- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.481
Kı bız kk kullanmıyoruz ama oldu ıste. Topluyamıyoruz da bu ay gun fılanda aldık, ıkramıyemızde vardı . Olmadı yanı. Anne baba yanı acıl bı durumlarıda olmadıkları ıcın ekımden sonra cok rahat odeyebılırdık ama esım cekınıyor herhalde.kk dan para bıle cekmıssınız bu kadar sıkısacak kadar bunaltmasaydı esınız keske ya hem muhatabıda babasıymıs aıle içi yabancı da degıl tüh
7 sene once 20 adet ceyrek altın verdım , gerıye 2 sene sonra bır salon tulu aldılar karsılık olarak.bende aynı böyleyim eşimde benim gibi ama ailesi vurdumduymaz 3.5 yıl önce aldıkları parayı vermediler üstüne yattılar resmen eşimede bişey diyemiyorum çok şükür borcumuz bitmek üzere ama ailesininde durumu iyi ama vermeye niyetleri yok helal etmiyorum eşim dogudayken maaşımdan biriktirdiğim paradan gönderdim ve kp işçi ikramiyeleri var borç diye alırken ikramiye yatınca verceklerdi sordum laf arasında pişkin pişkin ikramiye mi kaldı gelin harcadık dedi
Cnm belki senin kayınpeder kocandan istemiştir de sen bilmiyorsundur. Boşver öde kurtul . Zor zamanlarda sözümüz kredi kartına maaş kartının eksisine geçiyor. Borç ödenir bir şekilde.Bız dısardan bırınden 100 lıra dahı olsa borc almayız. Ancak ben boyle 2 yere borclanmısken halı hazırda ayda 8 bın lıra sabıt odememız varken , bu kadar sık bogaz etmezdım. Gecen hafta balkon kapısının kolu bozulmus acık kalıyor, e bebek cat dıye balkona cıkıyor balkon alcak degıl , camlı fılan ama soguk sonucta. Bu durumlar ıcın ınsanında kenarda az bı parasının olması lazım gelen tamırcıye kk odeyemıyorsun mesela. Yoksa amacım asla kp borcunu bekletıp kenara mılyarlar bırıktırmek degıl , onu ne esım nede ben yapmayız zaten. Sadece baba veya aıle olarak dusunuyorum onlar ıcın farklı olabılır bence durum.
Dedıgım gıbı onlarda bılmıyor muhtemelen sıkıstıgımızı ama esım gayet bılıyor tabı . Dedıgım gıbı ekım ayında bıtmıs olacak en azından .
evleri var kirada kızı işe girmiş kp emekli olmuyor kv para için adamı öldürene kadar çalıştırır eminim aç gözlü mezar doyurcak onun gözünüde benim paramı verseydi ne yaparsa yapsın sonrasında bu yaz eşime dicem istesin para mı sonra eşimle kötü olursam diye düşünüyorum7 sene once 20 adet ceyrek altın verdım , gerıye 2 sene sonra bır salon tulu aldılar karsılık olarak.
Fonu ,storu olsa yanmıcam. Kapandı tabı o konu , bu bızım konumuzdan ayrı bır mesele tabı... Eşim bu mıktarı hedıye vereceklerını dusundu hatta , dıger cocuklarını ozel okulda okuttu kp, kredı borclarını fılan odedı henuz calısmıyorlar. Ama esım odemeye basladı zıra bende hedıye ederler dedım
ben bide altının parasını borc verdmŞekerim ya sorma bekliyorum öyle haftaya kadar bekleyeceğim bakalım sen ne yaptın
yaa cok ayıp olmus ama yaa varken vermemek bıde boyle cevap vermek hos olmamıs aman nası olsa oglumuz versn nolcak dıye dusunmus olabılırler halbuki kolay sanki bırıktırmekbende aynı böyleyim eşimde benim gibi ama ailesi vurdumduymaz 3.5 yıl önce aldıkları parayı vermediler üstüne yattılar resmen eşimede bişey diyemiyorum çok şükür borcumuz bitmek üzere ama ailesininde durumu iyi ama vermeye niyetleri yok helal etmiyorum eşim dogudayken maaşımdan biriktirdiğim paradan gönderdim ve kp işçi ikramiyeleri var borç diye alırken ikramiye yatınca verceklerdi sordum laf arasında pişkin pişkin ikramiye mi kaldı gelin harcadık dedi
olsun nıyetınız guzel Allah ödeme kolaylıgı verır hıc merak etmeyınKı bız kk kullanmıyoruz ama oldu ıste. Topluyamıyoruz da bu ay gun fılanda aldık, ıkramıyemızde vardı . Olmadı yanı. Anne baba yanı acıl bı durumlarıda olmadıkları ıcın ekımden sonra cok rahat odeyebılırdık ama esım cekınıyor herhalde.
Zaten suanda odemeye basladı gerıde adım atamayız. Eger oglan ıcın ozel okul kısmında karar alırsam bılezıklerımı bozduracagım mecburen. Bırde araya o gırerse batarız herhalde
Ay hadi birde vermezseben bide altının parasını borc verdmbaska kenarda vardı usd bozunca olan, onla alırım belki carsamba aksam verıcem dedı arkadasım bakalm duruma gore artk
kayınvalıdemın altın al dıye verdı dedım gercektente öyle bebek için hedıye bırıktırıyorAy hadi birde vermezse
Haftaya kadar bekleyeceğim ben sen ne yapacaksın peki bu durumdakayınvalıdemın altın al dıye verdı dedım gercektente öyle bebek için hedıye bırıktırıyorbakalm verır ınsAllah
Ben doğruyorum birkaç parça şeklinde sonra poşetleyip bir yapımlık şeklinde buzluğa koyuyorum. Yapacağım zaman çıkartıp rondoya atıyorum üzerine şeker ekleyip iyice rondodan geçiriyorum . 2 lt suyun içine koyuyorum karışımı 5 dk filan duruyor . Sonra ince tülüm ondan geçirip süzüyorumKızlarrrrr
Limonları buzluğa nasıl koyuyorsunuz limonata için ?
valla canım parayı gerı alısıma baglı bırazda persembe-cuma almıs olursam alırım muhtemelenHaftaya kadar bekleyeceğim ben sen ne yapacaksın peki bu durumda
BendeKızlarrrrr
Limonları buzluğa nasıl koyuyorsunuz limonata için ?
Ben de güzelce yıkayıp bütün olarak atıyorum. Buzluktan çıkarıp 10 dk bekletip kesiyor robota atıyorum gerisi ayniBendetuce_tuce gibi yapıyorum canım
Sağol canım hoşbuldum. Şimdilik kredi kartı borclarimi temizlemek istiyorum ama bayramdan önce mümkün değil gibi. Bir tanesi az kaldı Mart nisanda sıfırlanır diye bekliyordum ama telefonum arızalı hem bataryası dayanmıyor hemde sorunlu. Garantisi bitti zaten çok oldu yüzde 40 50 bile olsa kapanıyor bir anda. Galiba yeni telefon alacağımHosgeldin canim. Birikim hedefin var mi
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsunKızlar kayınpederim vefat etti sabah geldik cocukları var yurtdışında istanbulda onlar yoldalar yarın defnedilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?