Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar sabah yürüyüş dönüşü kızlarla bana geldik buzluktan tatlı çıkarttım yanına da meyve çayı oturduk. Eşimde erken geldi zaten kargoyu şubeden almış geldi açtık üründe hasar var tencerenin kapağının kulpu kırık . Karaca’ya mail attım resim kayıt oluşturdular arayacaklar bıktım usandım bunlarla uğraşmaktan artık. Yemek yedik az yine yürüyüşe gittik döndük. Eşin 18 tl harcamış dışarıda yemek yemişti öğlen . Bulaşık makinası çalıştırdım boşalttım çay içtik yoruldum Pazartesi arabaya bir müşteri gelecekti ben istemiyordum aslında inşallah gelmez dedim eşime . 30 dk sonra başka araç aldım daha uygun yazmış ohhhh canıma değsin hiç üzülmedim ohhhhh

tuncelidesiniz istediginiz yer gelir bence
samsun uzak degil mi yaa mersin yazabilirdiniz veya antalya. bursa tarafi guzel
hayirlisi olsun insallah Rabbim gonlunuze gore versin

selam kızlar
sabah seker yuklemesi yaptrdm hala açım kan verıyorum ara ara
bebek camasırları için dalan granül sabun aldm muhendısınoglu lıstesınde
2kılo 28tl kargo 4tl 32ye geldı daha uygununu gormemıstm
Oğlumda bir kaç tane granül kullanmıştım hiç memnun kalmamistim bu sefer babyme granül sabunundan aldım 2li 2400 Gr 28 TL ye çok memnun kaldım koku ve kalıntı olmuyor. indirimden tabi normal fiyatı daha fazla.babyme markasının leke çıkarıcı çamaşır suyunu falan çok övüyorlar bir indirim denk getirirsem hepsinden almayı düşünüyorum

Sağlıklı doğumlar olsun inşallah analı babalı

Cnm sen Ankara’da idin di mi? Ne kadara mal olacak merak ettim. Sağlıkla huzurla gelsin bebeğinizi en uygun zamanda kucağınıza alın inş

hayırlısı olsun hakkınızda hepsi de güzel yerler. Bursa çevresi özellikle mudanya, tirilye, gölyazı haftasonlarınızcdolu dolu geçer

baby me deterjanı ben de kullandım. Yalnız çamaşır suyu mu dedin bence hiç lekeleri çıkaracağım diye fazla kimyasal kullanma, lekeli giyselerde olur markası ne olursa olsun çamaşır suları çok zararlı

aksam üzeri a101e ugradım dondurmalarda indirim vardı. Kendimi stok yapmamak için zor tuttum. 2kutu magnum 30tl, 2 kutu vienetta 18tl, 2 kutu selection serisi 24tl, 2 kutu maraş kesme 22tl idi. Biz yazın tatlı olarak dondurmayı çok tuketiyoruz, önümüzde ramazan alıp stok yapasım var. Yarın son günmüş belki bi 100tl ayırıp uğrarım

Günaydınlar,
Yüzüme yoğurt karbonat maskesi yaptım uzandım, az sonra kalkarım,
Ev havalanıyor, mutfak toplu, akşam yemeği yapmam lazım, aklımda birşey yok henüz,
Bu ay birikim yapamam derken bilezik için 850tl verdim, bir kısmını mutfak harçlığından kısarım öyle dengelerim (300-500 arası maaştan ancak kalır)
1 mayısta sınıf arkadaşımın oğlu evleniyor heyecanlandım, hem gitmek hem de hediye götürmek gerek, cevre illerden arkadaşlar da gelecek yıllar sonra görüşeceğiz..

Günaydın ay akşam kanepede uyumuşum eşim zor kaldırdı dün akşam pırasa pişirdim bugüne dinlensin güzel olsun diye . Mercimek çorbası ve makarna da yapacağım . Birde tatlı ıslak kurabiye yapmam lazım yeriz birde biraz dua okumak biraz temizlik az daha tembellik edeyim yaparım daha erken .

Herkese günaydın
Her Cuma kurana başladık Ramazan da her gün okunacak.
Geçen sene hatim ettik komşularla .bu sene de niyetimiz var bakalım
Salata yapacağım götüreceğim.
Dün markette 42tl harcadım.
Bu hafta pazar ve market bir de pastane için harcama oldu.toplam :252tl Cumartesi sütçü gelir 13 tl de ona veririz.

ınsAllah kullanıslı olur canım benım içinde ben de koyarken göze biraz sıcak su ekleyıp erıyınce koyarım dıye dusunuyorum kalıntı olmasını engellemek ıcn. senin aldıgında uygunmus epey saglıkla kullanalm ınsAllah. dogumda epıdural dusunuyomusun canım +1000tl dedıler bıze epıdural için

Günaydın kızlar
Sonunda haftayı bıtırıyoruz.
Suveybe13 Hayırlı dogumlar canım sımdıden cok cok az kalmıs.
Ve ınsallah ıstedıgınız yer cıkar tayınde.

Buarada granul deterjanlar eger ıyı bır markanın aldıysanız mesela dalan'nın perdelerı bız onlarla yıkıyoruz cok guzel temızlıyor tavsıye ederım acıkcası.
Leke cıkarma konusunda maalesef benımde ara ara leke cıkarıcı kullandıgım oldu ve hala oluyor. Sonra bır posta yenıden granul ıle yıkatıyorum mecburen. Yepyenı seyler hemen lekelenebılıyor cunku.
Para durumunu bılıyosunuz hala kenara para atamıyoruz bravo bıze, bu hafta evdeyız ancak haftaya safranboluya gıdıyoruz kısa bır tatıle bende ızın kullanacagım .

yaa dalan aldm 2kg bebıse memnun kalmana ck sevındım canım bakalm ınsAllah

yaa dalan aldm 2kg bebıse memnun kalmana ck sevındım canım bakalm ınsAllah
Insallah kalırsın canım, bebek ılk dogdugu zamanlarda cok sık kaka vs kacıyor veya tasıyor kakada ılk gunlerde sıyahımsı oluyor ve mumkun degıl leke cıkarıcısız cıkmıyor

Kızlar babyme nin leke çıkarıcısı hiç leke çıkarmıyor öncelikle. Granül sabun hala dalan kullanıyorum. Leke çıkarmak için ernet ve Ankara sodamatik var mükemmel leke çıkarıyor hem içeriği daha temiz.
Dolar almıştım yükselmeden biraz yükseldiği bir gün eşime bir ihtiyacı için biraz karla bozdum. Bu aydan itibaren bir ödememiz daha çıktı. Bundan sonra bir süre daha birikim yapamam sanırım. Bakalım hayırlısı. Güzel muhabbetler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…