- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.301
Kolay gelsin Güle Güle Guzel gunlerde oturun.sagol canim
evet valla yeni enerji, yeni heyecan oluyor insanda
Rabbim herkese nasip etsin kendi evini
Güzel telâşlar canim güle güle oturun .huzurla insallah. Iyim bende oglusla evde dışarda vakit geçiriyoruz tayini bekliyoruz :)Gunaydin canim
Ev tasima telasindan giriyordum okuyordum ama yazmiyordum hic.
Sukur evimize gectik onun hengamesi var iste
sen nasilsin ne var ne yok
selam canım kışlıklar debica çok memnunum, yazlıklar da kendi orijinalinde olanlar, bu seneyi götürür dediler. tam 5 sene kullanmış olacağım.. seneye de bir fiyat araştırmasına ben girerim artıkEşime gelecek bir para vardı 5aydır bekliyoruz sonunda geldi şükür.1550 TL şimdi göndermiş bana arabaya lastık alacağım en azından peşin alırım karta borç yüklenmez.600tl gibi bir para daha gelecek oda bu ay gelir ins 960tl servısebakıma gidecek ona eklerim onuda.Lastik hangi marka kullanıyorsunuz memnun olduğunuz marka varmı?
hayırlı olsun canım güle güle oturun.Gunaydin canim
Mutlu olmanda beni mutlu etti canımcanım günaydın. buralardayım.. okuyucu olarak arada takılıyorum, yokluğumu fark etmen mutlu etti
:) tamam canım.. sen bi doktorunun ismini özelden yazar mısın canım?Mutlu olmanda beni mutlu etti canımarasırada yaz ama okuyup okuyup kaçma
Canım tekrar hayırlı olsun, agız tadı ile oturun cok mu eksik?Gunaydin canim
Hangi doktor canım? Baskası ile mi karıştırdın acaba:) tamam canım.. sen bi doktorunun ismini özelden yazar mısın canım?
Yok canım kadım doğumcu?Hangi doktor canım? Baskası ile mi karıştırdın acaba
Bu ay cok az birikim yapabilecez malasef maas günü bi an once gelsin o kadar az nakit var ki eksiye girmeden ayı kapatsakMaaşa çok az kaldı eşimden artanda var alamadım daha altın falan, oyle duruyor tlde. Sizler ne yapacaksınız?
Kızlar yenı egıtım sıstemı ıle ılgılı ne dusunuyorsunuz?
Evet ama duyrulmadı mı yoksa, sımdı gazetelere baktım haber yok .Sistem mi değişti yine..
Evet ama duyrulmadı mı yoksa, sımdı gazetelere baktım haber yok .
Ben bıraz bılgı almıstımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?