- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.281
Gunaydin oyle seyler yazasim var ki ban yerim. Ülkece masraflı bir süreçten çıktık e maşallah lüksümüzden de hiç ödün vermiyoruz aıfırı tüketmek üzereyiz bu değirmenin suyu nerden gelecekti tabi ki çalışanın üç kuruş maaşından. Gerçekten çok yazık. Geçen hafta bir makale yayınlandı New York Times da başlığı da power point idi. Fırsatını bulduğunda okumalısınız.Gunaydin kizlar.
Hadi bakalim nur topu gibi bir zopzorunlu BESimiz olmuş!
Detaylari vs okudum sabah sabah bir sifir yenik basladim.
Canım sen bana resım atmıssın ama cok pahalı degıl mı o saksı ya ? Bence hazır kırık gelmısken ıade et. Bana ne oluyosaHerkese merhabalar
Dün evde yoktum apartman görevlisine saksıyı teslim ettiler ve bingooooo
Saksının bir ayağı kırık daha doğrusu kaynak yerinden kırık kaynak yapılması lazım bakalım bugün telefon işe geri dönüş yapacaklar ne diyeceklernazar değdi saksıma diyecem ama bu resmen işini bilmemezlik. İstanbuldan kargo ile geldiği gibi kontrolleri yapılmadan bize sevkiyatını yapmışlar diye düşünüyorum. Bugün misafir var 5 kadın ve 6 çocuk . Gazam mübarek olsun
canım günaydın. buralardayım.. okuyucu olarak arada takılıyorum, yokluğumu fark etmen mutlu ettican09e canım sen nerelerdesin yazmıyorsun uzun zamandır sanki?
Ben de okuyorum ama arada yazıyorum.canım günaydın. buralardayım.. okuyucu olarak arada takılıyorum, yokluğumu fark etmen mutlu etti
Arada görün mü diyorsun :)Ben de okuyorum ama arada yazıyorum.
Alya ayaklı saksı nasıl bi şeymiş internet görüntüsü alıp bir göstersene merak ettim.
Aynen hiç rahat edemedim ben almıştım çocuk kucagında omzunda çanta sürekli düşüyor tek taraflı ağrı çok oluyor en güzeli sırt çantası içi geniş olsun yeter çantamda küçük çöp poşeti olurdu bezini ona koyup atardımBebek icin ben De malzeme cantasi almayi dusunmuyorum. Malum Benim ogrencilik Cok uzun surdugu icin ogrencilik donemimden kalma spor sirt
Cantalarim var onlarla idare ederim diyorumbi de sanirim o bebek cantalari heybe gibi bana guzel gelmiyor begenmiyorum.
Gunaydin canim
Kolay gelsin canım. Yeni ev yeni enerjiler ne güzelGunaydin canim
Ev tasima telasindan giriyordum okuyordum ama yazmiyordum hic.
Sukur evimize gectik onun hengamesi var iste
sen nasilsin ne var ne yok
Dün markette 71 lira harcadik ivir zivira.
Hersey cokk pahali.
Korkarim ki fiyatlar fazlaca dusmez. Hani diyoruz ya bol bol konserve yapariz kislik hazirlariz ..
Firmalar artik birazcik indirim yapabilmek icin kaliteyi ve gramaji dusurdukce dusurmus.
Halk olarak kalitesiz besleniyoruz. Bunun sonu hastalik olarak dönecektir bize
sagol canimKolay gelsin canım. Yeni ev yeni enerjiler ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?