- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.521
Dur şekerim birlikte bakalım takip edelim tamam mı acele edip zarar etmeyelimhadı agzın bal yesın canım tabi benım acmdan sabretmek var bide
ah canım ben tezcanlıyımDur şekerim birlikte bakalım takip edelim tamam mı acele edip zarar etmeyelim
Şuan çeyrek 368,6 görünüyorah canım ben tezcanlıyımsuan dolara bakıyorum bozmustumda gerı alım dıye. altın hesabı kullanmadgm için onu burdan takıp edemıyorum fark oluyo bakalm arkadasm yarın verıcekmı o var bıde ısı gorulsunde ınsAllah
Tamam canım teşekkürler ben de çekirdekleri ne olacak diyordumYaparken çekirdeklerini almayı unutma acı olur limonatan yoksa canım
kupayı hakedersin o zmanŞuan çeyrek 368,6 görünüyorhafta sonu 360 dan altın alsam çıldırırım herhalde
Aynı fikirdeyim desem açıkcası bir süre daha böyle devam edip kademeli olarak yükselir diye düşünüyorumkupayı hakedersin o zmanbana önümüzdeki haftada düşük seyredip sonra artacak gibi gelıyo canım
tabiki ytd..
Bende babyme aldım indirimden 25 TL ye geldi 40 lıhesabınıbilenanne dıye bi hesap var canım onu takıp edıyorum babyme yi yazmıslar yorumlarda daha ıyı dıye. ben 1paket ondan 1paket sleepy almıstm 10ar 10ar. belki alırım ben de yıne. aynen markadan zıyade bu örtüler buyuk kolaylık bnce
sen de ck ıyı almıssın canımBende babyme aldım indirimden 25 TL ye geldi 40 lı
Yok canim stok yapacak yerim yok kiSen stok yapmıyordun di mi
Baya dusmusler hakketten canım , Kumbara parasının kalan kısmını da yemeden, bebelere borclanmadan almak ıstıyorum bugun artık gramlarıGünaydın kızla3 altın düşüyor tabi dolarda sabah eşime dedim bugün alayım mı diye biraz daha bekle düşecek gibi dedi çok kararsızım
bende almak istiyorum ama eşim bekle diyor uff zaten 2800 para var 200 daha olsaydı 2 tam parası olurduBaya dusmusler hakketten canım , Kumbara parasının kalan kısmını da yemeden, bebelere borclanmadan almak ıstıyorum bugun artık gramları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?