- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.001
Ben en uygun olanlara baktım ince birazAvm ortasından aldım apple kılıfı 140tl koruyucusu 130tl idi eşiminki bedavaya gelmiş oldu 270 ödedik
yarın gezmek amaçlı tekrar avm ye gidecegim bulursam oğluma kaban alacağım ihtiyacı varSaat 1 gibi avmye gittik.
Bilanco ağir
460 lira harcadik.
Süslü ogluma ve babasina kiyafet aldik
Yemek yedik.
Karfurdan gida malz.aldik.
Oğlum playland ta eğlendi.
Cokkk yorulduk.
İndirim pek yoktu sanki
Cokkk kalabalikti yalniz.
bize 3 gün önce falan yatti 75 tl73.45 görünüyor maas farkim
Vee tabiki daha yatmadi
Indirim pek yoktu sanki.yarın gezmek amaçlı tekrar avm ye gidecegim bulursam oğluma kaban alacağım ihtiyacı var
kalabalık hic hoslanmiyorum
ayakkabı dünyası ve ozdilekteki ayakkabı reyonunda indirim vardı biraz ama öyle çok da indirim yok bu yul. erken mi acaba. aslında çeşitte yok bir şey begenmedimIndirim pek yoktu sanki.
Ayakkabi bakalim dedik birkac reyonda sinirli sayida indirim vardi.
Bilindik magazalar lcw de facto filo tiklim tiklimdi
Erken bence. Birde haftasonu daha kalabalik olduğu icin daha fazla infirim oluyor anladigim kadariyla.ayakkabı dünyası ve ozdilekteki ayakkabı reyonunda indirim vardı biraz ama öyle çok da indirim yok bu yul. erken mi acaba. aslında çeşitte yok bir şey begenmedim
Bir öğretmen ne kadar maaş alıyor merak ettim73.45 görünüyor maas farkim
Vee tabiki daha yatmadi
Aaa Ankara’da mısın bende ankaradayım. Optimum a gidiyoruz ve inanırmısın aynı spor ayakkabı optimumda mağazadan mağazaya fark ediyor geçen sene 30 tl kar etmiştik üst katta kösedeki 149 du ama çaprazındakinda 119duBiz eskiden devamlı ankamall e giderdik şimdi alışverişe outlet avm lere gidiyoruz
Çok fark ediyor outlet de devamlı indirim oluyor
Ek dersle 4500 olabiliyor benimkiBir öğretmen ne kadar maaş alıyor merak ettim
Way be çok iyiymiş. Ben hep okudum iş içinde mi okula gidecem diye istememiştim ailem bazen kafama kakar öğretmen olsaydın diye. İyiymiş maaşınız bereket versin.Ek dersle 4500 olabiliyor benimki
Ana maas 3200 civari
Ev piyasasi durgun diye duydumBiz de eşimle evimizi satmaya karar verdik
650-700 arası bir şeye satıp
500-550 ye tekrar alma planımız var ama tabi beğenebilirsek.
Aradaki kar ile arabayı çiftleyeceğiz. Tabi biraz şans ve fırsat kollamamız lazım
Benim 60 yatıcak73.45 görünüyor maas farkim
Vee tabiki daha yatmadi
Evet canm biz natavega ya gidiyoruz Çankaya da oturuyoruz optimum çok ters bizeAaa Ankara’da mısın bende ankaradayım. Optimum a gidiyoruz ve inanırmısın aynı spor ayakkabı optimumda mağazadan mağazaya fark ediyor geçen sene 30 tl kar etmiştik üst katta kösedeki 149 du ama çaprazındakinda 119du
değişir cnm branda girdiğin ders saatine göre 8yillik öğretmenim 3000 alıyorum. ek dersle artıyor maaş. vergi dilimine yaz tatiline girdigimde net 2800 E düşer. ek ders olmaz.Bir öğretmen ne kadar maaş alıyor merak ettim
öğretmen olmak hiç dr kolay degil. seni hasta da olsan canın da sıkkın olsa bekleyen çocuklar var bugün ders yapmayayım 10 dk dinleneyim diye bir şey yok. aile ile uğraşmak daha zor. ben bel fıtığı oldum fiziki tedavilerle ayaktayım. şimdide ses tellerim yıprandı ameliyat olmam gerekli. her meslek zordur. çok geriye dönüp keşke dememek gerekliWay be çok iyiymiş. Ben hep okudum iş içinde mi okula gidecem diye istememiştim ailem bazen kafama kakar öğretmen olsaydın diye. İyiymiş maaşınız bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?