- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.021
ciddi fiyat farkı varmis yani insan da kendini enayi hisseder böyle olunca.Evet canm biz natavega ya gidiyoruz Çankaya da oturuyoruz optimum çok ters bize
Geçen ankamalle gittim Polo da kazaklar fln 110 tl
Natavegaya gittik orda bir alana ikincisi bedavaydı 55 e geliyor aynı kazak o kadar çok farkediyor ki
Biz artık alışveriş yapacağımızda natavega gezme yemek için ankamalle gidiyoruz
benim fikrim alinacak seye karar verilip halihazir da mevcut bise olmasi o zamn bozdurulmasi.tabi bu isler nasip isi simdi yuksektir o zamn dusuktur. ama cogu gozlemledigim erken bozduranlarin zarar ettigi arkdasm. yani tabi bu benim dusuncem faizli mevduat icin nasi olur bilemem.ben vadeli hesap dusunmedgm icin o konudaki durumunu bilemiyorumBen uygun bi zamanda altinlarimi bozdurup tlye cevirip mevduata yatirmayi düsünuyorum.
Altinda al sat filan anlamiyorum para bazen eriyor. Ve agustos eylul gibi peşinat olarak kullanabilirim.
Bu kinu hakkinda dusüncleriniz neler birikimci hatunlar
bu konu benim de aklımı karıştırıyor, hatta iki gün önce falan yazmıştım ben de.Ben uygun bi zamanda altinlarimi bozdurup tlye cevirip mevduata yatirmayi düsünuyorum.
Altinda al sat filan anlamiyorum para bazen eriyor. Ve agustos eylul gibi peşinat olarak kullanabilirim.
Evde durmaktan napicami şasirdim galibapure hazel
nasil bir şeyler düşünüyorsun eylül ayına
bence şöyle anı yükseldiği zaman mi bozduran öyle mevduata yatırsan acaba
hem şubat 'ta yükselecek altın falan deniyor. bilmedim ki cnm ne desem
yTD
bi ara bende düşündüm bunu ama çok iyi araştırmak lazım diye düşünüyorum. parayı vadeliye yatırınca vergi kesintisi oluyor. altınlarda da oluyor sanırım. zaten alırken vergisini ödüyoruz bankaya yatırınca da extra vergi ödeniyor ve kesintiler oluyor. benim bilgim bu yönde, o sebeple bir şey almaya karar verene kadar altın olarak tutmaya niyetliyim. ytdBen uygun bi zamanda altinlarimi bozdurup tlye cevirip mevduata yatirmayi düsünuyorum.
Canim hicir filrim yok. Bilen arkadaslar yazar birazdanKızlar bana bildirim gelmiyor bildirim sekmesinde sayı yazardı eskiden o da yazmıyo neden sizce
Şimdi bildirim geldi mesela neye göre oluyo anlamadımCanim hicir filrim yok. Bilen arkadaslar yazar birazdan
memleket neresi. ev fiyatları yüksek genelde o fiyata ev bulursan kaçırma kira geliri ıyi olur.Yaza bir miktar para gelebilir elimize toplu para.
Biraz da ben biriktirirsem 100 -150bine memlekettten bi ev alip kiraya verelim diyoruz.
Tayin isimiz olabilir. Eşim gittigimiz yerde 8 yil kalabiliriz diyor. 8 yil kirada olmaktansa ev alip oturabiliriz.giderkende satariz
Aslinda temmuzdan önce hicbirsey belli degil.ihtimalleri degerlendiriyoruz. Evde boş oturunca böyle oluyormuş
Allahim aksama kadar trt çocuk izleyipev temizleyip yemek yapiyorum
Yarin gezmeye cikalim diyorum . Ah bu kadar soguk olmasa disarisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?