Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Masallah Cok enerjiksin. Ben iki kat merdiven cikayim nefes nefese kaliyorum nabzim artiyor filan. Bulantilari bitti mi?

Masallah Cok enerjiksin. Ben iki kat merdiven cikayim nefes nefese kaliyorum nabzim artiyor filan. Bulantilari bitti mi?
Normalde pertim. Okuldan geliyorum 2 saat uyku. Sonra yemek yapamiyordum.
2 saat arada gidip yapmak iyi oldu.
Bulantim gecti ama midem yaniyor sanki ara ara oluyor.
Carsamba 2li teste girecegim

Normal doğumda istersen ekstra ücret oluyormuş galiba sezaryen zaten epidural yapılıyor bilmiyorum bize bir şey demediler fiyat konuşurken

Yoruldum valla sil süpür vs vs rutini yaptım banyo temizledim. Eşim bir üst bölgesine gitti akşama gelecekler inşallah sağlıkla. Bende yüzüme maske yaptım az uzandım şimdi haberlere ve piyasaya bakayım. kronikuykucu canımmmm❤ Vakıf bize kampanyadan kazandığımızı direk tl olarak mı ödeyecek acaba 90 tl biriktirdim

Piyasa uctu gitti.
Dolar yerini saglamlastirarak ilerliyor deniliyor.
Zam olarak geri dönecektir deniliyor

daha ne kadar zam gelebilir acaba
3 4 ay once de ayni seyleri aliyordum, 60 lira harcarken simdi rahat 100 gidiyor
patates 6, sogan 10 begenmedigimiz kara lahana bile 6 lira olmus aldim sormadan fiyatini 6 deyince şok oldum
Allah hayir etsin sonumuzu

Bir arkadas var burada. Gecen sene tayinleri cikmis buraya. sahile cok yakin da degiliz 15 20 km var mesafemiz. kiz diyor ki yaz tatili boyunca belki 1 defa esimle basbasa kalmadik. Apart otel gibi herkes gelecegi tarihi belirtmis. Hatta bir arkadaslari balayi icin gelmis. Yuhh dedim yani insan bir baskasinin evinde balayi mi gecirir :)) Misafirin de kendini bileni lazim :))

Miras kavgamiz eksikti o da basladi.
Neyse biran once sonlansa da gelse paralar:)
yaa ne guzel
bizim masallah ne benim tarafta, ne esimin miras kavgamiz olmayacak cunku mal yok kimsede :))
Annemlerin var biraz ama 39 senedir buradan yol gececek degerlenecek diyorlar insallah 40. senede degerlenir de uc bes kurus goruruz :))

hıc bılmıyorum canım ya hesaba yatıcak dıye dusunuyorum 100tl de bizim var sanırım mobıl bankacılıkta bankomat dıye sekme var orda işlemler gözüküyor yaptıgımız ama yuklenme nası olcak bılmıyorum 25nısanda oldugunu bılıyorum ama

:))) yaaa yok artık gelirler diye bende korktum valla

Tucecim sen aliyosun diye biliyorum.
Yarin a101e rendelenmis domates geliyor tukas. Fiyati uygun geldi bana.
Domates corbasinda kullanabilirim degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…