Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hafta sonu misafire mercimek köftesi , ağlayan pasta , baklavalık yufkadan patatesli çıtır börek , buzlukta da kurabiye var onu çıkartacağım . Kuru yemiş zaten var allahtan kurutulmuş meyve var ondan ikram ederim . Çikolata kahve çay . Meyve biraz eksik kalabilir takviye şart

Perde yıkamak ve cam silmeye çok çok çok üşeniyorum.. Merdiven tepelerinde perde asmak zor geliyor bana. Bide perdelerim hep tavandan yere kadar. Ağır da geliyorlar bana. Görüntü olarak böyle güzel ama bence kalorifer üstünde biten perdeler daha kullanışlı... Hem kalorifer ısısını da kesmiyor.

Benim yerden bir karış yukarıda ağır oluyor cidden . Ama kirli görüntüyü de hiç sevmiyorum mecbur yıkanıyor . Hele mutfak ayda 1 kere yıkansa yeri resmen çok kirleniyor

Normalde bebek urunlerinde ikinci el kullanimi hep mantikli bulmusumdur. Bir yerde okumustum ama nerden okudugumu hatirlamiyorum koltuklarin ayni ilaclar gibi bir omru oluyormus ikinci elini onermiyorlardi bile.

Benim yerden bir karış yukarıda ağır oluyor cidden . Ama kirli görüntüyü de hiç sevmiyorum mecbur yıkanıyor . Hele mutfak ayda 1 kere yıkansa yeri resmen çok kirleniyor
Doğru diyorsun canım mutfak en çok kirlenen yer zaten.. Dolap üstleri hep yağ oluyor. İnsan evde olacak ve kısa aralıklarla mutfağına el atacak aslında. Benim gibi biriktirip silmeye çalışırsan çok zor oluyor.... Aman çalışmak zor ya. Evet ekonomik açıdan güzel, birkaç kuruş kenara atabiliyorum ama kadın evde olmalı bence.. Çocuğuyla eviyle ilgilenebilmeli... İşyerinde binbir türlü insanla karşılaşıp delileri kafaya takıp, evde çorba pişirirken altını tutturmamalı mesela... Gümüşlüğünü silmeye hali kalmalı... Beyin yorgunluğu, beden yorgunluğu hepsi çok zor.. İnsan çalışırken marketten alışveriş yapmak bile meşakkatli geliyor.. 3 kat merdiven çıkıp yemek yapmak... Haftaiçi evi süpürmek... Balkon cadde üstü hergün su dökmek gerekiyor, yapabilene aşk olsun.... Çamaşır yıkamaya asmaya katlanmaya zaman bulmak zor.... İşe gitmeden önce eğer erken kalkabildiysem akşamdan yıkanan bulaşıkları makineden çıkarıp yerlerine yerleştirmek zor.. Ve bunu çocuk uyanmasın diye sessizce yapmaya çalışmak zor... Bir de çocuk okula başladı mı iş hayatı iki kat zor olur.. Ben çok bıktım yahu.....

mutfak perdesi derken tuce benimki geldı aklıma
ben alırken bi tek mutfagın perdesı ıcıme sınmemıstı ama bulamadm neyse aldk taktık.balkonum buyuk dıger evle epey mesafe var bıde dısardan gozukmek zor yani. gecen yıl temızlıkte yıkandı ve ben tekrar geri takmadımtemı temız duruyo dolapta,sadece stor kullanıyorum daha ferah oh, aslan burcu olma manyaklıgı da denebılır bı kere alısamadık bırbırımıze uzgunum perdecan

İş hayatıma üniversitedeyken bir hayalimi gerçekleştirmek için kasiyer olarak başladım sabah 7 de evden çıkıp akşam 23.00 de eve giriyordum part time çalışıp ayrıca okula gidiyordum çok yorucu oluyordu bazen . Sonra eve gelince ders çalış sabah yeniden okul iş . Okul bitti bambaşka bir pozisyonda bambaşka bir şekilde çalışmaya başladım 2 sene de öyle devam etti . Sonra evlendim başka bir şehire yerleştik işten ayrıldım şartlar şahaneydi herşey çok iyiydi aslında şimdi bazen o günleri anıyorum kendi kendime . Şimdi eşimin maaş kartının kopyası bende herşeyi ben idare ediyorum hayatımda hiç birşey değişmedi geçmişten . Böyle de güzel ne bileyim ya bazen çalışmak istiyorum eskisi gibi bazen saçmalama böyle iyi bak hayat kaliteniz böyle de yüksek diyorum aman ya zor valla

Stor daha zor valla bence temizlikçiye mi veriyorsun

daha evvelden sildik bu yıl yıkıcaz balkonda ınsAllah tabi vakit olursa olmazsa yıkamacıya verıcem cnım
Yıkamaya ver ya yoksa zor oluyor annemin evinde vardı valla sinir ederdi beni . Şimdi kendi evimde taşınacağız diye yaptırmadım . Taşınmasakta yaptırmazdım ya neyse . Evimin tüm perdeleri aynı model salon tülü mutfak hepsi aynı . Taşıyanınca sorun olmasın birbirinin yerine kullanabilelim diye öyle yaptırmıştım

cnım ben de arkadasın dedıgı yorumları okudum oto koltugu için karısmıs gıbı olmamak için demedm ama iade etmen daha dogru bencede cunku teste girmiş ama sonucu olumlu olumsuz bılınmıyor
Ben karışmış oldum diyorsun yani:) burada öğrendiklerimizi paylaşmak için varız, önemli olan niyet görmemiş olabilir çok konuşuldu çünkü. Ben söyleyim de herkes yine istediğini yapmakta özgür tabiki, söz konusu çocuklar.

Normalde bebek urunlerinde ikinci el kullanimi hep mantikli bulmusumdur. Bir yerde okumustum ama nerden okudugumu hatirlamiyorum koltuklarin ayni ilaclar gibi bir omru oluyormus ikinci elini onermiyorlardi bile.
Aynen araç koltuğu için ikinci el de güvenlik riski var. Kaza geçirmiş olabilir bilemeyiz, tanıdım olursa ne ala. Evet bazı markalar ciddi pahalı ama kimilerinin fiyat artışı da biraz burada geliyor, çarpışma testlerine girip deneniyorlar e buda bi maliyet unsuru marka için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…