Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen al gitsin masa gerekli birsey, fuzuli okadar çok sey alıyoruz ki:)

Ben de misafire minik guvecleri kullaniyorum sunumda guzel oluyor porsiyonluk. Hatta patates puresi minik kofte ve soslu yapiyorum ustune de kasar peyniri. Buyuk guveci Ilk kullandigimda biraz cekindim ocak cam catlar mi acaba diye. Bi sey olmadi Hic.

yarın oğlumun sınıfına gidip etkinlik yapıcam çocuklara anahtarlık aldım 7,5 tan 6 ya düşürebildim pazalıkla,tam 22 tane aldım.132 tl bayıldım.Bi komşunun borcu vardı 300 tl 1 yıl olucak ödeyemedi ona soru işareti yolladım :) hemen paranı yollayım demiş sevindim.Gelen parayla futbol kursundaki çocuklara 5 kg elma aldım ,yıkayıp dağıttım :)toplamda 1 saat içinde 182 tl gitti.Karım ise mutluyum :)

Bende senin gibi düşündüm eğer doğuya gitseydim evlendigimde fazla bişey almayıp batıya geldigimde ihtiyaçlarımı alcaktım eşim ankaraya gelince planlar değişti

Nasıl birşey o patates püreli olan tarif? Ben genelde tavada yapıyorum yemeği küçük güveçlere ayırıp kaşar koyup sürüyorum fırına

Nasıl birşey o patates püreli olan tarif? Ben genelde tavada yapıyorum yemeği küçük güveçlere ayırıp kaşar koyup sürüyorum fırına
Patates puresi ile altina Yatak yapiyorsun top top kofteleri hafif yagda ceviriyorsun (cigden De koyabilirsin ama
Firinda daha uzun tutman lazim) ustune De salcali tereyagli sos yapip Firina veriyorsun biraz firinda fokurduyor cikmaya yakin da kasar ekliyorsun.

Günaydın hayatımda böyle kötü ve korkunç bir hava görmedim öyle büyük şimşekler çakıyor ki sabaha kadar her 5 dk da bir sese ışığa uyandık korkunçilk defa böyle tedirgin hissediyorum kendimi eşim nöbetçi beslenme hazırladım o işe gitti bende yatağa tekrar girdim ev gece kadar karanlık 11 de arkadaşıma kahvaltıya gideceğiz eşimde arabayı satılığa çıkartmıştı dün gece bir müşteri ile konuştu Pazartesi parayı denkleştirecekmiş filan pazarlık yapıyordu gece 1 de sinir geldi valla gece gece inşallah denkleştiremezde alamaz inşallahhhhhh . Az bi para biriktirdik hemen onu bi harcama çabası

Günaydın kızlar
Dun evde yapılacak edıleceklerı konustuk.
Hazıran gıbı mutfak dolaplarını, mutfak masasını ve perdeyı degıstırecegız.
Bırde banyo dolabı zırt pırt dusuyor kapagı , ısınede su sızdı kabarmıs dırek çöp yanı kısacası , dusa kabın fılanda alınacak.
Sanırım 3 bın lırayı bulacak bu eksıkler. Neyse olsun .
Onun dısında telefonsuz yasamaya devam edıyor, işte ozellıkle asırı canım sıkılıyor ama detoks yapmıs oluyorum dıyelım
Dün eşimi toplu alısverıse gonderdım elınde lısteyle, 170 lıra tutmus. Yemek kartından hallettık.
Dun yıne mantı aldım 2 paket, hazırcıyım ben

gunaydın masraflar bı yana ama dedıgınız sartlarda degısıklık ck guzel yaa bizim ev kıra ama benım evim olsa nereleri degısrdm dıyınce hemen aklıma banyo gelıyo benımde bi ferahlama geldı sızınkını dusununce sanki bizim ev olmus gbı

[/QUOTE]
Canımmm cınsıyet bellı oldu mu? sirkencubin
Allah sızede nasıp etsın canım benım , 7 senelık bızım evımız herseyı yenı yaptırdık . Ama dogumdan sonra benım evde hakımıyetı kaybettım , orası kırıldı kalsın, burası dokuldu kalsın.
Sımdı banyo dolabı degısmesı lazım, dusa kabın sureklı rayından cıkıyor tekerlek aldık yaptık ama olmuyor. Dus alırken suyun bır kısmı banyo dolabına ısabet edıyor bırde desenlıydı boyle tetrıs desenı onlarda sılındı ınsalla dırek cope atma hayalım gercek olur.

Mutfaga gelınce ıse dun resımlerı eklemıstım , guzelım mutfak basıma ıs cıkardı.
Sanırım yıne aynı renk kaplıcam , temızlıkcıyıde uyarıcam cıfle fılan sılmesın artık dolabı

Bende bir sene batıda durdum canim idare ettim 4 yıldır bi şekilde
Batıya tekrar geleceksin demi bütçene göre alırsın istediğin eşyaları hepsini birden alıp taksitle ödemek mantıklı yoksa herşeyin fiyatı artıyor en azından borcunu bilir ona göre ayarlarsın

Günaydın kızlar dün pazara gittik herşey çok pahalı en uygun ıspanaktı soğan patatesi söylemiyorum bile tanzim falan kalktı bim şok fiyatları güncelledi seçimden sonra eskiye döndü dedi kasiyer allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…