Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canımmm cınsıyet bellı oldu mu? sirkencubin

Allah sızede nasıp etsın canım benım , 7 senelık bızım evımız herseyı yenı yaptırdık . Ama dogumdan sonra benım evde hakımıyetı kaybettım , orası kırıldı kalsın, burası dokuldu kalsın.
Sımdı banyo dolabı degısmesı lazım, dusa kabın sureklı rayından cıkıyor tekerlek aldık yaptık ama olmuyor. Dus alırken suyun bır kısmı banyo dolabına ısabet edıyor bırde desenlıydı boyle tetrıs desenı onlarda sılındı ınsalla dırek cope atma hayalım gercek olur.

Mutfaga gelınce ıse dun resımlerı eklemıstım , guzelım mutfak basıma ıs cıkardı.
Sanırım yıne aynı renk kaplıcam , temızlıkcıyıde uyarıcam cıfle fılan sılmesın artık dolabı
[/QUOTE]
En son 3 Hafta once gitmistim bu cumartesi randevum var. bilmem ki Bu gittigimde belli olur mu? sizler Kacinci haftada ogrnediniz?

Bu arada 11 De reform paketi aciklaniyormus bakalim piyasalara yansimasi nasil olacak?

[/QUOTE]
En son 3 Hafta once gitmistim bu cumartesi randevum var. bilmem ki Bu gittigimde belli olur mu? sizler Kacinci haftada ogrnediniz?

Bu arada 11 De reform paketi aciklaniyormus bakalim piyasalara yansimasi nasil olacak?
[/QUOTE]
Ben her ıkı oglumuda 11.hafta da ogrendım canım

Batıya tekrar geleceksin demi bütçene göre alırsın istediğin eşyaları hepsini birden alıp taksitle ödemek mantıklı yoksa herşeyin fiyatı artıyor en azından borcunu bilir ona göre ayarlarsın
Evet canim batıya gidiyoruz insallah araba kredisi bitti temmuzdan beri birikim yapiyorum eşyalar için yetmeyen kısmını taksitle felan halledicez insallah. Insan evinde huzurlu olması icin eşya oturduğu ev falan onemli ya. Allah herkesin gönlüne gore versin inşallah

cutemom Ekim Anneleri topiginde 11 De erkek Denen bebekler 14 te kiz cikti. Surekli degisiyorlar Cinsiyeti Cok Merak ediyorum ancak doktor soyleyene kadar sormayacagim. Tabi basarabilirsem
Valla bende hıc degısen olmadı canım , cıhazla alakalıdır dıye dusunuyorum .
Doktor tecrubesınede baglıdır bıraz belkı emın degılım , bızım gruptanda aralık 2017 cok erken ogrendık hepımız acıkcası.
Sen ama bu gıdısınce ogrenırsın gıbıme gelıyor evet ozel hastanede gıdıp ıyı bır cıhazla bakılıyorsan

Doktorumun klinigine gidecem. Siz boyle diyince bir heyecan yaptim bakarsiniz ben De ogrenebilirim. Size de haber ederim

Doktorumun klinigine gidecem. Siz boyle diyince bir heyecan yaptim bakarsiniz ben De ogrenebilirim. Size de haber ederim
Öğrenırsın canım , ıkılı test yaptırdın mı buarada? orada da free beta hcg 50 altındaysa erkek , ustundeyse kız dıyorlar. Cok yuzde yuz tutmuyor ama bende tutmustu

sirkencubin benim bi arkadasım sona yaklastı öğrenmek istemediler, çok heyecanlı
Bende ogrenmek ıstemıyordum aslında ama esım ve oglum doktora gızlıce bıze soyleyın vs demısler , doktorda bana soyledı goruyorum soylıyeyım mı dedı. Soyleyın dedım ve ogrendık

Öğrenırsın canım , ıkılı test yaptırdın mı buarada? orada da free beta hcg 50 altındaysa erkek , ustundeyse kız dıyorlar. Cok yuzde yuz tutmuyor ama bende tutmustu
Yaptirmadik Bizim bebek genetik taramali olarak transfer edilmisti. Ancak doktorum dedi ki sende anlamli olmasa da yapariz Belki bu Hafta gittigimizde yapilir.

Yaptirmadik Bizim bebek genetik taramali olarak transfer edilmisti. Ancak doktorum dedi ki sende anlamli olmasa da yapariz Belki bu Hafta gittigimizde yapilir.
Genetık taramaya gıdenlerde yapılmıyor mu , yenı ogrendım. Mantıklı aslında.
Hadı bakalım ya hayırlısı olsun gonlunden gecen bısey var mı veya hıssettıgın?

Canımmm cınsıyet bellı oldu mu? sirkencubin

Allah sızede nasıp etsın canım benım , 7 senelık bızım evımız herseyı yenı yaptırdık . Ama dogumdan sonra benım evde hakımıyetı kaybettım , orası kırıldı kalsın, burası dokuldu kalsın.
Sımdı banyo dolabı degısmesı lazım, dusa kabın sureklı rayından cıkıyor tekerlek aldık yaptık ama olmuyor. Dus alırken suyun bır kısmı banyo dolabına ısabet edıyor bırde desenlıydı boyle tetrıs desenı onlarda sılındı ınsalla dırek cope atma hayalım gercek olur.

