- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.541
saat 10 dan önce bankaların marjı çok yüksek oluyor ben baktımda saat 9 gibi normalde 2 lira olurdu 6 ya yakındı aradaki farkYukselişe geçti şuan sabah alınabilirmiş aslında, marjlarda açıldı bankalarda
Neden hala yatmadı çok şaşırdım mutemet ile direk görüşüldü mü ne diyorGünaydın5.58 dem dolar 234 ten altın aldım dün zarardayım ama uzun vadeli aldığım için takmamaya calısacagım Zaten altından zararım çok hep yüksekken almıştım geçen yaz falan. Şimdi yine yükseliyor altın 229 dolar 5.42 görünüyor.Beklediğimiz lojman yakıt ücreti var otırmadıgımız halde kesılmışti aralıkta 590lira hala yapıp yatıramadılar birde eşimin maaş yanlış yapılmıştı 1600gibi o yatacak oda yok daha ikisi bu ay gelir inş onuda atarız birikime
Yapacağız diyorlar ama 3-4aydır oyalıyorlarNeden hala yatmadı çok şaşırdım mutemet ile direk görüşüldü mü ne diyor
Hey allahım ya çok ayıp hak buYapacağız diyorlar ama 3-4aydır oyalıyorlar
Canim yenidogan bebek bezi kacli aldinBugun birsey yapmadım havalar bozmaya başladı hava iyice bozmadan bebisin son posta olan nevresimlerini uyku setlerini atayım bu aralar her gün makina çalışıyor ütü yapılıyor eşim dalga geçiyor bitmeyen çamaşır ütü diye :)
Aksama etli kuru fasulye,pilav ve salata var
dün akşam vardı aynı menü bizde bugün karışık kızartma yapcak annem ben geç çıkarım bugünBugun birsey yapmadım havalar bozmaya başladı hava iyice bozmadan bebisin son posta olan nevresimlerini uyku setlerini atayım bu aralar her gün makina çalışıyor ütü yapılıyor eşim dalga geçiyor bitmeyen çamaşır ütü diye :)
Aksama etli kuru fasulye,pilav ve salata var
Suan da cok düşük değil 230 bu düşüş çok uzun sürmeyecek gibime geliyor piyasaya da belli olmuyor zaten heran herşey olabilir ben hedeflediğim grama odaklandım yaklaştıkça daha çok motive oluyorumGünaydın5.58 dem dolar 234 ten altın aldım dün zarardayım ama uzun vadeli aldığım için takmamaya calısacagım Zaten altından zararım çok hep yüksekken almıştım geçen yaz falan. Şimdi yine yükseliyor altın 229 dolar 5.42 görünüyor.Beklediğimiz lojman yakıt ücreti var otırmadıgımız halde kesılmışti aralıkta 590lira hala yapıp yatıramadılar birde eşimin maaş yanlış yapılmıştı 1600gibi o yatacak oda yok daha ikisi bu ay gelir inş onuda atarız birikime
100 lü bir paket aldım canımCanim yenidogan bebek bezi kacli aldin
Hayırlı olsun birikimin. hiç düşünme bebek bereketiyle geliyor her şey yoluna giriyor5.48 den 130 dolar aldık.zar zor aldık ilk birikimimiz.insallah devamı gelir..tek maaşla çok zor tabiki.bu ay çift maaş alıyor eşim o yüzden alabildik.1 tam Alt in da anneme yapıp verecek bu ay.anneme 4 Alt in borcumuzvar.bebek de yolda bilmiyorum ne olacak böyle anneme 3 altınını da bebeğe gelirse öyle veririm ancak.bize yine birşey kalmazzaten çocuğa Nasıl yetisecezbilmiyorum da elbet rabbim kolaylık verir ne diyelim
2-5 kg mi100 lü bir paket aldım canım
Amin insallah canım ona ınanıyorum güveniyorum bendeHayırlı olsun birikimin. hiç düşünme bebek bereketiyle geliyor her şey yoluna giriyor
Evet2-5 kg mi
bende migrostan almıştım 1 tane daha mı alsam acabaSelam kızlar,
Sabah ben de alım fırsatını kaçırdım malesef,
2 aşı yapana kadar yükselmişti piyasa.
Takipteyim,,
Şokta solo tuvalet kağıdı 32li 29 civarıydı,
Kaptım bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?