadınlara güven olmaz hele de sarhoş :S
tek zor tabiki ben hep tek başıma bakiyorum baba dan fayda yok bana yük olmasın yeter.Babasi nöbette. Bende buna tek baş edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?