- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.121
Onu diyecektim bende yakınlar alsın diye ama reklam olur mu bilmiyorum yasak mı ? Istanbul da Bakırköy de yürüyüş caddesinde boydan boya tüm kıyafetler 9.90 tl 14.90 tl ve 19.90 tl ye dusmus neden bilmiyorum cidden guzel kıyafetlerdiIndirim cok süpermis cidden o fiyata kazak ve kalin hirka.
Nerde bu indirimler canim hangi sehirdesin
Hesapla bakalimBugün ne aldım ne harcasım pek bilemiyorum :S hesaplamam lazım :S
aklıma geldi bugün bakırköy an ne mümkün çocukla açık alanda gezmek.ben çok seviyorum orayıOnu diyecektim bende yakınlar alsın diye ama reklam olur mu bilmiyorum yasak mı ? Istanbul da Bakırköy de yürüyüş caddesinde boydan boya tüm kıyafetler 9.90 tl 14.90 tl ve 19.90 tl ye dusmus neden bilmiyorum cidden guzel kıyafetlerdi
hakikaten grup olarak harcadık bu ayHesapla bakalim
Bu ay hep harcadik grupta
:)) git bi ara ıstersen güzeldiaklıma geldi bugün bakırköy an ne mümkün çocukla açık alanda gezmek.ben çok seviyorum orayı
:)) git bi ara ıstersen güzeldi[/QUOTE
Günaydınlar.. acaba istanbul caddesimi dediğiniz yer.. özgürlük meydanımı?
eveet bayağı balık sizin batmış hatta takla atmisbi haftasonunda daha battim cok sukur
bi markada indirim vardi yuzde 25 ekstra.internet subesinden 3 kazak aldm 82 tl ye
gorumcemin ogluna karne hediyesi 100tl
kayinvalidemin dogum gunu 250 hediye
yemege gittik 120 yemek
benzin 120lita
arabanin cizik yapilcak 150tl
batti balik yan gider
Merhaba istanbul , bakırköy yürüyüş caddesi boydan boya indirim var mağazalarda.
kolay gelsin bol eğlenceler size. Oğluna harçlık harika olmus . bende oğlumun hesabını ayrı tutuyorum ilerde bir şey alırsak onu kullanıp tekrar geri odeyecegimBizim misafirler de geldi. Kahvalti yaptik. Yorgunlar odaya gecip dinleniyorlar.
Yogurt tereyag peynir yumurta patates ceviz getirmisler sagolsunlar.
Oğlumda halalarinin elini öptü kapti 300 lira harcligi
birazdan aksam yemegi hazirligi baslar .
Hava guzel aksam yemekten sonra disari cikalim diyoruz
Halalarla sakalasiyorsaniz deseydin ver elini öpeyim .. ben gorumceme derim hep bayramla abla ver elini öpeyim diye .. oğluma fizik tedaviden başarı belgesi verdiler . Para istedik yuzsuz bir sekilde ilk karnemiz sonuçta:)Bizim misafirler de geldi. Kahvalti yaptik. Yorgunlar odaya gecip dinleniyorlar.
Yogurt tereyag peynir yumurta patates ceviz getirmisler sagolsunlar.
Oğlumda halalarinin elini öptü kapti 300 lira harcligi
birazdan aksam yemegi hazirligi baslar .
Hava guzel aksam yemekten sonra disari cikalim diyoruz
:))))))))Halalarla sakalasiyorsaniz deseydin ver elini öpeyim .. ben gorumceme derim hep bayramla abla ver elini öpeyim diye .. oğluma fizik tedaviden başarı belgesi verdiler . Para istedik yuzsuz bir sekilde ilk karnemiz sonuçta:)
anne evinde yatmak keyif gibisi yokSelam kizlar
Gunler sonra ilk kez harcamasiz bir gun
Memleketteyiz surekli hareket halindeyiz. Ilk kez bugun evdeyiz. Annemgildeyim yatis modundayim oh mis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?