- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.081
beşiktaşa gittim hızımı alamadım levent acm ordan cevahir avm deli gibi gezdikAslinda kartala gidip alsak
Hic sorma. Bizde gecenlerde ciktik cok harcadik.demekki gezince harcamıyormuş. 1 hafta sonra iş başı yapınca rutine döneriz
Turp otunun ne faydasi var canim. Bulantiyi mi kesiyorBugün 1 liraya aldığım turp otunu haşladım yağladım onu yicem. Otu hem börekte kullandım. Hem bugün haşladım. Hâlâ var. Çok bereketli maşallah.
Eşime de dolapta köfte vardı onu pişirdim. Salata yaptım
Midem bulanıyor diye bişey yemicektim ama ketçap mayonez istedi canım.
Dün eşim beş lt süt getirmiş hem kaynanama hem kendime mayaladım yoğurt taş gibi oldu.
Bende kendime kaban almak istiyorum ama modeline ve bedenine karar veremedim. Göğüs altı büzgülü alırsam daha rahat kullanırım o da 150 lira ama astarsız. Suanki kabanım 40 beden oluyor hala
Yazlık ferace buldum uygun fiyata . Ama kaç beden olurum yine bilmiyorum .
doğru düzgün indirim yok fakat çok kalabalık her yer. bende istanbuldan gitmeden 1 kere daha bakacagim indirim var mi diyeHic sorma. Bizde gecenlerde ciktik cok harcadik.
Gelecek pazar yine gidecegiz sezon sonu indirimlerden faydalanayim diyorum
Turp otunun ne faydasi var canim. Bulantiyi mi kesiyor
Biz adet olarak etli yemeklerle agirliyoruz. Et almistik zaten gecen hafta.Benim de kayınvalidem görümcelerim gelecek 2 günlüğüne
pure hazel menü olarak ne yapacaksın misafirlerine bende karar veremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?