- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.821
Elektirige 3 aylık dilimde zam yok diye açıklama yapmışlardı seçimden önceElektrige yuzde 37 zam.
Benzine bu geceden itibaren zamm
Aynen benim dediğim de o geçen hafta açıklama oldu zam yokElektirige 3 aylık dilimde zam yok diye açıklama yapmışlardı seçimden önce
Keske benzin zammi da yalan olsaGeçen hafta elektriğe zam olmayacağı açıklandı zaten yalan bir haber o
Keşke ama akaryakıta zam her zaman yapıyorlar anlamıyorum dolar düşüyor yine zam çıkıyor yine zamKeske benzin zammi da yalan olsa
Dimi hahahaKeske benzin zammi da yalan olsa
gunaydın evet bnde acıklanmasını beklıyorum dün haberlerde duymustumGünaydın kızlar
Aylık tüfe açıklanacak bugün
Piyasada düşüş olmuştu daha önce
Bugün de olur mu ku
Kuzenimin balıkesirde yazlığı var. Yazın gittiğinde hep bu yerden alıyormuş.. Onun tavsiyesi ile alıyorum canımcım inşallah iyidir.. Daha önce başka bir yerden alıyordum da oraya kızdım o yüzden almıyorum ondan daha :)) en çok gücüme giden kargoya verilen para açıkçası...Evet çok haklısınız maalesef fazla kar etmeye çalışıyorlar da inşallah kalitelidir de parasına değer
Benim alacağım yer ayvalık coşkun kocataş zeytincilik.. İnşallah iyidir.. İlk defa alıcam bakalım..Ulkemizde en kaliteli zeytinyağı kuzey ege tarafında üretilir. Özellikle edremit körfezi kuzeyi. Direk tanıdık olmadıgı için ben cok guvenip getirttirme yapmıyorum. Takip ettiğim birkaç markadan alıyorum. Çünkü 5-10ltlik pet su şişelerine koyuyorlar koku falan yapıyor. Eğer marka altında değilse Çiftçi üretimi için 25 bana da uygun gelmedi, kaliteli ise normal diyelim.
Sizin aldığınızın markasını da yazar mısınız?Muglada instagramdan satıs yapan biri kilosunu 35tlden satıyo.. benim ailem balıkesirde yaşıyo harika zeytinyaglar hakıkaten banada getirirler gelirken bittikçe , onlarda kilosunu 22 tl alıyomuş
Bende almadım bekliyorum düşmek için benim almamı bekliyor bence :)Arkadaşlar bana bi söyleyin hele, altın yada dolar alıcam ama şuanda yükseldi diyor eşim.. Sizce beklemeli miyim, düşer mi? Ona göre yoluma bakıcam. Bu ayki maaşımdan hala geriye atmadım çünkü.. Bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?