Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nazardan balkon kapısının kolu kırılmıştı daha doğrusu kapanmıyordu ön aksam değişti 200tl verdik yapılana kadar ev soğudu bir hafta da daha fazla gelir doğal gaz maalesef. Ama soğuk girmiyor kapı kapanıyor artık şükür.

Indirim cok süpermis cidden o fiyata kazak ve kalin hirka.
Nerde bu indirimler canim hangi sehirdesin
Onu diyecektim bende yakınlar alsın diye ama reklam olur mu bilmiyorum yasak mı ? Istanbul da Bakırköy de yürüyüş caddesinde boydan boya tüm kıyafetler 9.90 tl 14.90 tl ve 19.90 tl ye dusmus neden bilmiyorum cidden guzel kıyafetlerdi

aklıma geldi bugün bakırköy an ne mümkün çocukla açık alanda gezmek.ben çok seviyorum orayı

eveet bayağı balık sizin batmış hatta takla atmis

kolay gelsin bol eğlenceler size. Oğluna harçlık harika olmus . bende oğlumun hesabını ayrı tutuyorum ilerde bir şey alırsak onu kullanıp tekrar geri odeyecegim

Halalarla sakalasiyorsaniz deseydin ver elini öpeyim .. ben gorumceme derim hep bayramla abla ver elini öpeyim diye .. oğluma fizik tedaviden başarı belgesi verdiler . Para istedik yuzsuz bir sekilde ilk karnemiz sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…