Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlısı ile gelsin inşallah sağlıkla en önemlisi o çünkü

Bende şoktan aldım soğanı 2 tl birsürü markete baktım sogan yok çok pahalı 7 tl soğan bende almamıştım pazardan
Ya bilmiyorum bizim burdakinde hep olmuyo sogan patates o yüzden aldim evde 2 tane kalmış bide iki kere kötü oldu sogan bana mi denk geliyo anlamadim

Ya bilmiyorum bizim burdakinde hep olmuyo sogan patates o yüzden aldim evde 2 tane kalmış bide iki kere kötü oldu sogan bana mi denk geliyo anlamadim
Patates sogan aslanın mıdesınde yahu artık.
Bızım bır arsamız var 300 m2, ben dıyorum esıme onu 200 lıraya surdurelım. Kendımızde gıdelım patates sogan ekelım, 3-4 cuval verır dıye dusunuyorum. Bu sırada tam zamanıymıs ama Nısan sonuna kadar da cok musaıt degılız bakalım ınsallah esım benı dınlerde yaparız.

Bugun bende a101 gıtmeyı dusunuyorum , pıjema takımı almak ıstıyorum bızım ufaklık ıcın 2 tane. 17 lıra. Lcw de 40 lıra fılan , daha once a101 den aldım kalıtesıde cok guzel acıkcası. Bırde su kapı kılıtlerınden alıcam gecen hafta canıma tak ettı esıme e bebekten aldırdım 30 lıraya 4 tanecık alabıldı . Kalmıstır ınsallah

çok iyi fikir bence yapmalısınız keşke bizimde olsa öyle ufak bahçemiz yapmayı çok isterdim

yılan hıkayesını sonlardırdım tuce kuyumcudan 233.5tan 10gram aldm.doları da takıpteyım
elime az harclık bıraktım mecbur kk kullanıcam olmadı kardesımın hesaptan borc alırım parası ben de duruyor.

Eşim 16.00 gibi geldi birlikte temizlik yaptık ev komple sil süpür yaptık balkon,tuvalet, banyo yıkandı çamaşır attım daha 3 posta daha atarım mutfak halım masa örtüleri falan hepsini yikadigimdam bu kadar çıkıyor.
Akşam içinde fırında köfte patates, makarna,salata ve vişne suyu yaptım yedik

Bende a101 den 6 ltlik kovalar dan 2 tane alacaktım ama çıkamadım evden
Şokta colgate Max whıte 2 tane 75 ml 12 TL 25 TL üzeri alışverişe tanesi 6 TL çok çok uyguna geliyor stok için almak istiyorum 6 Nisan'da

Haydi hayırlı olsun bereketini gör

Bugün oturma odasının perdesini yıkayıp ütüledim astım . Profiterol yaptım çorba vardı yanına da İskender yaptım salatayla. Eşimde gelirken 2 ekmek birde kola aldı 5 tl ödedi . Son 1 antibiyotiğim kaldı sabah içtim sanki böyle boğazımda kalmış gibi bir his var geçmiyor nedense kendimi kötü hissediyorum yarın da yatak odasının perde yıkanıp asılırsa bu iş biter inşallah

Evet kızlar iyi akşamlar :) dün 390 TL ödeyip 15 kilo zeytinyağı siparişimi verdim. Yarın elimde olacak :) iki tane külot aldım 20 TL de oraya gitti. Dün kahve çektirdim 10 TL. Oğluma da iki tane lahmacun yaptırdım 10 TL. Altın bugün biraz düştü gibi oldu ama henüz almadım.. Maaşımı tüketmeden alsam bari :))

Merhaba zeytinyağını nereden aldınız acaba

Kizlar a101e ugradim.
Oglumun puseti kaliteli guzeldi ama oto koltugu da şart. Oto koltugu aldim.
1 şeffaf banyo kovasi 2 maşrapa aldim.
Aksam esimle mama sandalyesi bakacagiz a101lerden.
Pazara da gitmemiz lazim
Ya a101e gelecek bi otokoltugu baya tartışılmıştı instegramda, bahsedilen çarpışma testinden hiç geçmemiş bile. Sitede markanın adı falan yokmuş. Nasıl bu sekilde satış yapıp çocukları riske atabiliyorlar diye kızıyordu insanlar. Bi araştırman faydalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…