Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Avm ye gittik her şey çok pahalı valla. Yoga matı aldım en ucuzundan 44,90tl pilates bandı 19.99tl
Islak tuvalet kağıdı ve domol banyo için ıslak mendil ve Marc makine temizleyici 100tl
Watsons saç rengi açıcı 37.90tl ilk defa deneyeceğim saça sıkıp güneşe çıkmak lazım da Ankara’da Güneş yok üç gündür

Dun ben de iki saat avm ye ugradim sepetten aldigim atletler vardi dagiden o kadar guzel ciktilar ki; evde giymek icin tekrar alayim dedim bir tane kalmis hemen kaptim. Gerisi Yeni sezonda geciyordu ve butcemi asiyordu. Arada o sepetleri takip edecegim yine uygun bulursam alacagim. Bir de iki tane buluz aldim. Toplamda 150 lira harcadim.

Prof dr atalay yörükoglu cocuk ruh sagligi.
Fakultede gordugumuz konularla harmanlanmis fakat anlatimi ve ornekleri cok guzel.

Ya ben optimum da garaj a gittim dagiye sepetteki atlet ve donları pek beğenemedim . Termal atletler vardı onlardan mı aldın?

Kontrole carsamba gidecegim.
Hersey yolundadir insallah.
Çatlak icin krem kullanmadim ilk dogumda. O kadar az ve belirsizdi ki catlaklar. Bakalim bunda nasil olacak

Ya ben optimum da garaj a gittim dagiye sepetteki atlet ve donları pek beğenemedim . Termal atletler vardı onlardan mı aldın?
BEn acity den aldim. Orda Bi sey yoktu ama lively nin garajndan tanesi 7,5 liradan jumbo kasik aldim. Yemekte serviste kullanabilecegim seyler oldu.

Kizlar annelerine ceker diyorlar ya Annem kardesimde Harita gibi Catlamis oyuzden aksamlari suruyorum ben
Sür canim bisey kaybetmezsin sonucta. Bence sür güzelce hem cildin kuruysa buyudukce kaşıntı yapiyo. Ben bebe yağı sürüyordum duştan çıkarken onu da öneriyorlar çatlamamak icin. Benim karnım catladi baya genetik sanırım. Para biriktiriyim de lazer yaptircam

Biz evdeydik bugün ama pek ev işi falan yapmadım dün arkadastaydim sonra da ütü yaptım bayağı
Bugün sulu köfteler ile patatesli ve peynirli börekleri yapıp buzluğa attım her ikisinde de 4 pişirimlik çıktı
Ben ilk gebeligimde catlat kremi kullandığım halde catlaklar oldu
Bu gebeligimde kullanmadım çatlak görünmüyor

Günaydınlar
Haftaiçi her sabah leslie ve pilates yapıyoruz komşularla aç karına 61.7 kiloyum . Dolardan kara bir geçiyoruz bir geçemiyoruz uzun vadeli düşündük diye bozdurmuyor eşim . Bana kalsa on kere bozmuştum
Dün dışarıda yedik ama bugün evde yiyeceğiz Ne pişirsem hiç fikrim yok kızlar

Günaydın nasıl uyudum ya dün sil süpür yaptım mutfak perdesi yıkadım ütüleyip astım komşum aradı ona gittim geç geldim eve sonra yattım öksürük krizi geldi resmen zor daldım çok kötüydü nohut ıslattım dünden etli nohut pirinç pilavı , yoğurt çorbası, etimek tatlısı yapacağım. Salonun Perdesini yıkar camını siler birde markete gidersem oh mis

günaydın kızlar sabah kızıma açma kendimede simit aldım 2,5 tlokul gezisi için 30 tl verdm öğretmene 10 tl anneme ekmek alması için bıraktım

Alyacim beni de alın araniza biz de ogluşla yapıyoruz. Bugün 42 dk leslie yaptım.
Ben yarin topalak yemeği yapacağım kimse hayır demez bizim evde. Bugün kanadalılar sağ olsun yeşil mercimek yemeğim var. Marka yoremce menşei kanada hay Allah'ım

Selamlar
Dün maaşımı aldım. 231’den 20 gr altın aldım. 5.58’den de 500 usd aldım. Şimdilik yıllık bütçe planına uygun gidiyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz.
sirkencubin ben iki hamileliğimde de shea butter kullandım ve çatlamadım. Kremin etkisi mi genetik mi bilmiyorum. Çatlak kremleri çok pahalıydı, kadın doğumcuma sordum o da düzenli nemlendirmen önemli kakao veya fındık yağı kullanabilirsin demişti. Kakaonun kokusu ağır geldi ben de diğerini tercih ettim.

Slm kızlar
Bir şeyler dürtüyor beni gene
Maaş bankamız maaş müşterilerine 1.53 ten 15bin kredi veriyor. Kredi çekip altın alasım geldi. Hiç böyle yapan var mı aranızda merak ettim.

selam elecda senin sıkı takipçilerindenim ve fikirlerin bana yol gösteriyor. bu ay maaşımdan 2000 tl lik usd alıcam ama internet bankacılığı ile dövüz büroları arasında alış satışda fark var sence internet bankacılığımı yoksa dövüz bürolarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…