Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün 1 liraya aldığım turp otunu haşladım yağladım onu yicem. Otu hem börekte kullandım. Hem bugün haşladım. Hâlâ var. Çok bereketli maşallah.
Eşime de dolapta köfte vardı onu pişirdim. Salata yaptım
Midem bulanıyor diye bişey yemicektim ama ketçap mayonez istedi canım.

Dün eşim beş lt süt getirmiş hem kaynanama hem kendime mayaladım yoğurt taş gibi oldu.

Bende kendime kaban almak istiyorum ama modeline ve bedenine karar veremedim. Göğüs altı büzgülü alırsam daha rahat kullanırım o da 150 lira ama astarsız. Suanki kabanım 40 beden oluyor hala

Yazlık ferace buldum uygun fiyata . Ama kaç beden olurum yine bilmiyorum .

Turp otunun ne faydasi var canim. Bulantiyi mi kesiyor

Turp otunun ne faydasi var canim. Bulantiyi mi kesiyor

Sebze canım hafif hemde seviyorum
Senin için araştırdı

Faydaları:
Turp otunun en büyük faydası aslında diyet yapan insanlaradır. Çünkü bu kişilerde turp otu uzun süreli tokluk hissi verir ve mide de bir sebze olması nedeni ile hızlı sindirilir. Bu nedenle eğer sizlerde diyet yapıyorsanız turp otunu tüketerek kendinizi tok tutabilirsiniz.

Turp otundan elde edilen suyu, birçok kişi idrar sökücü olarak kullanmaktadır. Eğer sizlerde de bu gibi bir problem var ise turp otunu deneyebilirsiniz.

İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde cinsel gücü arttırır.

Ağızda bol bol ciğnendiğinde aft ve benzeri yaralara iyi gelir.

Bizimkiler de yarin geliyorlar.
Kahvalti yaptik esim bal almis siparis etmis arkadasindan cok lezzetli.
Bugun yine gezesimiz var suan evdeyiz .çikinca yine gider en az 50tl yemek ve yol parasi
Hava da cam gibi hic kiş yasamadik ki

Benim maas farki daha yatmamis bu arada.

Benim de kayınvalidem görümcelerim gelecek 2 günlüğüne
pure hazel menü olarak ne yapacaksın misafirlerine bende karar veremedim bir türlü
Biz adet olarak etli yemeklerle agirliyoruz. Et almistik zaten gecen hafta.
Zaten gezecegimiz icin sabah kahvalti yapar aksam yemege geliriz ki bazen de disarda da yedigimiz olur.

Sabah kahvaltilik kizartma yaparim sucuk yumurta birde patlican biber kozlemem var yazdan hazirladigim. Sicak olrak bunlari hazirlarim hem de kalorili.

Aksamlari da et sote yapacagim salata tursu ayran pilav

Esim diger aksama da disarda kucuk bi bahce var orada mangal yakacak et ve tavuk yapariz.

Diger aksama da balik salata olur. Hamsi alirim hem daha uyguna gelir . Hamsiyi de cok guzel yapiyorum. Etti 3 aksam.

4. Aksama da kalirlarsa lahmacun ici hazirlayip firina gonderecegim . Salata ve ayran.

Yogurdumu da yaptim. Malzemeler de hazir. Misafir odamda 2 baza var. Orayi da hazirladim. Yastik carsaf battaniye havlulari cikarip koydum .

Birgun kartepeye gidelim dediler. Esim izin alirim sikinti olmaz dedi. Nobetleri de ayarlamis .aonra da tarihi turistik yerlere gidecegiz. Arabayla geliyorlar zaten

Bizim iki günlük gelecekler muhtemelen daha ağır menü yapmak gerek ankarada soğukta gezemeyiz bi avm belki
Yoğurt çorbası lahana sarma köfte salata ilk gün
İkinci gün kayınvalideme içli köfte yaptıracağım yanına çorba salata
Bende kahvaltı için hazır yufkadan börek patates kızartma fln yapayım
Bide tatlı yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…