- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.181
Bende de geçen sefer hepsi vardı Boğaz ağrısı öksürük sesim 0 dı İnan öksürük krizi geçiriyordum insan bi ciğerimi dinler ya ne umursuz insanlar var valla . Çok teşekkür ediyorumCuteMom bende pirinç olayını duymuştum deneyebilirsin bence.
tuce_tuce biz geçen hafta gece ambulans çağırdık. kızım hafif hafif öksürmeye başladı sonra arttı öksürük ve ses çıkmamaya başladı. Bir taraftan da tekrar uyumaya çalışıyor boğuluyor zannettik, sonra hava tuttular acilde de kendine geldi biraz. Dr laranjit mi dedi faranjit mi dedi tam hatırlayamıyorum, dedi ki evde hava vs imkanı yoksa buzluğu açıp soğuk buhar solutun. O az da olsa etki eder. Bilmiyorum sana iyi gelir mi. Bizde boğaz ağrısı yoktu yalnız.
Kapalı telefonda ceker mı acaba , hanı bataryası ayrılmayan telefonda.
2 kg prınc alayım barı napayım
Benımkının ıcını acmayı basardık , ıt var bızım burada. Kısa devre yapmıs ıkı alan varDene dene denemekten zarar gelmez İnan . Üniversite de hazırlıktayken 2 aylık laptopuma su sıçramıştı bak döküldü demiyorum sıçradı. Sonra bir anda ekran filan gittti . Bende tabi nasıl üzüldüm anlatamam garantiye yolladık . Garantide hp ne olduğunu anlayamadı ilk baştasonra başka bir yere yolladılar orası anladı tabi sonra bana geri geldi ürün . Kuzenim bir firmada çalışıyor onun çalıştığı şirketlerden birisine servise yollayacaktık . Teslim için adam geldi ben ne olduğunu anlatmak için pc yi açtım bir anda açıldı sorun çözülmüştü . Galiba içini açtılar ne olduğunu anlamak için hava gitti nem kurudu pc çalıştı keşke seninki de öyle olsa ya ❤
Kısa devre varsa o zaman pirinç çözmez yaBenımkının ıcını acmayı basardık , ıt var bızım burada. Kısa devre yapmıs ıkı alan var
Olup olmayacagı bellı degıl, oglum hem tuvalete dusurmus hemde almıs lavaboda yıkamıs telefonumu
Çocuk psikiyatrisine gideceğiz hiperaktıvite falanCocukta ne var hayirdir
Aile hekimi ile olmaz o iş, bu kadar kotu isen iyi bi doktora gitmeni tavsiye edrimBende de geçen sefer hepsi vardı Boğaz ağrısı öksürük sesim 0 dı İnan öksürük krizi geçiriyordum insan bi ciğerimi dinler ya ne umursuz insanlar var valla . Çok teşekkür ediyorum ❤
Aile hekimi ile olmaz o iş, bu kadar kotu isen iyi bi doktora gitmeni tavsiye edrim
Şuan canım istedi yaCuteMom geçmil olsun ya umarım düzelir de yeni masraf cıkmaz.
Aksama etli güveç yapmayı düşünüyorum, toprak kabım var; mantar, patlıcan, kapya biberi, patates, et koyarım. Üzerine domates kurusu da olabilir, yazarken agzım sulandı
A niye ki senelerdir aynı güveci kullanıyorum ben, çatlak mı vardı acaba? Tek kişilik guveçlerde de fırında çok yapıyorum ama büyük güvecin tadı ayrı. Bide odun ateşinde is’te pişse tadından yenmezOh miss.
Biz geçenlerde aldik güvec ama sizinti yapti yaa
Bunu en iyi sen bilirsin canım, gelen gidenin cık mu misafir geldi mi nerde agırlıyorsun? Biz mesela gunluk mutfakta takılıyoruz ama en basit ailelerimiz gelse bile salondaki masayı kullanıyoruz, arasan uygun birsey bulursun bence yaKizlar ben evlendiğim de yemek masası almamıştım mutfaga almistim üstü cam olan masalardan o da kırıldı. Tayin olurken goturmiycem. Yemek masalarına baktim cok pahali yaa. Şart mı acaba almam bütçeyi zorlarsam alabiliyorum ama gerek var mi sizce fikir alayım sizden
Gelen giden cok olmuyo canim ama komşuları felan çağırıyorum. Ailem geliyo dediğin gibi cok degil sene de 1 2 defa ama olsun. Uygun bisey bulurum dediğin gibi zaten almaya niyetliydim :)) bide doğum günü vs yaparim diye düşünüyorum lazim oluyo masaBunu en iyi sen bilirsin canım, gelen gidenin cık mu misafir geldi mi nerde agırlıyorsun? Biz mesela gunluk mutfakta takılıyoruz ama en basit ailelerimiz gelse bile salondaki masayı kullanıyoruz, arasan uygun birsey bulursun bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?