- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.321
Hıc anlamadım ne oldugunu .en basıtınden müze girişleri velilere ücretsizmiymiş?
+afedersınız esek gıbı calısırken müze için işten nası ızın alıcaz acaba
spor sanat desen kucukken hıc unutmam ucretınden müzik kursuna gıdemedm
Ben duymadım canim ne gibi bilgiler aldin ki ne olmus değişiklikEvet ama duyrulmadı mı yoksa, sımdı gazetelere baktım haber yok .
Ben bıraz bılgı almıstımda
Cocugun bıreysel katıldıkları nasıl etkıleyecek, bırde ortalamaya etkı etmesı bana cok mantıksız geldı amaSosyal etkinlik modulu acildi. Geziler etkinlikler oduller islenecekmis e okula. Ama aapar topar geldi bilgilendirme yani
Hayırlı olsun güle güle oturun inşGunaydin canim
Ev tasima telasindan giriyordum okuyordum ama yazmiyordum hic.
Sukur evimize gectik onun hengamesi var iste
sen nasilsin ne var ne yok
Bize de bu konuda bilgilendirme yapildi ama ne sekilde puanlamaya katkisi olacak cok aciklanmadi. Okul icindeki, il yada ulke genelindekiler hepsi ayri ayri islenecek. sanirim hepsinin katkisi farkli olurCocugun bıreysel katıldıkları nasıl etkıleyecek, bırde ortalamaya etkı etmesı bana cok mantıksız geldı ama
Cnm bugün geri aldılar tekrar üretip getirecekler.. kullanacağım bir saksı iade düşünmüyorum.Canım sen bana resım atmıssın ama cok pahalı degıl mı o saksı ya ? Bence hazır kırık gelmısken ıade et. Bana ne oluyosaBuarada kolaylıklar dılıyorum bugun ıcın
Yazdık canim tercih sonuçlarını bekliyoruz mayıs sonu gibi belli olur insallah
İnsallah çıkmaz şeker bende 2 gebeligmde çıktı diyet yaptım son aylardaselam kızlar
sabah seker yuklemesi yaptrdm hala açım kan verıyorum ara ara
bebek camasırları için dalan granül sabun aldm muhendısınoglu lıstesınde
2kılo 28tl kargo 4tl 32ye geldı daha uygununu gormemıstm
Hayırlı olsun canım agız tadıyla sağlıkla oturun inşallahyaa nereleri yazdiniz
Yine mi değişti sistemKızlar yenı egıtım sıstemı ıle ılgılı ne dusunuyorsunuz?
sagol canım dr a gostermedm sonucları ama netten kendım baktım sorun gozukmuyor ck sukur tabı bakalm dr ne dıcek.babam seker hastası oldugundan rısk grubunda kalıyorum, dr um belirli kriterlere gore yuklemeye yapıyor herkese yapmıyormusİnsallah çıkmaz şeker bende 2 gebeligmde çıktı diyet yaptım son aylarda
Benimde ailemde genetik herkeste var bende de çıkmıştı doktor gebelik şekeri dogumdan sonra devam etmez ama sen hayatın boyunca dikkat et dedi genelde anne tarafından geçermiş genetik hastalık ne kadar dogru Bilmiyorum dasagol canım dr a gostermedm sonucları ama netten kendım baktım sorun gozukmuyor ck sukur tabı bakalm dr ne dıcek.babam seker hastası oldugundan rısk grubunda kalıyorum, dr um belirli kriterlere gore yuklemeye yapıyor herkese yapmıyormus
Canım mesaji yeni farkettim. Ben samsun istiyodum ama gelme ihtimali az olduğu icin yazamadık.manisa yazdık ilk tercihe bursa denizli yazdık. Bide zorunlu olan şehirlerden ankarayi yazdık. Ankara antep istanbul bunlardan yazmak zorundaydık. Tercih dışı gelme ihtimali de varmis insallah oyle bisey olmaz bakalimyaa nereleri yazdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?