Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar.

Dün gündüz biraz uyumuştum. Haliyle gece uyku tutmadı.
Ben de kalktım yatak odasının tozunu aldım, nevresimleri değiştirdim gecenin 12’sinde :))
Sonra dayanamadım, şifonyer çekmecelerinden biri dağınıktı, ona giriştim.
Derken diğer çekmece, çekmece derken bir baktım ben gardropa girişmişim :))
Bir süredir dolap temizliği aklımdaydı aslında, çok iyi oldu.
Tüm dolapları indirdim, çantalar tişörtler kazaklar pijamalar hepsini gözden geçirdim.
Önü lekeli ama evde giyerim vs diye beklettiğini herşeyi poşetlere doldurdum.
7-8 poşet şey oldu.
Giyilebilecek durumda olanlarını kıyafet kutuları var ya büyük, oraya bırakacağız.

Sonra oradan da hızımı alamayıp çamaşır çorap komidinine geçtim.
Onları da atılacaklar ve verilecekler olarak ayırdım.
Bi baktım saat 3 olmuş :))

Dolabım resmen hafifledi.

Haftaya da ayakkabılarıma girişeceğim bakalım :)

bende öyleyim aniden bir iş yaparim pırıl pırıl olur hafiflerim. açıkçası eskisi kar iş yapamiyorum hevesim kaçtı. çocukla ne mümkün zaten

Ohh ne guzel etmişsin@All_Iz_Well

Evet gerçekten yükten başka bir şey değildi dolaptan çıkanlar.

bende öyleyim aniden bir iş yaparim pırıl pırıl olur hafiflerim. açıkçası eskisi kar iş yapamiyorum hevesim kaçtı. çocukla ne mümkün zaten

Ben de çok iş yapan biri değilimdir aslında :)
Sizleri görünce baya şevkleniyorum ama.
Bir de çocuk da olmayınca insana uğraş oluyor, yoruluyorum ama en sonunda çekmecelerimin düzgün olduğunu vs bilmek kafamı rahatlatıyor.

Bugün harcamasiz gececek gaaliba.
Ek dersi bekliyorum 1 hafta sonra 600 gibi bir rakam yatacak. Biraz gram daha alirim.
Marttan sonra eşimin bir kirsu çikabilir sinav sonucuna göre.
Oyle birsey olursa 3 ay şehir disinda kalacak. Aylik en az bin lira gider diyor

Ben bu ay birikimimi dolardan yana yaptım ama içim rahat değil az da olsa gram alacağım ay bitmeden, sırf rutin bozulmasın diye:)
Bugün 40 TL harcadım. İstanbul karta 20 TL yükledim, 10 TL meyve, 10 TL kahve aldım.

2 aydir sadece bu gün kendime kazak aldim 2 tane bir tane de kalın hırka aldım acaip indirim vardı toplamda 50 tl tuttu normalde kazaklar 80 90 tl civarıydı 20 tl ye düşmüş hırkada kalın ve uzun 10 tl ye düşmüş:)) normalde almazdım.yine ama bu kadar indirimli asla bulamazdım az bile almışsın dedi annem al daha dedi ama hayir anne israf olur bu sefer ne kadar ucuz olursa olsun sonra dolabımda fazlalık oluyor dedim tuttum kendimi

Indirim cok süpermis cidden o fiyata kazak ve kalin hirka.
Nerde bu indirimler canim hangi sehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…