- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.781
Prof dr atalay yörükoglu cocuk ruh sagligi.Ben de iki makine camasir yikadim. Hangi kitabi okuyorsun? Bebek nasil? Bir sonraki randevu ne zaman? Kisisel bakim demisken erken mi bilmiyorum ama ben Catlak kremlerine basladim. Kaderimde varsa elbet catlsyacagim ama elimden geleni bir yapayim diyorum.
Ya ben optimum da garaj a gittim dagiye sepetteki atlet ve donları pek beğenemedim . Termal atletler vardı onlardan mı aldın?Dun ben de iki saat avm ye ugradim sepetten aldigim atletler vardi dagiden o kadar guzel ciktilar ki; evde giymek icin tekrar alayim dedim bir tane kalmis hemen kaptim. Gerisi Yeni sezonda geciyordu ve butcemi asiyordu. Arada o sepetleri takip edecegim yine uygun bulursam alacagim. Bir de iki tane buluz aldim. Toplamda 150 lira harcadim.
BEn acity den aldim. Orda Bi sey yoktu ama lively nin garajndan tanesi 7,5 liradan jumbo kasik aldim. Yemekte serviste kullanabilecegim seyler oldu.Ya ben optimum da garaj a gittim dagiye sepetteki atlet ve donları pek beğenemedim . Termal atletler vardı onlardan mı aldın?
Kizlar annelerine ceker diyorlar ya Annem kardesimde Harita gibi Catlamis oyuzden aksamlari suruyorum benKontrole carsamba gidecegim.
Hersey yolundadir insallah.
Çatlak icin krem kullanmadim ilk dogumda. O kadar az ve belirsizdi ki catlaklar. Bakalim bunda nasil olacak
Sür canim bisey kaybetmezsin sonucta. Bence sür güzelce hem cildin kuruysa buyudukce kaşıntı yapiyo. Ben bebe yağı sürüyordum duştan çıkarken onu da öneriyorlar çatlamamak icin. Benim karnım catladi baya genetik sanırım. Para biriktiriyim de lazer yaptircamKizlar annelerine ceker diyorlar ya Annem kardesimde Harita gibi Catlamis oyuzden aksamlari suruyorum ben
Alyacim beni de alın aranizaGünaydınlar
Haftaiçi her sabah leslie ve pilates yapıyoruz komşularlaaç karına 61.7 kiloyum . Dolardan kara bir geçiyoruz bir geçemiyoruz uzun vadeli düşündük diye bozdurmuyor eşim . Bana kalsa on kere bozmuştum
Dün dışarıda yedik ama bugün evde yiyeceğizNe pişirsem hiç fikrim yok kızlar
Günaydın Hayirlı kandiller herkese erkenciyiz bugun oğlumla eşim ise gitti peşine uyuyamadim biraz yatak keyfi sonra oğlum uyandi kahvalti ettik etrafi az topladim bulasik makinesi açtım markete çıkıp tavuk aldim aksama tavuk sote pilav yapicam oğlanı yikadim 1 haftayi gecmisti yikanmiodu hasta diye hava soğumuş peteklerimi açtım yikiycam diye normal yoksa ev ılık az çay iciyeim bende duş alıp namaz kilarim bol dua okurum ınş.bir makine beyaz atarim dolmuş sepet yine
selam elecda senin sıkı takipçilerindenim ve fikirlerin bana yol gösteriyor. bu ay maaşımdan 2000 tl lik usd alıcam ama internet bankacılığı ile dövüz büroları arasında alış satışda fark var sence internet bankacılığımı yoksa dövüz bürolarımıSelamlar
Dün maaşımı aldım. 231’den 20 gr altın aldım. 5.58’den de 500 usd aldım. Şimdilik yıllık bütçe planına uygun gidiyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz.
sirkencubin ben iki hamileliğimde de shea butter kullandım ve çatlamadım. Kremin etkisi mi genetik mi bilmiyorum. Çatlak kremleri çok pahalıydı, kadın doğumcuma sordum o da düzenli nemlendirmen önemli kakao veya fındık yağı kullanabilirsin demişti. Kakaonun kokusu ağır geldi ben de diğerini tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?