Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sınav sıstemını kaldıracaklarmıs.
Bır veya ıkı kere sınav olacakmıs , ortak sınav. Meb tarafından hazırlanacakmıs.
Efendım sorular mantık ve elestırısel dusunmeye dayanacakmıs. Kıtap okumayan cocuklar test sıstemıne alısmıs cocuklar tökezleyecek dıyor.
Bırde sosyal spor sanat vb etkınlıkler yapan, resmı veya ozel kuruluslarda odul sertıfıka alanlarında not ortalamalarına derecelerı eklenecekmıs.
Ayretten muze tıyatro gezen cocugunda bır artısı olacamıs. Kısacası parası olan yapacak, parası olmayan yapamayacak.
Ben sımdı bu aksam evde bu sertıfıkaları arayacagım , umarım cope basmamısımdır. Tabı ogretmenlere bunları ıslemekte bır haylı eglencelı gelecektır

en basıtınden müze girişleri velilere ücretsizmiymiş?
+afedersınız esek gıbı calısırken müze için işten nası ızın alıcaz acaba
spor sanat desen kucukken hıc unutmam ucretınden müzik kursuna gıdemedm

Hıc anlamadım ne oldugunu .
Yarın ılce mıllı egıtım muduru semınere gelecek.
Haftaya bız safranboluya gıdıyoruz. Madem lazım olacak ne yapıyosak belgelendırelım , nasıl olacaksa o belgelendırme ısı

Sosyal etkinlik modulu acildi. Geziler etkinlikler oduller islenecekmis e okula. Ama aapar topar geldi bilgilendirme yani
Cocugun bıreysel katıldıkları nasıl etkıleyecek, bırde ortalamaya etkı etmesı bana cok mantıksız geldı ama

Cocugun bıreysel katıldıkları nasıl etkıleyecek, bırde ortalamaya etkı etmesı bana cok mantıksız geldı ama
Bize de bu konuda bilgilendirme yapildi ama ne sekilde puanlamaya katkisi olacak cok aciklanmadi. Okul icindeki, il yada ulke genelindekiler hepsi ayri ayri islenecek. sanirim hepsinin katkisi farkli olur

Canım sen bana resım atmıssın ama cok pahalı degıl mı o saksı ya ? Bence hazır kırık gelmısken ıade et. Bana ne oluyosa Buarada kolaylıklar dılıyorum bugun ıcın
Cnm bugün geri aldılar tekrar üretip getirecekler.. kullanacağım bir saksı iade düşünmüyorum.
Çok keyifli geçti . Bu gelen Kişiler birbirlerine çok ev oturması yaptıkları için sanırım hiç bir şeye zarar da vermediler yaptıklarımı beğendiler
Çikolatalı muzlu pasta
Sarma
Kıymalı patatesli börek
Yoğurtlu kereviz
Haşhaşlı çörek
Çay kahve
Ama çocuklara içeçek unuttum meyve filan blendırdan geçirdim çok beğenmediler.
Eve kola tarzı şeyler almıyoruz hiç

selam kızlar
sabah seker yuklemesi yaptrdm hala açım kan verıyorum ara ara
bebek camasırları için dalan granül sabun aldm muhendısınoglu lıstesınde
2kılo 28tl kargo 4tl 32ye geldı daha uygununu gormemıstm
İnsallah çıkmaz şeker bende 2 gebeligmde çıktı diyet yaptım son aylarda

İnsallah çıkmaz şeker bende 2 gebeligmde çıktı diyet yaptım son aylarda
sagol canım dr a gostermedm sonucları ama netten kendım baktım sorun gozukmuyor ck sukur tabı bakalm dr ne dıcek.babam seker hastası oldugundan rısk grubunda kalıyorum, dr um belirli kriterlere gore yuklemeye yapıyor herkese yapmıyormus

Benimde ailemde genetik herkeste var bende de çıkmıştı doktor gebelik şekeri dogumdan sonra devam etmez ama sen hayatın boyunca dikkat et dedi genelde anne tarafından geçermiş genetik hastalık ne kadar dogru Bilmiyorum da

yaa nereleri yazdiniz
Canım mesaji yeni farkettim. Ben samsun istiyodum ama gelme ihtimali az olduğu icin yazamadık.manisa yazdık ilk tercihe bursa denizli yazdık. Bide zorunlu olan şehirlerden ankarayi yazdık. Ankara antep istanbul bunlardan yazmak zorundaydık. Tercih dışı gelme ihtimali de varmis insallah oyle bisey olmaz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…