- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.201
Aynen al gitsin masa gerekli birsey, fuzuli okadar çok sey alıyoruz ki:)Gelen giden cok olmuyo canim ama komşuları felan çağırıyorum. Ailem geliyo dediğin gibi cok degil sene de 1 2 defa ama olsun. Uygun bisey bulurum dediğin gibi zaten almaya niyetliydim :)) bide doğum günü vs yaparim diye düşünüyorum lazim oluyo masa
Aynen al gitsin masa gerekli birsey, fuzuli okadar çok sey alıyoruz ki:)
Ben de misafire minik guvecleri kullaniyorum sunumda guzel oluyor porsiyonluk. Hatta patates puresi minik kofte ve soslu yapiyorum ustune de kasar peyniri. Buyuk guveci Ilk kullandigimda biraz cekindim ocak cam catlar mi acaba diye. Bi sey olmadi Hic.A niye ki senelerdir aynı güveci kullanıyorum ben, çatlak mı vardı acaba? Tek kişilik guveçlerde de fırında çok yapıyorum ama büyük güvecin tadı ayrı. Bide odun ateşinde is’te pişse tadından yenmez
Misafir gelince güzel oluyor İnan al benceEvet canım insallah güzel uygun bisey bulurum alırım bi tane begendim de 2 bin dediler biz alana kadar zam olmasa bari belli olsa tayinler :)
Evet alicam canim sagol cok heveslenıyorum ya evlenirken almadim dogru düzgün esya bide lojman cok kötü durum da ya 3 sene sabrettim cok şükür bitiyoMisafir gelince güzel oluyor İnan al bence
Bende bir sene batıda durdum canim idare ettim 4 yıldır bi şekildeBende senin gibi düşündüm eğer doğuya gitseydim evlendigimde fazla bişey almayıp batıya geldigimde ihtiyaçlarımı alcaktım eşim ankaraya gelince planlar değişti
Nasıl birşey o patates püreli olan tarif? Ben genelde tavada yapıyorum yemeği küçük güveçlere ayırıp kaşar koyup sürüyorum fırınaBen de misafire minik guvecleri kullaniyorum sunumda guzel oluyor porsiyonluk. Hatta patates puresi minik kofte ve soslu yapiyorum ustune de kasar peyniri. Buyuk guveci Ilk kullandigimda biraz cekindim ocak cam catlar mi acaba diye. Bi sey olmadi Hic.
Patates puresi ile altina Yatak yapiyorsun top top kofteleri hafif yagda ceviriyorsun (cigden De koyabilirsin amaNasıl birşey o patates püreli olan tarif? Ben genelde tavada yapıyorum yemeği küçük güveçlere ayırıp kaşar koyup sürüyorum fırına
gunaydın masraflar bı yana ama dedıgınız sartlarda degısıklık ck guzel yaa bizim ev kıra ama benım evim olsa nereleri degısrdm dıyınce hemen aklıma banyo gelıyo benımdeGünaydın kızlar
Dun evde yapılacak edıleceklerı konustuk.
Hazıran gıbı mutfak dolaplarını, mutfak masasını ve perdeyı degıstırecegız.
Bırde banyo dolabı zırt pırt dusuyor kapagı , ısınede su sızdı kabarmıs dırek çöp yanı kısacası , dusa kabın fılanda alınacak.
Sanırım 3 bın lırayı bulacak bu eksıkler. Neyse olsun .
Onun dısında telefonsuz yasamaya devam edıyor, işte ozellıkle asırı canım sıkılıyor ama detoks yapmıs oluyorum dıyelım
Dün eşimi toplu alısverıse gonderdım elınde lısteyle, 170 lıra tutmus. Yemek kartından hallettık.
Dun yıne mantı aldım 2 paket, hazırcıyım ben
gunaydın masraflar bı yana ama dedıgınız sartlarda degısıklık ck guzel yaa bizim ev kıra ama benım evim olsa nereleri degısrdm dıyınce hemen aklıma banyo gelıyo benımdebi ferahlama geldı sızınkını dusununce sanki bizim ev olmus gbı
Batıya tekrar geleceksin demi bütçene göre alırsın istediğin eşyaları hepsini birden alıp taksitle ödemek mantıklı yoksa herşeyin fiyatı artıyor en azından borcunu bilir ona göre ayarlarsınBende bir sene batıda durdum canim idare ettim 4 yıldır bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?