- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.501
Sen stok yapmıyordun di miDün gece evimize geldik. Sabah uyandim valizleri boşaltım evi temizledim. Çamaşırları yikadim. Evde hic bisey yoktu alisverise gittik 500 lira gitti nerdeyse
Bizde Cuma’dan duruma bakıp Pazar yada en geç Pazartesi alacağızvalla canım parayı gerı alısıma baglı bırazda persembe-cuma almıs olursam alırım muhtemelen
yok almadm canım pek kullanılmıyo falan yazmıstı burda kızlar ben de 2paket önceden almıstm dıye almadmkronikuykucu canim bugun bimden sleepy nin cok amacli örtüsünü aldın mı ben gidemedim yoksa alacaktım
Ya az önce ntv de altta 228 gram çeyrek 375 gördüm çok mutlu oldum yaaaaKızlar altın şuan 228 Kuveyt Türk de alınabiliyor
Ben 40 li almıştım ama sleepy uygun görünce almak istedim kişiye göre değişir ama benim en çok kullanicağım şeylerden biri kaka kolay kolay geçmiyor bezlerden bunu kirlenince atarsınyok almadm canım pek kullanılmıyo falan yazmıstı burda kızlar ben de 2paket önceden almıstm dıye almadm
Sen fiziki mi alacaksınYa az önce ntv de altta 228 gram çeyrek 375 gördüm çok mutlu oldum yaaaa
Aynen 2 tam diye düşündüm 8 çeyrek yani 3040 tl bütçe var altın içinSen fiziki mi alacaksın
Yaparken çekirdeklerini almayı unutma acı olur limonatan yoksa canımBuzluğa bütün halde bir file limon yıkayıp koydum bakalım nasıl olacak ilk defa deneyeceğim yazın
hesabınıbilenanne dıye bi hesap var canım onu takıp edıyorum babyme yi yazmıslar yorumlarda daha ıyı dıye. ben 1paket ondan 1paket sleepy almıstm 10ar 10ar. belki alırım ben de yıne. aynen markadan zıyade bu örtüler buyuk kolaylık bnceBen 40 li almıştım ama sleepy uygun görünce almak istedim kişiye göre değişir ama benim en çok kullanicağım şeylerden biri kaka kolay kolay geçmiyor bezlerden bunu kirlenince atarsın
hadı agzın bal yesın canım tabi benım acmdan sabretmek var bideBen hafta sonuna kadar gramı 225 Çeyreği de 373 filan görürüz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?