- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.941
Bankadan galiba. Bende biraz yakaladim.Konuya araç koltugundan girince ordan devam etmiş oldum:) altın aldım bugun 230,60dan 40gr kadar. Uzun vdede bakacagız durumuna. Alanlara ve bize bereket getirsin inş
Testlerden bile geçip geçemediği belli olmayan ürünün 300 tl olması bence pahalı bir rakamAslında araç oto koltuğu için oldukça ucuz bir rakam
Migros’ta 2.75 ti geçen hafta almıştık. Bu hafta yine bakacağım sizde bakın istersenizGünaydın kızlar
Dün A101 e gittim ne pijema bedeni, ne de kapı kılıtlerı kalmıstı .
Birde patates sogan hıc yok artık marketlerde ya, 5 cuval gelmıs ınsanlar sırada bekleyıp almıslar sok markette.
Bizim yakınlarımızda migros yok ama bugun pazarımız var.Bakayım kac lıra acaba.Migros’ta 2.75 ti geçen hafta almıştık. Bu hafta yine bakacağım sizde bakın isterseniz ❤
Eğer geçim sıkıntınız olmuyorsa evini idare etmen bence daha güzel.. Ne biliyim işten çıkıp eve geldiğimizde bir yemeğimiz bile olmuyor. Hergün aynı soruyu soruyoruz.. Bugün ne yicez? Yazın evdeyim mesela hiç böyle bir derdimiz olmuyor. Bir çeşit yemek yapabilmek bile güzel. Hele ki çalışan anne olmak daha yorucu.. Allah yardımcımız olsun.İş hayatıma üniversitedeyken bir hayalimi gerçekleştirmek için kasiyer olarak başladım sabah 7 de evden çıkıp akşam 23.00 de eve giriyordum part time çalışıp ayrıca okula gidiyordum çok yorucu oluyordu bazen . Sonra eve gelince ders çalış sabah yeniden okul iş . Okul bitti bambaşka bir pozisyonda bambaşka bir şekilde çalışmaya başladım 2 sene de öyle devam etti . Sonra evlendim başka bir şehire yerleştik işten ayrıldım şartlar şahaneydi herşey çok iyiydi aslında şimdi bazen o günleri anıyorum kendi kendime . Şimdi eşimin maaş kartının kopyası bende herşeyi ben idare ediyorum hayatımda hiç birşey değişmedi geçmişten . Böyle de güzel ne bileyim ya bazen çalışmak istiyorum eskisi gibi bazen saçmalama böyle iyi bak hayat kaliteniz böyle de yüksek diyorum aman ya zor valla
Bimde soğan ve patatesin kilosu 2 TL.Günaydın kızlar
Dün A101 e gittim ne pijema bedeni, ne de kapı kılıtlerı kalmıstı .
Birde patates sogan hıc yok artık marketlerde ya, 5 cuval gelmıs ınsanlar sırada bekleyıp almıslar sok markette.
yok yok asla özür dilerim oyle anladıysanBen karışmış oldum diyorsun yani:) burada öğrendiklerimizi paylaşmak için varız, önemli olan niyet görmemiş olabilir çok konuşuldu çünkü. Ben söyleyim de herkes yine istediğini yapmakta özgür tabiki, söz konusu çocuklar.
Aynen.pure hazel otokoltuğunu iade edeceğini söylemişsin bencede iade et canım. Koltugun markası ne bılmıyorum. Bızım oto koltuğu adac testınden gecmemıs , soyle yanı teste gırmemıs ancak ısofıxlı . Adac testınden gecenler koltugun saglamlıgını ifade edıyor bır darbeye karsı , ancak hem ısofıxlı hemde adac lı koltuk oldukca pahalı. Be safe ,casual ın adaclı koltukları var. Ancak yenı dogdugu zamanlar ıcın cok ıhtıyac yok bence puset zaten 10 kıloya kadar tasıma saglıyor. E bebekte yıl sonu ındırımlerı oluyor, bellı markalar ındırım yapıyor.
Denızın oto koltugu joie marka, dedıgım gıbı adaclı degıl ancak ısofıxlı. Adaclı ancak ısofıxsız alacaktık ama satıcı engelledı bızı .Tamam koltuk saglam ama baglantısı ısofıx olmayınca koltugun darbe sırasında ne kadar saglam kalacagı tartısılır vs dedı. 1400 lıralık koltugu yanılmıyorsam e bebekten 985 lıraya aldık
Canım hayırlı olsun , Allah gonlune göre versın bekletmeden ınsallah.Slm kızlar
Şehir hastanesinde randevum vardı . Gebelik olacağı zaman bacağımdaki damarlar resmen sızladı. Ayın 19unda randevu verdiler dobler çektireceğim. Kanımda pıhtılaşma var malum. Kan sulandırıcıya başladım. Bakalım bebek inş en güzel zamanda sağlık ve huzur ile gelir inş
Avm ye gittim çorap ve çamaşır bir de bluz aldım. Arkadaş Doğum yaptı ona hediye. Pazar günü gene 1 yaş partisi var ona da hediye aldım. 500tl harcadım .
Benımde perdelerım yıkanıyorBenim yerden bir karış yukarıda ağır oluyor cidden . Ama kirli görüntüyü de hiç sevmiyorum mecbur yıkanıyor . Hele mutfak ayda 1 kere yıkansa yeri resmen çok kirleniyor
Stor hıc sevmıyorum gercekten. Yatak odası ve mutfak storum var . Ama sevmıyorum hıc hakketten , temızlenmesı zor-ömrü kısa.Stor daha zor valla bence temizlikçiye mi veriyorsun
Bimde yok mahallemizde ama yarın oglumu kursa goturucem , donuste bım e ugrayabılırız.Bimde soğan ve patatesin kilosu 2 TL.
Sonuc degısmesı gıbı mı yoksa bakıs acılarından mı bahsedıyorsun?Sonradan brz olumlu gelismeler oldu.
Su an toplantidalar.
Neler olacak hala tam bilmiyoruz yoruldum ve bunaldim aksam olsa 2 gun rahat etsem
Ama iyi olacagiz hissediyorum umutluyum beklemedigimiz olumlu adimlar oldu su toplantida bitse de biraz daha haber alsak su an cok gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?