- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.881
Bizimde son 4 ayımız insallah doğudamiydiniz sizGunaydin hepinize bayanlar hep buralardayım ama bi türlü yazamadım para illaki harcaniyor hep dengelemeye çalışıyorum fuzuli harcamalarimiz yok esimide sık sık tembiliyorum çok harcama kısıtlı git diye mecbur olanlar alınıyor ödeniyor yaşadığımız yerde son 4 ayımız tercihlerinizi yaptık ilk 3 tercih Hatay -Kahramanmaraş -Edirne bana niyeyse Edirne olucakmis gibi geliyor mayıs sonu açıklanır bayramdan sonra toplanmaya başlarım bu arada erken kayittan büyük kızımı doğa kolejine kayıt yaptırdık tayinimizin çıktığı yerde doğa koleji varsa nakil yaptırcaz yoksa odemimizi geri alıcaz bunların haricinde ev işi yemek dersler diye günler geçiyor
Selam canımmmtuce_tuce tucee naptın bankomatları 80 lira oldu benim ama ne bozdugum doları ne altını alamadım hala ya düşer düşer diye diye bugune geldim
Beko 2240 c ye bi bak acaba kaç tl iyi bir süpürge ben kullanıyorumKizlar 500 600 lira bütçem var elektrik süpürgesi almam gerek öneriniz varmi bin liraya felan var ama o kadar bütçem yok açıkçası
Baktim şimdi 650-700 civarında. Ama toz torbalı sanırım bu degil mi. Toz hazneli düşünüyodumBeko 2240 c ye bi bak acaba kaç tl iyi bir süpürge ben kullanıyorum
Baya artmış buda ya tüh . Servis ağına da bak her yerde servis olsun çünkü malum sürekli başka bir şehirde yaşıyoruz. Bu toz torbalı ama çekin gücü cidden iyiBaktim şimdi 650-700 civarında. Ama toz torbalı sanırım bu degil mi. Toz hazneli düşünüyodum
Sagol canim aynen iyi gibi görünüyo. Toz torbalı olanlar daha uygun normalde senin ki pahali demek ki çekim gücü yüksek :)Baya artmış buda ya tüh . Servis ağına da bak her yerde servis olsun çünkü malum sürekli başka bir şehirde yaşıyoruz. Bu toz torbalı ama çekin gücü cidden iyi
Evet ben çok memnunum valla maşallahSagol canim aynen iyi gibi görünüyo. Toz torbalı olanlar daha uygun normalde senin ki pahali demek ki çekim gücü yüksek :)
watsonda online acılmıs yuzde 50vardı göz altı kapatıcım bıtmıs 2tane ondan aldm oldumu bankomat 90Selam canımmmay bizimde 70 tl oldu büyük başarı market market geziyoruz hep her yerden birşey olunca birikmez diyordum neyse ki birikti 24 ünde yatacakmış hesaba bakalım 2 gündür piyasayı takip edemedim ben ya kendi derdime düştüm
Son 10 tl banka başka vermeyecek sanawatsonda online acılmıs yuzde 50vardı göz altı kapatıcım bıtmıs 2tane ondan aldm oldumu bankomat 90fondoten falan kullanmadm bu zmana kadar hıc goz altı kapatıcısı yetıyo
sorma ama iyi değerlendirdik dostumSon 10 tl banka başka vermeyecek sana
Yok canım batıdayız bizim batı batı tayinimiz garnizon süremiz dolduğu için tayin görüyoruz doğu siramizda daha gelmedi daha bi 3-4yil doğuya gitmeyizBizimde son 4 ayımız insallah doğudamiydiniz siz
Ay şahane oldu cidden ya iyi değerlendirdik. Bizde bu ay baza başlığımızı değişeceğiz bir mobilyacı ile görüştük en fazla 400 tl dedi. Bende hesaplarken bu parayı da baza başlığa eklerim dedim. Bazamız yeni daha 1 yıl kullanmadık nereseyse. Ama mobilyacı bize yanlış baza başlığı yollamıştı sonra bir sürü tartışma kavga çıkmıştı bize iyi şeyler hatırlatmıyor o yüzden ne olursa olsun değiştirelim dediksorma ama iyi değerlendirdik dostumesımın kart axess 450 liraya 60 tl vardı onu da aldım
Bende şoktan aldım soğanı 2 tl birsürü markete baktım sogan yok çok pahalı 7 tl soğan bende almamıştım pazardanSlm kızlar ay bugun maceralar yaşadık oglusla a101 e çocuk eşyaları geliyordu eşim işe geç çıktı bizim burdaki market yukarda ddim bizi de bırak gittik matara klozet kapağı oturak makarna süt fln aldik 35 tl tuttu ordan buradaki marketin hal günü ddim sogan alayım 7 tlydi indirimli haliben şok almadim ordada ekmek limon aldim oğlana kek 3.5 verdim geldik bende seviniyorum.yürümedik yokuş diye eve geldim matarayi yıkayıp su koydum bi baktım altı delik akıtıyor deli oldum ev dağınık çıkmıştım neyse ev topladim bulasik topla tekrar diz bitirip çıktım erkek modelden iki tane kalmıştı aldim bide şu aldim denedim orda bidaha gelemem ddim bu sağlam şükür gelirken toptancı hal var burda baktim soğan 5 bucuk aldim yarim kg h sonu pazardan alirim artık simdi renklileri. açtım yıkanıyor bende detoks içeceği yaptim ici yorum aksama dünden yemegim var bide makarna yanına bitti
inşallah en güzel zamanda alırsın bebiş haberiniSlm kızlar
Şehir hastanesinde randevum vardı . Gebelik olacağı zaman bacağımdaki damarlar resmen sızladı. Ayın 19unda randevu verdiler dobler çektireceğim. Kanımda pıhtılaşma var malum. Kan sulandırıcıya başladım. Bakalım bebek inş en güzel zamanda sağlık ve huzur ile gelir inş
Avm ye gittim çorap ve çamaşır bir de bluz aldım. Arkadaş Doğum yaptı ona hediye. Pazar günü gene 1 yaş partisi var ona da hediye aldım. 500tl harcadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?