Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazara gittim soğan nw kadar pahalı olmuş şok oldum 7 tl bugün çok bişey almadım hem pazar hem market 30 tl civarı harcadım marketten 2 şişe süt paket şehriye balık ve çubuk kraker çocuklara

Yarin ek ders yatmazsa eksi hesatan para çekip yarim altin alacagim. Ek ders yatar yatmaz yerine koyarim. Yarin kuyumcular caddesine gidecegim aradan ciksin.

Bizimkide akdeniz ama bir kere tadan tekrar istiyor annemgil kimseye satmaya calismaz cevreden almak istiyorlar bulundugum yerden de almak isteyen oldu ama yok dedik gecen sene 20 bu sene 25 den verdiler

Evet çok haklısınız maalesef fazla kar etmeye çalışıyorlar da inşallah kalitelidir de parasına değer
Kuzenimin balıkesirde yazlığı var. Yazın gittiğinde hep bu yerden alıyormuş.. Onun tavsiyesi ile alıyorum canımcım inşallah iyidir.. Daha önce başka bir yerden alıyordum da oraya kızdım o yüzden almıyorum ondan daha :)) en çok gücüme giden kargoya verilen para açıkçası...

Benim alacağım yer ayvalık coşkun kocataş zeytincilik.. İnşallah iyidir.. İlk defa alıcam bakalım..

Arkadaşlar bana bi söyleyin hele, altın yada dolar alıcam ama şuanda yükseldi diyor eşim.. Sizce beklemeli miyim, düşer mi? Ona göre yoluma bakıcam. Bu ayki maaşımdan hala geriye atmadım çünkü.. Bekliyorum.

Bende almadım bekliyorum düşmek için benim almamı bekliyor bence :)

Bır turlu cocukların kumbara parasıyla altın almamıstım. Sımdıde alıncak gıbı degıl ama dusecek mı 1 hafta daha boyle gıder mı acaba ne dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…