- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.841
Iyidir inşallah canım benim.ay kesinlikle kargo parası en sınır bozucu olanKuzenimin balıkesirde yazlığı var. Yazın gittiğinde hep bu yerden alıyormuş.. Onun tavsiyesi ile alıyorum canımcım inşallah iyidir.. Daha önce başka bir yerden alıyordum da oraya kızdım o yüzden almıyorum ondan daha :)) en çok gücüme giden kargoya verilen para açıkçası...
Aynı ben valla siyah zeytin sorunumuz var. Aldığımız çöpe gidiyor ya tövbe tövbeGünaydın kızlar,
Zeytinyağı bizimde büyük kalemlerden maalesef. özem alıyorduk. son iki seferdir novavera aldık memnun sayılırız. tabii litresi pahalı oluyor. Kargo bedava ama o artısı var en azından. Biz bu sene güzel siyah zeytin bulamadık, gına geldi artık denemekten.
Ayın 15 inde ben ancak bir şeyler alabileceğim inşallah fiyatlar güzel olur
bende almadım böyle gidersede almıcam gibi görünüyorSelamlar Dün 2gr altın almıştım 230dan. Fazla miktar alacagım ama bekliyorum gecen hafta 225den almadıgıma pişmanım, düşecek söylemlerinin gazına geldik:)
Ay maşalllah ya ne güzel bir haber kocaman olmuş bileBu arada doktora gittim
Tahlillerim temiz. Smear temiz.
Bebis 10 haftalik.
Cok sukur . Kipir kipir.
Folik aside devam.
2 hafta sonra 2li teste gidecegim.
Sagol canim cok sukurAy maşalllah ya ne güzel bir haber kocaman olmuş bile
ben de ya hala beklemedeymbende almadım böyle gidersede almıcam gibi görünüyor
Ne kadar az gelmiş faturan. Bize 100 bazen de 85 geliyor. :))Bebek malzemeleri kuruyemis atistirmalik kefir vs markette cok harcadik.
Yemekti muayene parasiydi...
Hic yazmiyim bugun.
Kapidan girdik elektrik faturasi karsiladi bizi.
52 lira gelmis
Iyi yapmissin pure alinacak cok sey yok gibi gözüküyor ama al al bitmiyor ben 7 aylıkken başladım daha tam bitti sayılmaz hipp aldım mamayı 60 tl idi sanırım e bebek de indirime girmesini beklemedim en başta lazım olur diye bir kutu aldım.Esim de cok heyecanlandi.hastaneden sonra guzel bi yere gittik. Ciger yedik .
Sonra migrosa gittik.
Hamişlerrrrrrrrrrr.
Biberon emzik sampuan yag sabun granul deterjan mamalar....
Hepsinde guzel indirimler vardi.
Lazim olan herseyden aldim. Renk olarak sari turuncu tercih ettim malum cinsiyet belli degil.
Lactamildeki indirim yuzde elli . Cok uyguna geliyor diye iki paket aldim. Ben iciyorum dogumdan sonra guzel.
Esim 300 gr mamanin 62 lira oldugunu gorunce delirdihemde indirimli hali diyor
Evet canim sezeryanda hemen sut gelmedigi icin formul mama lazim. Pahali geldi bana. Dedigin gibi e bebek vs takip edip alayim diyorumIyi yapmissin pure alinacak cok sey yok gibi gözüküyor ama al al bitmiyor ben 7 aylıkken başladım daha tam bitti sayılmaz hipp aldım mamayı 60 tl idi sanırım e bebek de indirime girmesini beklemedim en başta lazım olur diye bir kutu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?