Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bir dönem ben de oynuyordum strateji oyunu. Resmen bağımlısı olmuştum dışarı çıkamıyordum ya saldırı olursa diye. Mutlaka birine emanet ediyordum net üzerinden. Veya gece saati kurar kalkardım ona göre plan yapardım. Annem sabah beni sirkencubin bi baksana köyüne saldırı mı oluyor diye uyandırırdı

Bugün komşum çaya çağırdı ona gittim. Ocağa bamya yemeği ve bulgur pilavı koydum yanına da cacık yapacağım
Gündüz altın yükselmiş bakmamıştım gece saatlerinde 225 e kadar düştüğü oluyor benim banka dün gece 3 de marjı kaldırdı 2-3 gündür özellikle bir şeyler yapıyor anlamış degilim

75tl elbise aldım kızlar akşama balık ve salata var çok fena karnım ağrıyor adet olacağım sanırım

tuce_tuce napıyosun canım kv para bırakmıstı bebek ıcın gram al dıye 236dan aldm 7gram. artar falan dedi esım 1652tuttuda arkadasım satan 1640a aldm her zman dusmuyo bu kadar kendıme de alcaktım beklım bıraz dedım almadm esım salı maas alcak ıns o zman alcm

Durumum şuan için perişan dün gece klozetin yanında yattım neredeyse . Faranjit oldum tabi enfeksiyondan midem de bulandı perişanlıkkkkk aile hekimine gittim saat 14:00 de sürüne sürüne doktor şuan hamile olabilirsin dedi ilaçları ona göre yazdı . 13 tl ilaca verdim 1 tl markette harcadım . Eve geldim kahvaltı yaptım ilaçları aldım . Eşim 25 tl harcamış ama neye bilmiyorum hiç yeşil mercimek çorbası , bulgur pilavı , cacık , salata yaptım . Aslında sebit yağlaması için kıyma çıkartmıştım gücüm yoktu buzdolabına koydum yarın inşallah yapacağım bu arada Temmuz dan beri ilk defa kv beni aradı bugün başımıza taş yağabilir

Ya bebeğinkini aldığın iyi olmuş bence kvnin kesesine bereket ne kadar düşünceli Ben piyasayı takip edemedim 2 gündür . Bende biraz bekleyeyim diyorum Salı filan alacağım

Ya bebeğinkini aldığın iyi olmuş bence kvnin kesesine bereket ne kadar düşünceli ❤ Ben piyasayı takip edemedim 2 gündür . Bende biraz bekleyeyim diyorum Salı filan alacağım
gecmıs olsn canım yaa artık daha ck dıkkat et kendıne ılacsızlıga hosgeldın gorumcemde hamıle 2ay var aramızda ıkımıze de 15er gram yaptı sagolsn bereketli olsun

gecmıs olsn canım yaa artık daha ck dıkkat et kendıne ılacsızlıga hosgeldın gorumcemde hamıle 2ay var aramızda ıkımıze de 15er gram yaptı sagolsn bereketli olsun
Yasmini yeni bıraktım nasıl hamile olayım allah aşkına dedim . Oda bilemeyiz onu uzun zaman kullanan hastalar bıraktıklarında hemen hamile kalabiliyor belki 2 ilişki ile hamile kaldın riske atamam dedi . Kv nin eli ne bol öyle ya maşallah darısı bana diyorum ama olmayacağını biliyorum

valla dr un dedıgı dogru canım bnımde bı kac arkadasım hemen ılk aydan hamıle kaldılar,hayırlısı olsun ınsAllah canım
kv de sagolsun valla ck parası oldugundan degıl gunleri girdi biriktirip aldı dusuncelidir Allah razı olsn canım yarım elma gonul ama 20lira bıle verse dusunceli oldugu için mutlu olurdum ben onemli olan hıssettırmek sana daha guzelleri olsn canım

Ben hiç öyle bir ihtimal düşünmediğim için biraz afalladım aslında hayırlısı. Sana katılıyorum düşünmesi bile yeterli Sende güzel değerlendirdin Doğumda hediye yapacak mı yoksa bu onun içinmiydi

yok canım bu dogum hedıyesı işte, bide beşiğini aldı kıyafetler aldı. dogumum temmuzda olacak ınsAllah ya dogumgunu hedıyesı olarakta lohusa takımı al benım hedıyem olarak dedı bulamadm henuz bıse

Şahane valla daha ne olsun Güle güle kullanın mis gibi

Slm kızlar ev revire döndü oğlan iyilesmedi hala burnu kırmızı kabuk bende hastayım sabah ortalik topladim kahvaltı ettik oğlum muz istiyordu bizim buranın hal günü pazarda görmedim bu hafta çıktım markete muz kivircik az havuç maydonoz ( kuzu kulağı aldim bizim orda yaparlar yemistimde) 17 lira verdim ilkkes yaptim kuzu kulağıni ispanak gibi pisirdim tadı eksimsi oglan yemez onada domatesli bulgur pilavı yaptim yogurtlu yer eşim bu ara mesai de gec geliyo yiyor rahatım ben ne bulsam yiyorum eşim sebze sevmiyor ona kalsa hamur isi et tavuk surekli yemegi yaptim dus aldim tesbihimi cektim dahada cekilcek birazdan yemek yer çayını yapar haber bakarim

Maşallah pek düşünceli kayinveliden benimkide hala öyle bizim geç oldu oğlum o çok istiyordu her geldiğinde küçük te olsa haşlik verir oğluma kıyafet bise alir eli boş gelmez kışlık yapar salca tursu saolsun

Allah razı olsn ne guzel dusuncelıymıs seninkide ınsAllah biz de gelınımıze oyle oluruz

Benim kv de görümcelerin kızlarına 20 şer tl ye ayakkabı almış onu konuşuyordu Doğum günlerine ben birşey almam artık aldık ya ayakkabı diye bana da gelirken salça getirdi ağzımla istedim de anca . 800 gram pirinç getirmiş baldo gibi değildi . Kendi annem geldiğinde kv nin getirdiği pirinci açtım annem kızım bu ne bundan pilav mı olur sen diye bunu aldın dedi ne diyeceğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…