- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.381
1.derece ailemiz tabiki gelsin de, amcalari dayilari da surekli agirlamak zor olur :):)) valla bizimkiler gelir canım gelelim deyince gelme de diyemezsin :)) bide benim amcam antalyada çalışıyordu bi zaman ben küçüktüm her yaz onlara giderdik babanem biz halamlar oyy simdi idrak edebiliyorum ne kadar kötü bisey yaptığımızı:)
Canim bodrum kat ve yapisiz anladigim kadariyla. Icine de para harcicaksiniz. 40binin uzerine kredi cekilip bir de faiz odeyeceksiniz bu durumda.sizden akıl almak istiyorum bizim toplu birikimimiz 40 bin civarı altın dolar tl hepsi sizce üstüne kredi çekip 2+1 girişin altında bir ev mi alsak yapısız sonra içini yaptırıp tekrar satsak mı iyi olur yoksa birikime devam edip arsa gibi bişey mi düşünsekpure hazel canım sen ne önerirsin
Misafiri bende severim canim ama yazlık yer olunca uzun süreli kaliniyo 1 2 ay kaliyoduk biz mesela oyleben severim misafiri ankarada benim tüm akrabalarım eşim başlarda bocaladı ama sonra kendi demeye başladı teyzeni arada müsaitse gidelim vb şeyler onun akrabaları gelincede ben çok mutlu oluyorum sevmeseler rahat etmeseler gelmek istemezler ama sakin yerlerde tek başına idare edenler sonrasında kalabalıgı sevmiyor dayımın eşide öyle gitcem diyor ankarayı sevmedim diyor.
Gunduz kahvaltiya aksam yemege ara sıra misafir severim bende. Annem gelsin kalsin cok iyi olur. Ama yatılı misafir zor oluyo yazin tatil de onlarin yemeği bulasigi iki kat yorucu oluyo otel gibi görüyorlar. Simdi tuncelideyiz bizi cok sevenler gelmezler ama antalya da olsak kac kere gelmişlerdi:))Ben surekli birilerinin gelmesinden hoslanmam.
Evet canim bence de zor olur evde yoouz dersin :))1.derece ailemiz tabiki gelsin de, amcalari dayilari da surekli agirlamak zor olur :)
Hahaha ayni biz valla görümcemleri 1000 kere davet ettim gelmediler evimizin yolunu bilmezler neymiş uzakmış eee benim kardeşim tek başına otobüsle nasıl geldi isteyince geliniyor işteGunduz kahvaltiya aksam yemege ara sıra misafir severim bende. Annem gelsin kalsin cok iyi olur. Ama yatılı misafir zor oluyo yazin tatil de onlarin yemeği bulasigi iki kat yorucu oluyo otel gibi görüyorlar. Simdi tuncelideyiz bizi cok sevenler gelmezler ama antalya da olsak kac kere gelmişlerdi:))
Selam canım.Sende Bahçeşehir kolejıne kayıt yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Taksıtlerı hemen başladımı? Benim oğlum eylulde tam 4.5yas olacak psikolog karar verecekmıs 4yasmı 5yasmı olacağına.Dün bende yazdırdım bugün girişi yapılıyor bankadan cektık parayı 6 taksıt bankaya odeyecegız.
eşim kiraya vermez direk satmak için düşünür o zaman birikime devam edeyim ben çok sağolun kızlarCanim bodrum kat ve yapisiz anladigim kadariyla. Icine de para harcicaksiniz. 40binin uzerine kredi cekilip bir de faiz odeyeceksiniz bu durumda.
Birkac yil once olsa piyasa kapis kapisti. Fakat suan elinizde kalma ihtimali fazla. Nereye baksam satilik daire ilani goruyorum. Insanlar artik yatirim icin ev almiyor yani kucuk yatirimcidan bahsediyorum.
Ama alip icinde oturacaksaniz mantikli.
Kâr yapmak istiyorsan alip icinde otur.
Veya degeri 100bin olan evi sana 50ye verir malum ekonomiden dolayi sıkışiktır alinir.
Iyi kiraci bulurum kiralari o tarafin iyi diyorsan da dusunulebilir.
Ama şunu da dusun.
1-Pesin almicaksin.kredi faizi var
2-icinde oturmayacaksin. Kiraci şansa artik
3-ev giris veyya bodrum. Pek revacta olmaz
4-icini yaptirmaya da para gidecek
aynen öyle olur denizkenarı millet tatil için gelir muhtemelenGunduz kahvaltiya aksam yemege ara sıra misafir severim bende. Annem gelsin kalsin cok iyi olur. Ama yatılı misafir zor oluyo yazin tatil de onlarin yemeği bulasigi iki kat yorucu oluyo otel gibi görüyorlar. Simdi tuncelideyiz bizi cok sevenler gelmezler ama antalya da olsak kac kere gelmişlerdi:))
Boyle bir sey olacagi Zaten ongoruluyordu iyi bile zaptettiler Simdiye kadar.Piyasa uctu gitti.
Dolar yerini saglamlastirarak ilerliyor deniliyor.
Zam olarak geri dönecektir deniliyor
Durum bu sekilde .daha da bir yetkili cikip sagduyu mesaji vs vermiyor.Boyle bir sey olacagi Zaten ongoruluyordu iyi bile zaptettiler Simdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?