- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.601
Gerçekte mi pureeeeKizlar merhaba.
Bu bu eksikti . 2 gundur kasiniyorum. Vucudumda tek tük minicik kizarikliklar kaşintilar var. Ne olabilir sizce
Ayy ne alerjisiGerçekte mi pureeeehamilelikte bir alerji vardı allah korusun o olmasın
Eşimin kuzeni olmuştu her yeri kaşınıyordu doğurdu anca kurtuldu kaşıntıdanAyy ne alerjisi
İnternetten baktım pure karaciğer enzimleri veya safra kesesı yapabılırmıs hormonlardan da olurmuşKizlar merhaba.
Bu bu eksikti . 2 gundur kasiniyorum. Vucudumda tek tük minicik kizarikliklar kaşintilar var. Ne olabilir sizce
Aynen. Bende oyle okudum. Soracagim randevumda doktoraİnternetten baktım pure karaciğer enzimleri veya safra kesesı yapabılırmıs hormonlardan da olurmuş
Artarsa şikayetın kan tahlili yaptırırsın takip et bakalım. Nemli tut vücudunu içten gelen birsey değilse işe yarar belkiAynen. Bende oyle okudum. Soracagim randevumda doktora
Bozma moralını belkide stres kaynaklı stresten uzak dur uzat bacaklarını yatOfffff
Bu nedir yaa. Başimdan bela eksik olmuyor
Geçmiş olsun cnm cildin çok kuru ise kuruluktan da kaşıntı olabiliyor. Hamile olunca daha fazla du içmen gerekiyor ya belki cildin kurumuştur. Stres olma rahat ol ki bebek doğunca uslu bebek olsunOfffff
Bu nedir yaa. Başimdan bela eksik olmuyor
Merhaba.karaciğerde kaynaklı ise yani gebelik kolastazı varsa kaşıntıdan duramazsın özellikle akşam saati aşırı derece kaşıntı yapar. Sağlık ocağına sor bakıyorlarsa hemen AST ve ALT değerlerine baktır bi istersen, çünkü ciddi bir rahatsızlık, ben de vardı 37. Haftada hemen bebeği sezeryanla aldılar. Ama gerçekten böyle kendini durduramayacağın şekilde kaşınıyor , normal bir kaşıntı değil. Bir de genelde 3 . Aydan sonra başlıyor sanki senin 3.ay olmamıştı.belirtilerden biri de gaitanın renginin açılması idi onada dikkat et. Cilt kuruluğundan olma ihtimali de yüksek bence canını sıkmaYaşantimi kısıtlayacak ölçüde degil. Ama yine de endiselendirdi
Şoktan 6lı maden suyu, 1 tane kefir, 1 ekmek, 1 çikolata ve 2 tane knorr çorba aldım. 16 küsür tuttu. Kahvem de bitti, almayı unutmuşum. Eşim de gelirken tatlı ve kızarmış iki parça but almış. Ondan kaç lira gitti bilmiyorum. Valla günü kurtarıcı ihtiyaçlarımızı alıyoruz...
Kızlar ya roll on bitti, iki tane almam lazım. Bide baktım ki nivea roll on fiyatı 16 lira olmuş. İnanabiliyor musunuz. Koksak iyidir bundan hahahhaa. İnsanlar zaten ter kokuyordu, bu yaz iyice kokarlar artık.. Yahu 8 liraya alıyorduk, iki katı artış yapılır mı... Hiç mi dinleri yok bunların...
Netteki bakım ürünleri sahte olabiliyor. Ben o yüzden güvenemiyorum. Aman bide tek bir şey için kargo ödemek istemiyorum. Birçok marka denedim, nivea kadar iyisini bulamadım. Ama garnier denemedim. Zaten daha pahalıymış almam onu :))))) gratis te niveanın indirimli hali 16 liraydı. Artık indirim siz halini bilmem.. Watsonsta da aynı fiyattı. Almadım ama mecburen alıcam yarın. İhtiyaçlar bel büküyor... El kol bağlıyor...Nivea iyiymis garnier 23 rexona 26 gordum
Ben siveno/ garnier aliyorum ya gratis kuyrugundan yada netten denk getirip hep yari fiyatina aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?