- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.101
Ohh ne guzel etmişsin@All_Iz_Well
bende öyleyim aniden bir iş yaparim pırıl pırıl olur hafiflerim. açıkçası eskisi kar iş yapamiyorum hevesim kaçtı. çocukla ne mümkün zaten
Kac dolar aldin yüklü miktar miBen bu ay birikimimi dolardan yana yaptım ama içim rahat değil az da olsa gram alacağım ay bitmeden, sırf rutin bozulmasın diye:)
Bugün 40 TL harcadım. İstanbul karta 20 TL yükledim, 10 TL meyve, 10 TL kahve aldım.
Yok yüklü değil.Kac dolar aldin yüklü miktar mi
solar bu hafta ici çok düştü. ama nasil olsa kazandıracak cnmYok yüklü değil.
Bu ay son borcu kapattım onun için birikimim az oldu
120 USD aldım birikim için, 110 USD koin piyasasına girdim. Biraz da TL ayırdım, ay sonu zam durumuna göre yine USD almayi düşünüyorum.
Ben doları 3,73lerden parçalı aldım.solar bu hafta ici çok düştü. ama nasil olsa kazandıracak cnm
zaten en dip o seviyedeydi dolar ıyi yapmışsın.Ben doları 3,73lerden parçalı aldım.
Birikimden ziyade yurtdışı tatili istiyoruz yilsonuna doğru, onun için her ay ne kadar olursa olsun almak niyetindeyim canim
Indirim cok süpermis cidden o fiyata kazak ve kalin hirka.2 aydir sadece bu gün kendime kazak aldim 2 tane bir tane de kalın hırka aldım acaip indirim vardı toplamda 50 tl tuttu normalde kazaklar 80 90 tl civarıydı 20 tl ye düşmüş hırkada kalın ve uzun 10 tl ye düşmüş:)) normalde almazdım.yine ama bu kadar indirimli asla bulamazdım az bile almışsın dedi annem al daha dedi ama hayir anne israf olur bu sefer ne kadar ucuz olursa olsun sonra dolabımda fazlalık oluyor dedim tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?