Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşime gelecek bir para vardı 5aydır bekliyoruz sonunda geldi şükür.1550 TL şimdi göndermiş bana arabaya lastık alacağım en azından peşin alırım karta borç yüklenmez.600tl gibi bir para daha gelecek oda bu ay gelir ins 960tl servısebakıma gidecek ona eklerim onuda.Lastik hangi marka kullanıyorsunuz memnun olduğunuz marka varmı?

Gunaydin canim
Ev tasima telasindan giriyordum okuyordum ama yazmiyordum hic.
Sukur evimize gectik onun hengamesi var iste
sen nasilsin ne var ne yok
Güzel telâşlar canim güle güle oturun .huzurla insallah. Iyim bende oglusla evde dışarda vakit geçiriyoruz tayini bekliyoruz :)

selam canım kışlıklar debica çok memnunum, yazlıklar da kendi orijinalinde olanlar, bu seneyi götürür dediler. tam 5 sene kullanmış olacağım.. seneye de bir fiyat araştırmasına ben girerim artık bir de kışlığa çivi batmış lastik değiştirmeyle beraber 130 tl verdik 30 tl de yıkatma masraflar bitmiyorduuu.

selam kızlar
sabah seker yuklemesi yaptrdm hala açım kan verıyorum ara ara
bebek camasırları için dalan granül sabun aldm muhendısınoglu lıstesınde
2kılo 28tl kargo 4tl 32ye geldı daha uygununu gormemıstm

Aksama kuru fasulye pilav yapacagım. Tursu cıkaracagım bayadır tuketmiyoruz. Kuru fasulyeyi duduklude yapıp kiremit güveçlerde tek kişilik fırına sürüp uzerini kurutmayı düşünüyorum, üzerlerine yufka ekmek kapatacagım. Bir kaç kere yapmıştım elim bayılıyor bu tarza. Aslında pastırma olsa içine guzel olurdu ama alamam bugun sucuk koyabilirim belki

Maaşa çok az kaldı eşimden artanda var alamadım daha altın falan, oyle duruyor tlde. Sizler ne yapacaksınız?

Kızlar yenı egıtım sıstemı ıle ılgılı ne dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…