- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.441
borç ödüyorsunuz canım sonuçta kenara para atmaktaki amacımızda yatırım için sende arabaya yatırım yaptın canını sıkma benceAynen canım , 22 bın lıra elden borclanmıstık onu esım 6 ayda odemeye karar verdı nedense... Cok zorlanıyoruz hanı parasız kalmıyoruz o baska mesele ama kenara hıc para atamıyoruz , huzursuz edıyor benı
Evet katiliyorum.borç ödüyorsunuz canım sonuçta kenara para atmaktaki amacımızda yatırım için sende arabaya yatırım yaptın canını sıkma bence
bende dolar mı alsam altın mı bilmiyorum eşim bekle tl de diyor5.57 den dolar aldım. Altın 235 gösteriyor az düşşün 5-6 gr altın alcm
Ben 234ten 6.5gr altın aldım 5.57den de dolar artık bölüyorum ben parayı.Önümüzdeki ay Euro ya da gircmbende dolar mı alsam altın mı bilmiyorum eşim bekle tl de diyor
Bence eşinin yaptığı daha doğru bu zaman da kolay kolay kimse elden borç vermiyor babası da olsa biran önce verip onların güvenini de kazanmış olur borç verdikleri içinde onları pişman etmemiş olur ihtiyaçları olmasa da o adamlar da kurların farkındadır zarar ettiklerinin farkındadır herkesin parası kıymetlidirTL ıle borclandık canım bır kısmı arkadasına bır kısmı kayınpederıme. Bosu bosuna bızı bu sıkıntıya soktu dıyorum sonucta babası parayı hemen ıstemıyordu ama ıste .
Aaa kaçırdım gece 235 di en son 232 den alınırdıkızlar altın düşüyor haberiniz olsun bende bekliyorum 232 görünüyor şimdi umarım düşer biraz daha
Benim eşimde beni bekletiyor ama zor tutuyorum kendimibende dolar mı alsam altın mı bilmiyorum eşim bekle tl de diyor
Başınız sağ olsun cnm sabırlar diliyorumKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
bende aynı durumdayım gram almak istiyorum dolardan hep zarardayım altından da zarardayım ama altın nasılsa çıkar diye düşünüyorumBenim eşimde beni bekletiyor ama zor tutuyorum kendimi
bekle biraz canım bende ne zaman alsam ben aldıktan sonra az da olsa düşüyorBir saattir 231 232 kurundan altın almaya çalışıyorum ama alamadım banka illa 233 kurundan verecek bende inat ettim almıyorum
ben bekliyorum ne kadarlık aldın232 den aldım ben altını kızlar ama biraz daha düşecek gibi düşüşü zorluyor
Benim uzun süredir birikimler TL deydi 35 Gr aldımben bekliyorum ne kadarlık aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?