- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.581
Ya bebeğinkini aldığın iyi olmuş bence kvnin kesesine bereket ne kadar düşüncelituce_tuce napıyosun canım kv para bırakmıstı bebek ıcın gram al dıye 236dan aldm 7gram. artar falan dedi esım 1652tuttuda arkadasım satan 1640a aldm her zman dusmuyo bu kadar kendıme de alcaktım beklım bıraz dedım almadm esım salı maas alcak ıns o zman alcm
gecmıs olsn canım yaa artık daha ck dıkkat et kendıne ılacsızlıga hosgeldınYa bebeğinkini aldığın iyi olmuş bence kvnin kesesine bereket ne kadar düşünceli ❤ Ben piyasayı takip edemedim 2 gündür . Bende biraz bekleyeyim diyorum Salı filan alacağım
Yasmini yeni bıraktım nasıl hamile olayım allah aşkına dedim . Oda bilemeyiz onu uzun zaman kullanan hastalar bıraktıklarında hemen hamile kalabiliyor belki 2 ilişki ile hamile kaldın riske atamam dedigecmıs olsn canım yaa artık daha ck dıkkat et kendıne ılacsızlıga hosgeldıngorumcemde hamıle 2ay var aramızda ıkımıze de 15er gram yaptı sagolsn bereketli olsun
valla dr un dedıgı dogru canım bnımde bı kac arkadasım hemen ılk aydan hamıle kaldılar,hayırlısı olsun ınsAllah canımYasmini yeni bıraktım nasıl hamile olayım allah aşkına dedim . Oda bilemeyiz onu uzun zaman kullanan hastalar bıraktıklarında hemen hamile kalabiliyor belki 2 ilişki ile hamile kaldın riske atamam dedi. Kv nin eli ne bol öyle ya maşallah darısı bana diyorum ama olmayacağını biliyorum
Ben hiç öyle bir ihtimal düşünmediğim için biraz afalladım aslında hayırlısı. Sana katılıyorum düşünmesi bile yeterlivalla dr un dedıgı dogru canım bnımde bı kac arkadasım hemen ılk aydan hamıle kaldılar,hayırlısı olsun ınsAllah canım
kv de sagolsun valla ck parası oldugundan degıl gunleri girdi biriktirip aldı dusuncelidir Allah razı olsn canım yarım elma gonul ama 20lira bıle verse dusunceli oldugu için mutlu olurdum ben onemli olan hıssettırmeksana daha guzelleri olsn canım
yok canım bu dogum hedıyesı işte, bide beşiğini aldı kıyafetler aldı. dogumum temmuzda olacak ınsAllah ya dogumgunu hedıyesı olarakta lohusa takımı al benım hedıyem olarak dedı bulamadm henuz bıseBen hiç öyle bir ihtimal düşünmediğim için biraz afalladım aslında hayırlısı. Sana katılıyorum düşünmesi bile yeterli ❤ Sende güzel değerlendirdin ❤ Doğumda hediye yapacak mı yoksa bu onun içinmiydi
Şahane valla daha ne olsunyok canım bu dogum hedıyesı işte, bide beşiğini aldı kıyafetler aldı. dogumum temmuzda olacak ınsAllah ya dogumgunu hedıyesı olarakta lohusa takımı al benım hedıyem olarak dedı bulamadm henuz bıse
Maşallah pek düşünceli kayinveliden benimkide hala öyle bizim geç oldu oğlum o çok istiyordu her geldiğinde küçük te olsa haşlik verir oğluma kıyafet bise alir eli boş gelmez kışlık yapar salca tursu saolsunyok canım bu dogum hedıyesı işte, bide beşiğini aldı kıyafetler aldı. dogumum temmuzda olacak ınsAllah ya dogumgunu hedıyesı olarakta lohusa takımı al benım hedıyem olarak dedı bulamadm henuz bıse
sagolasın canım daha guzelleri sizin bebıse olsunŞahane valla daha ne olsunGüle güle kullanın mis gibi
Allah razı olsn ne guzel dusuncelıymıs seninkide ınsAllah biz de gelınımıze oyle oluruzMaşallah pek düşünceli kayinveliden benimkide hala öyle bizim geç oldu oğlum o çok istiyordu her geldiğinde küçük te olsa haşlik verir oğluma kıyafet bise alir eli boş gelmez kışlık yapar salca tursu saolsun
Inşallah canim rabbim o günleri göstersin hepimizeAllah razı olsn ne guzel dusuncelıymıs seninkide ınsAllah biz de gelınımıze oyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?