Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kk dan para bıle cekmıssınız bu kadar sıkısacak kadar bunaltmasaydı esınız keske ya hem muhatabıda babasıymıs aıle içi yabancı da degıl tüh
Kı bız kk kullanmıyoruz ama oldu ıste. Topluyamıyoruz da bu ay gun fılanda aldık, ıkramıyemızde vardı . Olmadı yanı. Anne baba yanı acıl bı durumlarıda olmadıkları ıcın ekımden sonra cok rahat odeyebılırdık ama esım cekınıyor herhalde.
Zaten suanda odemeye basladı gerıde adım atamayız. Eger oglan ıcın ozel okul kısmında karar alırsam bılezıklerımı bozduracagım mecburen. Bırde araya o gırerse batarız herhalde

7 sene once 20 adet ceyrek altın verdım , gerıye 2 sene sonra bır salon tulu aldılar karsılık olarak.
Fonu ,storu olsa yanmıcam. Kapandı tabı o konu , bu bızım konumuzdan ayrı bır mesele tabı... Eşim bu mıktarı hedıye vereceklerını dusundu hatta , dıger cocuklarını ozel okulda okuttu kp, kredı borclarını fılan odedı henuz calısmıyorlar. Ama esım odemeye basladı zıra bende hedıye ederler dedım

Cnm belki senin kayınpeder kocandan istemiştir de sen bilmiyorsundur. Boşver öde kurtul . Zor zamanlarda sözümüz kredi kartına maaş kartının eksisine geçiyor. Borç ödenir bir şekilde. çok da takılma huzurun boşuna kaçmasın

Merhaba kızlar
İş yerinde Çok garip günler yaşıyorum, seçimden sonra da tantana bir süre devam eder.
Meğer o dertli günler iyiymiş yahu
Ama artık üzülmeyeceğim, başka yere geçer, sosyal denge / yol ücreti karım olur.
Vakit hem hızlı hem çok yavaş

Bugün bimden pamuk aldım bende, sanki iyi gibi yumuşatıcı hoşuma gitmedi. Yarın eski aktüellerden bir ürüne bakacağım
Dün çamaşırlarımı yeniledim, ihtiyacım vardı 2 ev arasında eksik kalıyordu. Birde patik çorap aldım evde giymeyi seviyorum makine dolmadan bitiyor yetmiyordu

Zeynolin başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin Zeynolin44

evleri var kirada kızı işe girmiş kp emekli olmuyor kv para için adamı öldürene kadar çalıştırır eminim aç gözlü mezar doyurcak onun gözünüde benim paramı verseydi ne yaparsa yapsın sonrasında bu yaz eşime dicem istesin para mı sonra eşimle kötü olursam diye düşünüyorum

Ay kızlarrr grip gibiyim oturuyorum öyle.
Makinaya çamaşır attım 2 posta daha atacağım koşa programda
3kilo süt aldım yoğurt mayalayacağım.
13tl harcadım.
Eşimden çiğ köfte istedim işten gelsin de dört gözle yemeyi bekliyorum 15tl de çiğköfte tutar.
Akşam için karnabahar var onu yerim.
Eşim için de bamya var o da onu yer.
Mercimek çorbası içeriz azıcık kaldı biter bugün.
Çok şükür halimize.
Bizim 7750tl paramız var tl de duruyor. Acil bir durumda kullanıyoruz örneğin ay sonu maaş biterse aidat ve ısınmayı bu paradan ödüyoruz

yaa cok ayıp olmus ama yaa varken vermemek bıde boyle cevap vermek hos olmamıs aman nası olsa oglumuz versn nolcak dıye dusunmus olabılırler halbuki kolay sanki bırıktırmek
olsun nıyetınız guzel Allah ödeme kolaylıgı verır hıc merak etmeyın

Kızlarrrrr
Limonları buzluğa nasıl koyuyorsunuz limonata için ?
Ben doğruyorum birkaç parça şeklinde sonra poşetleyip bir yapımlık şeklinde buzluğa koyuyorum. Yapacağım zaman çıkartıp rondoya atıyorum üzerine şeker ekleyip iyice rondodan geçiriyorum . 2 lt suyun içine koyuyorum karışımı 5 dk filan duruyor . Sonra ince tülüm ondan geçirip süzüyorum

Buzluktan mantı çıkarıp yaptım yanına limonata şükür doyduk
Bebeğin bir sepet kıyafetleri battaniyeleri falan var onları ütüleyecegim inşallah son bir posta kaldı onları da halledersem rahatlıcam

Hosgeldin canim. Birikim hedefin var mi
Sağol canım hoşbuldum. Şimdilik kredi kartı borclarimi temizlemek istiyorum ama bayramdan önce mümkün değil gibi. Bir tanesi az kaldı Mart nisanda sıfırlanır diye bekliyordum ama telefonum arızalı hem bataryası dayanmıyor hemde sorunlu. Garantisi bitti zaten çok oldu yüzde 40 50 bile olsa kapanıyor bir anda. Galiba yeni telefon alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…