Mutfaga gelınce ıse dun resımlerı eklemıstım , guzelım mutfak basıma ıs cıkardı.
Sanırım yıne aynı renk kaplıcam , temızlıkcıyıde uyarıcam cıfle fılan sılmesın artık dolabı
[/QUOTE]
amin canım Allah razı olsun ınsAllah arabanın bıtmesıne bir yıl kaldı ck sukur, biz de her seyımızı kendımız yaptık aılelere yuk olmadık mumkun oldugunca ama katkıda bulundular onlarda tabi.ilk yıl esyalar dugun için kredıyı odedık. sımdı araba sonrası ev olur ınsAllah.
bizim banyoda oyle kırık dökük yok banyoda da beyaz banyo aralarda sıyahlı desenli duvar koyu geluyo bana. dolap sararmıstı beyaz kagıtla kapladık o sekılde yani, mutfagımda sıyah beyaz ama dolaplarını hor kullanmıs ev sahıbımız benım olsa degısırdım tabi
ust komsumuzdan dolayı bu evı satın almak hıc ıstemem zaten o yuzden hayalım yeni evimiz

amin canım Allah razı olsun ınsAllah arabanın bıtmesıne bir yıl kaldı ck sukur, biz de her seyımızı kendımız yaptık aılelere yuk olmadık mumkun oldugunca ama katkıda bulundular onlarda tabi.ilk yıl esyalar dugun için kredıyı odedık. sımdı araba sonrası ev olur ınsAllah.
bizim banyoda oyle kırık dökük yok banyoda da beyaz banyo aralarda sıyahlı desenli duvar koyu geluyo bana. dolap sararmıstı beyaz kagıtla kapladık o sekılde yani, mutfagımda sıyah beyaz ama dolaplarını hor kullanmıs ev sahıbımız benım olsa degısırdım tabi
ust komsumuzdan dolayı bu evı satın almak hıc ıstemem zaten o yuzden hayalım yeni evimiz
[/QUOTE]

Bende tam dun esımle onu konusmustum , bızım banyo ve tuvaletımız sıyah beyaz fayans doselı. Enıne degılde dıkıne dıkıne bır bolum sıyah. Bende yenı dolapları sıyah mı yaptırsam dıyorum . Beyaz sarardı malum, ama sıyahta en ufak vurulmada cok bellı edecek emınım .
Aklıma gelmısken bıraz bakınayım neler varmıs .

Allah gonlunuze gore versın ınsallah sıfır daıre alırsınız, bızım kı eskı bına ne yaparsan yap bır yerde pruz cıkıyor

[/QUOTE]
13-14 ogrenen cok hele de erkek bebekse, ben tekrar gtmemek ıcın 15. haftayı beklemıstım yuzde 99.9 demıstı hala aynıah 12 ocakta ögrenmıstık ne cok olmus

Bende tam dun esımle onu konusmustum , bızım banyo ve tuvaletımız sıyah beyaz fayans doselı. Enıne degılde dıkıne dıkıne bır bolum sıyah. Bende yenı dolapları sıyah mı yaptırsam dıyorum . Beyaz sarardı malum, ama sıyahta en ufak vurulmada cok bellı edecek emınım .
Aklıma gelmısken bıraz bakınayım neler varmıs .

Allah gonlunuze gore versın ınsallah sıfır daıre alırsınız, bızım kı eskı bına ne yaparsan yap bır yerde pruz cıkıyor
[/QUOTE]
ben beyaz sevıyorum cıflersın edersın sıyahın temızliği bence daha zor ocagım siyah bıkmıs durumdayım tabi güzel duruyo o ayrı

Genetık taramaya gıdenlerde yapılmıyor mu , yenı ogrendım. Mantıklı aslında.
Hadı bakalım ya hayırlısı olsun gonlunden gecen bısey var mı veya hıssettıgın?
Zaten 46 kromozom da tarandi ki. Ikili test zaten yasimdan dolayi riski yuksek cikacak. Zaten tani degil tarama testi. Eger bebek pgd li olmasa idi direk nifty testle fetal dna ya baktiirdim. Cevremdekiler sanki erkek gibi diyorlar ama bana bir Kizim olacakmis gibi geliyor

Ben annenın hıslerıne guvenıyorum acıkcası . Bende erkek oldugundan emındım , bırde cok zor oldu her ıkısıde o yuzden saglıklı olması benım ıcın hep once geldı . Kızda olsa , erkekte olsa yeterlı sag salım dogsunlar

ben kesın kız bebegım dıyodum devamlı hatta esım 2defa ruya gordu falan dr soyleyınce ani şok yasadık kadın bizi teselli etmıstı saglıklı olsun en onemlisi o ama ıste ınsan bıseye yogunlasınca oyleymıs gbi gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…