- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.101
Sağol canım okurum şimdiAllah hayırlara cıkarsın canım bana da cumartesi günü olmustu öyle salavat getir inşirah suresi oku ferahlarsın
Ne oldu canım babana ne dediler sorayım diyorum hep unutuyorum inşallah kötü bişey yokturSelam kizlar,
Okuldan geldim simdi. Aksama yogurtlu kesme manti, coban salata, yanina da tursu yesillik var
Ev isi yilan hikayesine döndü. Vekalet isleminde bir sorun cikmis yarina hallolursa alacagiz insallah tapuyu
Bu arada aklim fikrim hep babamda evin tadini bile cikaramiyorum
Bir yandan olmam gereken ameliyatim var, ona gore tedaviye baslayacagiz. Bölünmüs hissediyorum kendimi iyice. Nereden tutsam elimde kaliyor sanki hersey
Çok geçmiş olsun yazmışsın görmedim allah şifa versin inşallahsagol canim
kanser teshisi konuldu ama henuz tedaviye baslanamadi.
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek
insallah onay verilir
Çok geçmiş olsunsagol canim
akilli ilac (hedefe yonelik tedavi) varmis ona uyumlu cikti ama devletin onayini bekliyoruz. eger o olursa tedavi sansi daha yuksek
insallah onay verilir
amin canim Allah razi olsnÇok geçmiş olsun yazmışsın görmedim allah şifa versin inşallah
Amin cok sagolÇok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahsagol canim
insallah onay verilir
Canım çok gecmis olsun senin neyin varsagol canim
insallah onay verilir
Sen çok tatlısın biliyor musunyelek bile ördümolsun bi bebısın senınkine de örerim canım
hangi konuda bizim konustuklarımdan dolayımı anlamadım sormak istedımCocugum oldugu halde bu yazilanlardan ne kadar uzuldugumu bilmenizi isterim.. ya ben biraz hassasim cok empati yapiyorum ya da sizler dusunmeden konusuyorsunuz.
sagol canim
insallah onay verilir
Hangi konuşulanlar canım cocuk Konusumu. Kimle empati kurmadigimizi düşündün ki. Allah isteyen herkese versin dedik acaba ne seni üzdü canimCocugum oldugu halde bu yazilanlardan ne kadar uzuldugumu bilmenizi isterim.. ya ben biraz hassasim cok empati yapiyorum ya da sizler dusunmeden konusuyorsunuz.
Möller 250ml 120tl di en son, carlson 200ml 150 TL di en son ocean 150ml 65tl. Ben genelde carlson alıyorum ama bu Sefer bulamadım fiyatı arttığı için zor bulunuyor dedı eczane. Bende ocean aldım 150ml 1ay gider.normalde 2aya yakın gidiyor diğerleri.sen hangi marka aldın ben möller kullandım 1 şişe bayada büyüktü
Möller 250ml 120tl di en son, carlson 200ml 150 TL di en son ocean 150ml 65tl. Ben genelde carlson alıyorum ama bu Sefer bulamadım fiyatı arttığı için zor bulunuyor dedı eczane. Bende ocean aldım 150ml 1ay gider.normalde 2aya yakın gidiyor diğerleri.İçerik olarak aynı hepsı katkısız oranları yüksek benim favorım Carlsonokyonus balık yagı ne kullanıyordun canım? Nerden ne kadara alıyorsun
Biz de aynı durumdayız kızımın burs oranı güzel çok düşüyor ücreti ama dediğiniz gibi şımarık yetişmesini istemiyorum her halükarda başarılı bir çocuk olacak farkındayız guzel yönlendirmemiz gerekiyorBiz borctan borca atlamayı cok ıstıyoruz galıba. Cumartesı gunu bır kolejle gorustuk . Aaslında bızım bu arabanın kısa madede odemesı olmasa cok rahat odeyebılecegımız bır rakamken suanda bu yola gırmek bızı cok zorlayacak. Bır turlu karar veremıyorum , koleje gıdıp statu atlayıp , sımarık, kendını kıyafetıyle dıger cocuklarla kıyaslayan bırı olsun ıstemıyorum ama devlet okuluda kalabalık ogretmenler ne kadar ılgılenebılıyor dıyede baska bır karısıklık yasıyorum .
Bır cok ogretmen vardı burada dersahaneler kapanmasaydı baska olurdu ama bu cocuklar ek takvıye nereden alacka, ben 40 kısılık sınıfta cocugun her dersı tamamen alabılecegıne ımkan veremıyorum da. Yoksa gonlum devletten yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?