Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Taehana corbası ile ıspanak yemeği yapacagım bende. Eşin ile kırgın olmanıza üzüldüm. Tv ve pc düşkünlüğü cagımızın yeni alışkanlıgı maalesef. O programını yapmadan sen yap canım, aksama bi film ayarla izleyin pc den.oyununu ben uyuduktan sonra oyna de, bir iki oynar sonra dayanamaz uykusuzluga

umarım oynamaz oynasa da belirli saatlerde oynasın senide ihmal etmesin

Valla kızlar biz o aşamayı da geçtik durum sıkıntılı bizde maalesef Nisan maaşı ile psikolog yolu göründü bana gene
umarım oynamaz oynasa da belirli saatlerde oynasın senide ihmal etmesin
Valla Kızlar biz o aşamayı geçtik psikolog da tatlı tatlı uzaklaştır diyor da 7 senedir hatta daha fazladır aynı mücadeleyi veriyorum

Merhaba üzerimde bi kırgınlık var Kızlar gündüz temizlik yaptım markete gittim toprak gelmiş indiriyorlardı bana ayıracaklar diye konuştuk . Eşim gelirken 40 lt aldı 8 tl bende 2 ekmek almıştım 1.60 kuruş verdim . Yoğurt çorbası, zeytinyağlı fasulye, pilav , yalancı profiterol yaptım . Sofrayı kaldırdım bir sürü çiçek diktim balkon için . Biraz oturma odasında çimlendireceğim dizdim camın önüne yere filan. Eşim uyuyor uzandık biraz sonra çay demlerim . A Alya_sura88 sıkma canını herşey yoluna girer

bu mesajı buldum şimdi başlığın ilk sayfasında:) kasım 2017de muza 6-7tl pahalı demişim :) Geçen gün marketten yerliyi 10tlye aldım, ithalde 15tl idi. Şaka gibi gerçekten!

Yoğunluktan yazamadım bugünki alım fırsatını da kaçırdım dün akşam konsere gitmiştim orda tepindim ve şarkılara eşlik ettim diye ses gittigidiyor Benben meyveye city gross a gitsenize. Hem taze oluyor hem de diğer yerlere göre nispeten Daha hesaplı

Alya ben bu durumlarda eşimle hic ilgilenmem. Madem kendisi baska seylerle ilgileniyor.
Kendi basima takilirim. Yuruyuse giderim sinemaya giderim arabayla dolasirim. Kendisi de anlar yaptigini ve pesimden kosar.

Alya ben bu durumlarda eşimle hic ilgilenmem. Madem kendisi baska seylerle ilgileniyor.
Kendi basima takilirim. Yuruyuse giderim sinemaya giderim arabayla dolasirim. Kendisi de anlar yaptigini ve pesimden kosar.
Cnm neler denemedim ki. Arabayı al da arkadaşlarınla buluş ,gez diye anahtarı verdiğini bilirim.ben spor yapıyorum geçen 2 saat yürüdüm merak bile etmedi .hatta Pazartesi günü opera ya gittik arkadaşlarla ve Eve 00.30 gibi geldim beni 23.40 da aradı aklına yeni gelebildim . İlk evlendiğimiz zaman arkadaşlarımla gece dışarıda bir şeyler bile içmeye gidiyordum merak edip neredesin demiyordu. Bugün bilhisayarı hiç açmadı oynamayacam diyor bakalım kaç gün sürecek. Bilgisayarın başına oturunca dünyayı unutuyor.
Çok üzüldüm ağlama krizine girdim zaten hormonlarım alt üst oldu daha adet de olmadım. Sinirden titredim hatta yere yığıldım. Çok korktuğunu söyledi bakalım ne kadar sürecek bu durum merak ediyorum ben de . Gidip gelip sarılıyor öpüyor habire. Çok da uzatmadım ama bilgisayarın başına oturunca kıyameti kopartacağımı da biliyor sanki ve ona göre davranıyor.

Böyle senin tavrınla olmaz. Profesyonel destek almalı o. Çünkü anlattığına göre onun durumu bağımlılık düzeyine gelmiş.

Günaydın kızlar,

Oyun mu oynuyor canım eşin ?

günaydın kızlar akşam kızlarımı tiyatroya götürdük ufaklık sevmedi çıkmak istedi büyük kızım biraz sıkıldı ama yine sevdim dedi

sıhhıyedeki sosyete pazarına gidesim var sırt çantası almak istiyorum

Günaydın sirkencubin citygross a ancak toplu alışverişte gidiyoruz. Haftaiçi uğramak ne mumkun haftasonunu da alışverişe avmye ayırmayk sevmiyorum. Naptın tl demisin hala? Dünkü düşüş güzel alım fırsatıymış ben de o an musait olamadım sonra 229dan aldım

Günaydın kızlar,

A Alya_sura88 Umarım düzelebilir canım eşin sen elinden geleni yapıyorsun gördüğüm kadarıyla o da biraz gayret edip azaltsın alışkanlığını.

benben00 Her şey çok pahalı evet. Artık annem bile diyor pazardaki fiyatlar bu sene bir garip Allah sonumuzu hayretsin diye.

Piyasayı da takip etmiyorum hiç para yok

Leslie ve pilates yaptım öğlen oturmasına gitcem kakaolu kurabiye yapıp götürmeyi planlıyorum. Akşama eşim balık alacak. Bot: karnabahar ve bamya hala duruyor atarım artık napıyım

Bİz h içi akşam da gidebiliyoruz bir de konum olarak bize yakın sayılıyor ya. Evet hala tl deyim çıkamadım bir türlü. Dün fırsat da olmadı çok yoğundu gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…