- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.061
Altin bankadaCanim peşinat olarak kullanacaksan bozdurma zaten kara gecmissindir . Tarihin belli değil paranın harcanma riski var . He kendine güveniyorsan ki ben sana güveniyorum:) al sat yapabilirsin altının fiziki mi banka da onu hatırlamıyorum
Benim bileziklerim 5 yil şirket kasasinda durdu altin ne kadar cikarsa ciksin ev haric ordan çıkmayacak dedim . Evi bulduk 2 gun sonra gittik bozdurdum . Erken bozdursam altin belki çıkacak para lazim olucak vs .
Tabi simdi bankada altini alim satim yapıyorum para hep hesatta duruyor çekmiyorum . Şu anda bozdursam bin küsür kârdayım .
Makine bozulmaz mı öyle yaBulasik makinesi kurutmaya gecince makineyi açmak kendi kendine kurumasini sağlamak tasarruf sagliyormuydu. Burda öyle birsey okumustum sanki
Öyle diyorlar ama. İlla su kalıyor. Leke kalabiliyor. Biraz da olsa çalışması lazım benceBulasik makinesi kurutmaya gecince makineyi açmak kendi kendine kurumasini sağlamak tasarruf sagliyormuydu. Burda öyle birsey okumustum sanki
Ben hep kurutuyorum kapatmiyorum koku filan olur diyeÖyle diyorlar ama. İlla su kalıyor. Leke kalabiliyor. Biraz da olsa çalışması lazım bence
Evet bende çalıştırıyorum. Dediğin gibi belki koku da kalır.Ben hep kurutuyorum kapatmiyorum koku filan olur diye
balıkçılar carsisindaydim harika balıklar vardı hamsi 10 çinekop 25 idi dün yaptığımız için bugün almadık 2 avm gezdim hala da geziyorum7 lira harcadim. Evde hersey vardi zaten.
Balik baktim ama balikci tezgah bile acmamisti
Aslinda kartala gidip alsakbalıkçılar carsisindaydim harika balıklar vardı hamsi 10 çinekop 25 idi dün yaptığımız için bugün almadık 2 avm gezdim hala da geziyorum
Gönderiver eşini canim alsin gelsin.Bugün evdeydim temizlik yaptık. Canım tatlı istiyor.pure hazel kadayıf demeseydin iyiydi :) şimdi kadayıf istiyorum hemde çook :)))
Eve yeni geldi sayılır. Gitmek isteyeceğini hiç sanmıyorum :SGönderiver eşini canim alsin gelsin.
Mikrodalgada da isit ohh
Benimde aklima düşunce mutlaka alirimEve yeni geldi sayılır. Gitmek isteyeceğini hiç sanmıyorum :S
Araba orda al gel yiyelim der şimdi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?