- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.341
tuncelidesiniz istediginiz yer gelir benceCanım mesaji yeni farkettim. Ben samsun istiyodum ama gelme ihtimali az olduğu icin yazamadık.manisa yazdık ilk tercihe bursa denizli yazdık. Bide zorunlu olan şehirlerden ankarayi yazdık. Ankara antep istanbul bunlardan yazmak zorundaydık. Tercih dışı gelme ihtimali de varmis insallah oyle bisey olmaz bakalim
Oğlumda bir kaç tane granül kullanmıştım hiç memnun kalmamistim bu sefer babyme granül sabunundan aldım 2li 2400 Gr 28 TL ye çok memnun kaldım koku ve kalıntı olmuyor. indirimden tabi normal fiyatı daha fazla.babyme markasının leke çıkarıcı çamaşır suyunu falan çok övüyorlar bir indirim denk getirirsem hepsinden almayı düşünüyorumselam kızlar
sabah seker yuklemesi yaptrdm hala açım kan verıyorum ara ara
bebek camasırları için dalan granül sabun aldm muhendısınoglu lıstesınde
2kılo 28tl kargo 4tl 32ye geldı daha uygununu gormemıstm
Sağlıklı doğumlar olsun inşallah analı babalıBugün doktora gittik bizde mayısın ilk haftası dedi doğumu haftaya gün verecek inşallah doğum ücretini de konuştuk.bu ay birikim yok kk da 4 bini buldu.çok zorlarsak 2500 ayırabiliriz doğum içinde. daha üzeri var nasıl yapıcaz bakalım
Cnm sen Ankara’da idin di mi? Ne kadara mal olacak merak ettim. Sağlıkla huzurla gelsin bebeğinizi en uygun zamanda kucağınıza alın inşBugün doktora gittik bizde mayısın ilk haftası dedi doğumu haftaya gün verecek inşallah doğum ücretini de konuştuk.bu ay birikim yok kk da 4 bini buldu.çok zorlarsak 2500 ayırabiliriz doğum içinde. daha üzeri var nasıl yapıcaz bakalım
Amin teşekkür ederim tuceSağlıklı doğumlar olsun inşallah analı babalı❤
İstanbul canım bizimki zorunlu sezaryen 4300 TL benim gittiğim hastanedeCnm sen Ankara’da idin di mi? Ne kadara mal olacak merak ettim. Sağlıkla huzurla gelsin bebeğinizi en uygun zamanda kucağınıza alın inş
hayırlısı olsun hakkınızda hepsi de güzel yerler. Bursa çevresi özellikle mudanya, tirilye, gölyazı haftasonlarınızcdolu dolu geçerCanım mesaji yeni farkettim. Ben samsun istiyodum ama gelme ihtimali az olduğu icin yazamadık.manisa yazdık ilk tercihe bursa denizli yazdık. Bide zorunlu olan şehirlerden ankarayi yazdık. Ankara antep istanbul bunlardan yazmak zorundaydık. Tercih dışı gelme ihtimali de varmis insallah oyle bisey olmaz bakalim
baby me deterjanı ben de kullandım. Yalnız çamaşır suyu mu dedinOğlumda bir kaç tane granül kullanmıştım hiç memnun kalmamistim bu sefer babyme granül sabunundan aldım 2li 2400 Gr 28 TL ye çok memnun kaldım koku ve kalıntı olmuyor. indirimden tabi normal fiyatı daha fazla.babyme markasının leke çıkarıcı çamaşır suyunu falan çok övüyorlar bir indirim denk getirirsem hepsinden almayı düşünüyorum
ınsAllah kullanıslı olur canım benım içinde ben de koyarken göze biraz sıcak su ekleyıp erıyınce koyarım dıye dusunuyorum kalıntı olmasını engellemek ıcn. senin aldıgında uygunmus epey saglıkla kullanalm ınsAllah. dogumda epıdural dusunuyomusun canım +1000tl dedıler bıze epıdural içinOğlumda bir kaç tane granül kullanmıştım hiç memnun kalmamistim bu sefer babyme granül sabunundan aldım 2li 2400 Gr 28 TL ye çok memnun kaldım koku ve kalıntı olmuyor. indirimden tabi normal fiyatı daha fazla.babyme markasının leke çıkarıcı çamaşır suyunu falan çok övüyorlar bir indirim denk getirirsem hepsinden almayı düşünüyorum
yaa dalan aldm 2kg bebıse memnun kalmana ck sevındım canım bakalm ınsAllahGünaydın kızlar
Sonunda haftayı bıtırıyoruz.
Suveybe13 Hayırlı dogumlar canım sımdıden cok cok az kalmıs.
Ve ınsallah ıstedıgınız yer cıkar tayınde.
Buarada granul deterjanlar eger ıyı bır markanın aldıysanız mesela dalan'nın perdelerı bız onlarla yıkıyoruz cok guzel temızlıyor tavsıye ederım acıkcası.
Leke cıkarma konusunda maalesef benımde ara ara leke cıkarıcı kullandıgım oldu ve hala oluyor. Sonra bır posta yenıden granul ıle yıkatıyorum mecburen. Yepyenı seyler hemen lekelenebılıyor cunku.
Para durumunu bılıyosunuz hala kenara para atamıyoruz bravo bıze, bu hafta evdeyız ancak haftaya safranboluya gıdıyoruz kısa bır tatıle bende ızın kullanacagım .
Insallah kalırsın canım, bebek ılk dogdugu zamanlarda cok sık kaka vs kacıyor veya tasıyor kakada ılk gunlerde sıyahımsı oluyor ve mumkun degıl leke cıkarıcısız cıkmıyoryaa dalan aldm 2kg bebıse memnun kalmana ck sevındım canım bakalm ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?