- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.121
Bugun ram a basvurdum ben, oglum ıcın hem zeka testı hemde dıkkst eksıklıgı arastırılacak eger bır problem cıkarsa mecburen ozele verecegım 40 kısı ıcınde zatem bır dıkkat eksıklıgı varsa tamamen hıc olur dıye dusunuyorumBiz de aynı durumdayız kızımın burs oranı güzel çok düşüyor ücreti ama dediğiniz gibi şımarık yetişmesini istemiyorum her halükarda başarılı bir çocuk olacak farkındayız guzel yönlendirmemiz gerekiyor
Cevap için teşekkür ederim:)Möller 250ml 120tl di en son, carlson 200ml 150 TL di en son ocean 150ml 65tl. Ben genelde carlson alıyorum ama bu Sefer bulamadım fiyatı arttığı için zor bulunuyor dedı eczane. Bende ocean aldım 150ml 1ay gider.normalde 2aya yakın gidiyor diğerleri.İçerik olarak aynı hepsı katkısız oranları yüksek benim favorım Carlson
Kaç aylik oğlun canım özel değilse neden öyle bisey düşündünBugun ram a basvurdum ben, oglum ıcın hem zeka testı hemde dıkkst eksıklıgı arastırılacak eger bır problem cıkarsa mecburen ozele verecegım 40 kısı ıcınde zatem bır dıkkat eksıklıgı varsa tamamen hıc olur dıye dusunuyorum
9 yasında canım zaten 1.5sene once zeka testı yapılmıs ustun zekalı cıkmıstı. Sımdı hem bunun tekrarı hemde dıkkat eksıklıgınun kontrol edılmesını ıstedım. Mesela dum aksam carpma olan bır ıslemı toplama yapmıstı. Kagıdı capraz tutuyordu buradan bakınca toplama gıbıydı dedı ama belkide ıstemsızce yapıyor bunu, emın olacagım ınsallah ve umarım sorun cıkmayacakKaç aylik oğlun canım özel değilse neden öyle bisey düşündün
Balık yagı hapından bahsedilmıs, bende moller alıyorum zaten suanda piyasada dha oranı en yuksek balık yagı hapı bu, bırde baska bır marka var guvenılır mı bılmıyorum mega vıtamın. Onun dısında dha oranı dusuk olanların kullanılmasına bıle gerek yokmus efendım ocean, fısh oil gıbı markaların oldukca dusuk dha oranıCevap için teşekkür ederim:)
günaydınn farkında olup ona göre egıtım alırsa dedıgınız gibi cok faydalı olur bu tarz bi kac film izlemıstım bu güzel ozelliğini degerlendırmesi ck ıyı olur ıyı dusunmussunuz bence de testi tekrarlamakla9 yasında canım zaten 1.5sene once zeka testı yapılmıs ustun zekalı cıkmıstı. Sımdı hem bunun tekrarı hemde dıkkat eksıklıgınun kontrol edılmesını ıstedım. Mesela dum aksam carpma olan bır ıslemı toplama yapmıstı. Kagıdı capraz tutuyordu buradan bakınca toplama gıbıydı dedı ama belkide ıstemsızce yapıyor bunu, emın olacagım ınsallah ve umarım sorun cıkmayacak
O kadar ısındımı canım havalar orada? Istanbul cok gel gıtlı dun baya soguktu , bugun kısmen da ıyı ama serın genede . Bızım mutfak perdesının tam ortasında sararma olmus , yıkansada bıraz acılıyor ama bembeyaz olmuyor sanırım benı degıstır dıyor 8 senelık perde olsun o kadar herhaldeGünaydın eşime sandviç hazırladım işe gitti yatağa tekrar yattım karnım ağrıyorakşama karnı bahar kızartması , şehriye çorbası yapacağım revanimiz de var yeni bir dizi başladı ona takılmayı planladık. Hafta sonu geldiği için çok mutluyum eşimi çok özledim oda öyle diye diye işe gitti yorulduk bu hafta . Hafta sonu mangala gidelim diye planladık. Cumartesi mangal Pazar alışveriş avm gezintisi . Bugün temizlik yapacağım önümüzdeki hafta Salı Perşembe de salon ve mutfak perdelerini yıkamam lazım hele mutfak çok hızlı kirleniyor . Bugün 0 harcama planımız var
İnşallah canım , avantaja cevırmek bızım elımızde olur ınsallah ama dıkkat eksıklıgı benı cok korkutuyor nasıl zaman gecer test yapılır sonucu ogrenırız ,bılemıyorum . Cok korkuyorum cunku . Varsın normal cıksın ne ustun zekalı cıksın nede dıkkat eksıklıgı cıksın . Insanın cocugu ıcın endıselenmesı sanırım hıc gecmıyor , her zaman dılımı baska sıkıntıları oluyor. 10 nısandan sonraya randevu verın dedım , bakalım ne zamana vereceklergünaydınn farkında olup ona göre egıtım alırsa dedıgınız gibi cok faydalı olur bu tarz bi kac film izlemıstım bu güzel ozelliğini degerlendırmesi ck ıyı olur ıyı dusunmussunuz bence de testi tekrarlamakla
benım esımde de dıkkat dagınıklıgı var canım tabi cocuklugunda farkedılmemıs sonra buyuyunce kendısı farketmıs ısımlerini bilmıyorum ama bunun için cesıtlı kıtaplar okudu kucukken farkedılırse buna yonelik egıtım setleri oyuncaklar vs ler var buyukken ugrasmak daha zor. cok pratik zekalı ama dıkkatını toplaması konsantre olması zamn alıyo hemen de dagılıyo dıkkatı baska seylere kayıyo mesela.İnşallah canım , avantaja cevırmek bızım elımızde olur ınsallah ama dıkkat eksıklıgı benı cok korkutuyor nasıl zaman gecer test yapılır sonucu ogrenırız ,bılemıyorum . Cok korkuyorum cunku . Varsın normal cıksın ne ustun zekalı cıksın nede dıkkat eksıklıgı cıksın . Insanın cocugu ıcın endıselenmesı sanırım hıc gecmıyor , her zaman dılımı baska sıkıntıları oluyor. 10 nısandan sonraya randevu verın dedım , bakalım ne zamana verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?