- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.981
Hava parçali bulutlu canimGünaydın canım. Kar var mı? Burda yağıyor
ayyy canım çok tutmuş. çok mu ihtiyaç vardı. mutlaka bitmeden indirimleri takip et bend çok geç akıllandım para kolay kazanılmıyormarkete gittik 260 tl lik alisveris yapmisz yine ne aldk ya
Bugun konustuk ayni konuyu bizde.Herkese merhaba benzin 200tl dışarda balık yedik 80tl telefon kılıfı ekran koruyucu eşime ve bana 270tl ödedik. Telefon kılıfları ekran korucular ne pahalıymış
Bende geçen kılıf aldım apple store dan sordum 170 dedi avm nin ortasında bi büfe vardı ordan nerdeyse 35 e aldımHerkese merhaba benzin 200tl dışarda balık yedik 80tl telefon kılıfı ekran koruyucu eşime ve bana 270tl ödedik. Telefon kılıfları ekran korucular ne pahalıymış
Bana da 35lik birsey yeterBende geçen kılıf aldım apple store dan sordum 170 dedi avm nin ortasında bi büfe vardı ordan nerdeyse 35 e aldım
Apple store dan aldıysanız acayip pahalı orası
Avm ortasından aldım apple kılıfı 140tl koruyucusu 130tl idi eşiminki bedavaya gelmiş oldu 270 ödedikBende geçen kılıf aldım apple store dan sordum 170 dedi avm nin ortasında bi büfe vardı ordan nerdeyse 35 e aldım
Apple store dan aldıysanız acayip pahalı orası
Almışken iyisi olsun dedim. Daha satmadım evdeki 6plus ı. Yedek duruyor ama evde boş duracağına satmak mantıklı ama telefon bozulunca yenisini almak daha zor diye yedek Dursun dedi eşimBana da 35lik birsey yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?