Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ciddi fiyat farkı varmis yani insan da kendini enayi hisseder böyle olunca.

dun aksam belediyenin balik tesisi var dun aksam oraya yemege goturduk gorumcemleri.uygun geldi bana 6kisi 140 verdik.baligini taze alip pisirtiyosun. kucuk balik severim ben mezgit kalmamisti bi yerde vardi tek.mecbur hamsiyle somon yedik.

Gunaydin
Hayirli cumalar
Bugun disari cikmicam para harcamam insallah bir süre.
Buzlukta dolmalik biber vardi onu yapacagim biraz da et köfte kizartacagim yanina da salata ve tursu en buyük telaşim ne yemek yapacagim

Yogurt bitti yarin gelir süt mayalarim yoğurdu

Belki bugun doğalgaz faturamiz gelir merakla bekliyorum

Günaydın kızlar.
Bir tane beğendiğim kazak vardı 129.90 dan 69.90 a inmiş ama almayacağım bu ayki kotamı doldurdum maalesef.
Zaten bi ayakkabı aldım doldu hemen, gıcık şey :)))
Eşime teklif ettim ve 300 tl lik kota koyduk benim kıyafet alışverişime.
İhtiyacım var ama saçma sapan şeyler de almamak için iyi oldu bu.

Sucuk ve kaşar aldık bugün. 32 tl gibi birşey ödedik.
Eşim çok seviyor sucuklu tost.

Ben tam bir avm delisiyim.
Ve mağazalara, kahvecilere çok para dökmüşlüğüm vardır.
Ki hala izine gittikçe aynı :)
Ama şuan şarktayız ve şark görevi yaptığımız ilde avm yok:)))
İlk başta çok üzüldüm ama şuan avantajını öyle yaşıyorum ki.

benim fikrim alinacak seye karar verilip halihazir da mevcut bise olmasi o zamn bozdurulmasi.tabi bu isler nasip isi simdi yuksektir o zamn dusuktur. ama cogu gozlemledigim erken bozduranlarin zarar ettigi arkdasm. yani tabi bu benim dusuncem faizli mevduat icin nasi olur bilemem.ben vadeli hesap dusunmedgm icin o konudaki durumunu bilemiyorum

kendime mont aldım :) yarı yarıya düşmüş fiyatı. ihtiyaçtı.
çılgın cumadan beri ilk kez kendim için birşey aldım.
çok iyi indirimler vardı, işe dönmek zorunda olduğum için başka şeyleri deneyemedim onun için de almadım. yarın vakit kalırsa detaylıca gezmek niyetim var.

bu konu benim de aklımı karıştırıyor, hatta iki gün önce falan yazmıştım ben de.
biz de ev almak niyetindeyiz yakın zamanda, peşinatımızda altınlarımız.
hazır yüksekken bozdursak mı diye düşünüyorum
ama vazgeçtim,
altın 150 olduğu zaman eşimle yine bu konuyu konuşup evi bulmadan bozmamaya karar verdik,
evi bulunca nasip ne olursa.

bugun hem oğlum gezsin hem de annemle vakit gecrielim diye küçük bir avm ye gittim şöyle gozucutla baktim bisey yoktu
5 gündür annemdeyim harcama yapmadım rahatsız oldum annem çok kızdı hala tepemde söyleniyor
paranı harcama ben alırım vs.. diye
1.5 kilo hamsi ve fırından ekmek simit poğaça aldım 34 tl odedim

pure hazel
nasil bir şeyler düşünüyorsun eylül ayına
bence şöyle anı yükseldiği zaman mi bozduran öyle mevduata yatırsan acaba
hem şubat 'ta yükselecek altın falan deniyor. bilmedim ki cnm ne desem
yTD

migrostan bütün piliç (1700 gr) makarna,garnitür,2kg patates, taze soğan, süt, feast mantı,makyaj pamuğu,kola, sigara aldım 41 tl ödedim...
topuz tokası 3 tl
minibüs 4.50 tl.

48.50 harcamış oldum bugün de...

Evde durmaktan napicami şasirdim galiba
Aynen oyle canim yukselince satsam mi diyorum.
bu isten anlayan arkadaslar al sat yapip gun icerisinde 50_100 kazaniyorlar
Bende tik yok
Vadeli de deger kazanir bari diyorum.
Birde piyasalardan nefret ettim. Nolcagi hic belli degil.
Tam karar vermedim . Bekliyorum

bi ara bende düşündüm bunu ama çok iyi araştırmak lazım diye düşünüyorum. parayı vadeliye yatırınca vergi kesintisi oluyor. altınlarda da oluyor sanırım. zaten alırken vergisini ödüyoruz bankaya yatırınca da extra vergi ödeniyor ve kesintiler oluyor. benim bilgim bu yönde, o sebeple bir şey almaya karar verene kadar altın olarak tutmaya niyetliyim. ytd

Yaza bir miktar para gelebilir elimize toplu para.
Biraz da ben biriktirirsem 100 -150bine memlekettten bi ev alip kiraya verelim diyoruz.
Tayin isimiz olabilir. Eşim gittigimiz yerde 8 yil kalabiliriz diyor. 8 yil kirada olmaktansa ev alip oturabiliriz.giderkende satariz

Aslinda temmuzdan önce hicbirsey belli degil.ihtimalleri degerlendiriyoruz. Evde boş oturunca böyle oluyormuş

Allahim aksama kadar trt çocuk izleyip ev temizleyip yemek yapiyorum

Yarin gezmeye cikalim diyorum . Ah bu kadar soguk olmasa disarisi

Kızlar bana bildirim gelmiyor bildirim sekmesinde sayı yazardı eskiden o da yazmıyo neden sizce

memleket neresi. ev fiyatları yüksek genelde o fiyata ev bulursan kaçırma kira geliri ıyi olur.
şansa hava buz gibi tatilde eve tıkılıp kaldık ne hayaller kurmuştum oysa ki

Kızlar dün gece regl olmuşum karın ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım gün boyu hafif şekilde başım döndü hala da var
Nedendir acaba pazartesi bi doktora görüneceğim
Size de böyle oluyor mu ??

Selam kizlar biz memlekete geldik. Yazdiklarinizi okudum ama yazamadim. Bu aralar bayagi para harcaniyor. tabi nakit kalmadigi icin yine kredi kartina yukleniyoruz. Sonumuz hayir olsun.
Yarin yine gezmeye gidecegiz. Pazar gunude kara gitmeyi dusunuyoruz. Sizler nasilsinz nasil gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…