Bugün ne aldin kaç tl harcadin

1.derece ailemiz tabiki gelsin de, amcalari dayilari da surekli agirlamak zor olur :)

Canim bodrum kat ve yapisiz anladigim kadariyla. Icine de para harcicaksiniz. 40binin uzerine kredi cekilip bir de faiz odeyeceksiniz bu durumda.
Birkac yil once olsa piyasa kapis kapisti. Fakat suan elinizde kalma ihtimali fazla. Nereye baksam satilik daire ilani goruyorum. Insanlar artik yatirim icin ev almiyor yani kucuk yatirimcidan bahsediyorum.
Ama alip icinde oturacaksaniz mantikli.

Kâr yapmak istiyorsan alip icinde otur.
Veya degeri 100bin olan evi sana 50ye verir malum ekonomiden dolayi sıkışiktır alinir.
Iyi kiraci bulurum kiralari o tarafin iyi diyorsan da dusunulebilir.
Ama şunu da dusun.
1-Pesin almicaksin.kredi faizi var
2-icinde oturmayacaksin. Kiraci şansa artik
3-ev giris veyya bodrum. Pek revacta olmaz
4-icini yaptirmaya da para gidecek

Misafiri bende severim canim ama yazlık yer olunca uzun süreli kaliniyo 1 2 ay kaliyoduk biz mesela oyle

Ben surekli birilerinin gelmesinden hoslanmam.
Gunduz kahvaltiya aksam yemege ara sıra misafir severim bende. Annem gelsin kalsin cok iyi olur. Ama yatılı misafir zor oluyo yazin tatil de onlarin yemeği bulasigi iki kat yorucu oluyo otel gibi görüyorlar. Simdi tuncelideyiz bizi cok sevenler gelmezler ama antalya da olsak kac kere gelmişlerdi:))

Ben misafir seviyorum ağırlıyorum da ama yatılı misafiri hiç sevmem hatta birine yatıya gitmeyi de sevmiyorum izne gitmek bu yüzden beni mutlu etmiyor

Hahaha ayni biz valla görümcemleri 1000 kere davet ettim gelmediler evimizin yolunu bilmezler neymiş uzakmış eee benim kardeşim tek başına otobüsle nasıl geldi isteyince geliniyor işte

Bizim kız anasınıfına başlayacak inşallah 5 yaş 2 aylık olacak Eylülde. Biz de önce kredi kartından çekecektik sonra bizim kartın pos u olmadığı çekersek tek taksit?! çekebileceğimizi söylediler. Bizde bu sefer hesap açtırdık. Düzenli bankaya yatırmaya başladık. 2 taksit yattı 7 taksit daha yatacak, Sanırım kasımda bitmiş olacak taksitler.

Bende misafir severim kalabalık olmadığı sürece yatıya da gelebilirler ama benim sıkıntım gelip evde tıkılacaksak sıkıcı oluyor bulunduğumuz yerde de gezecek çok bir şey yok... Birlikte gezilecek tozulacaksa bence okey. Diğer türlü

Hesabımız eksi 5000 di düğünümüzde eşim ev kredisi filan öderken sıkışmış eksiye girmiş. 1500 tl bırakmıştım hesapta -3500 deydik. Şimdi bes için geri ödeme oldu 2554 tl . 2500 daha bırakmış oluyoruz sadece -1000 kaldı . Şöyle yapacağız hesabımızın eksi limitini düşürüp 1000 de bırakacağız ihtiyaç halinde oradan kullanırız belki . Çok iyi oldu bu şekilde

eşim kiraya vermez direk satmak için düşünür o zaman birikime devam edeyim ben çok sağolun kızlar

aynen öyle olur denizkenarı millet tatil için gelir muhtemelen

Altın çok feci bir yerde bence önümüzdeki hafta çeyrekte 400 ü görürüz gibime geliyor inşallah öyle birşey olmaz 390 dan ay sonunda 7 çeyrek için bütçem var eski tarihli alınca zaten 385 ten alırım inşallah

Aslında bende 1 tam 3 çeyrek şeklinde alacağım çünkü tam altına ihtiyacım var memlekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…