- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.401
Masallah Cok enerjiksin. Ben iki kat merdiven cikayim nefes nefese kaliyorum nabzim artiyor filan. Bulantilari bitti mi?2 saat bosum vardi. Eve gectim. Odalari supurdum. Camasir katladim. Makineye camasir attim. Isin cogu bitti.
Aksama patlican musakka yapacagim kiyma yok minik minik et atacagim icine. Yanina cacik. Pirinc pilavi. Ayyyy agzim sulandi simdiden.
Istahim acildi
Normalde pertim. Okuldan geliyorum 2 saat uyku. Sonra yemek yapamiyordum.Masallah Cok enerjiksin. Ben iki kat merdiven cikayim nefes nefese kaliyorum nabzim artiyor filan. Bulantilari bitti mi?
Normal doğumda istersen ekstra ücret oluyormuş galiba sezaryen zaten epidural yapılıyor bilmiyorum bize bir şey demediler fiyat konuşurkenınsAllah kullanıslı olur canım benım içinde ben de koyarken göze biraz sıcak su ekleyıp erıyınce koyarım dıye dusunuyorum kalıntı olmasını engellemek ıcn. senin aldıgında uygunmus epey saglıkla kullanalm ınsAllah. dogumda epıdural dusunuyomusun canım +1000tl dedıler bıze epıdural için
bızde her ıkısınde de +1000dedıler canım sezeryanda da yani genel aneztezi fiyat farkı yok.Normal doğumda istersen ekstra ücret oluyormuş galiba sezaryen zaten epidural yapılıyor bilmiyorum bize bir şey demediler fiyat konuşurken
Ne mirası canim hayırdır :))Miras kavgamiz eksikti o da basladi.
Neyse biran once sonlansa da gelse paralar:)
Eşim tarafindan. Parselli arsalar. Epey para ediyormus. Mirascilar kavga halinde suan :)Ne mirası canim hayırdır :))
Ooo o kavga hic bitmez valla :))Eşim tarafindan. Parselli arsalar. Epey para ediyormus. Mirascilar kavga halinde suan :)
Bizim payimiza da eh iste birseyler dusecek
miras paylaşımı sıkıntılı iş satılcak öyle paylaşılacak yoksa uzarEşim tarafindan. Parselli arsalar. Epey para ediyormus. Mirascilar kavga halinde suan :)
Harika bir haber BuEşim tarafindan. Parselli arsalar. Epey para ediyormus. Mirascilar kavga halinde suan :)
Aynen oyle diyecegiz sanirim :))Evet canim bence de zor olur evde yoouz dersin :))
Piyasa uctu gitti.
Dolar yerini saglamlastirarak ilerliyor deniliyor.
Zam olarak geri dönecektir deniliyor
Bir arkadas var burada. Gecen sene tayinleri cikmis buraya. sahile cok yakin da degiliz 15 20 km var mesafemiz. kiz diyor ki yaz tatili boyunca belki 1 defa esimle basbasa kalmadik. Apart otel gibi herkes gelecegi tarihi belirtmis. Hatta bir arkadaslari balayi icin gelmis. Yuhh dedim yani insan bir baskasinin evinde balayi mi gecirir :)) Misafirin de kendini bileni lazim :))Gunduz kahvaltiya aksam yemege ara sıra misafir severim bende. Annem gelsin kalsin cok iyi olur. Ama yatılı misafir zor oluyo yazin tatil de onlarin yemeği bulasigi iki kat yorucu oluyo otel gibi görüyorlar. Simdi tuncelideyiz bizi cok sevenler gelmezler ama antalya da olsak kac kere gelmişlerdi:))
yaa ne guzelMiras kavgamiz eksikti o da basladi.
Neyse biran once sonlansa da gelse paralar:)
hıc bılmıyorum canım ya hesaba yatıcak dıye dusunuyorum 100tl de bizim var sanırımYoruldum valla sil süpür vs vs rutini yaptım banyo temizledim. Eşim bir üst bölgesine gitti akşama gelecekler inşallah sağlıkla. Bende yüzüme maske yaptım az uzandım şimdi haberlere ve piyasaya bakayım.kronikuykucu canımmmm❤ Vakıf bize kampanyadan kazandığımızı direk tl olarak mı ödeyecek acaba 90 tl biriktirdim
:))) yaaa yok artık gelirler diye bende korktum vallaBir arkadas var burada. Gecen sene tayinleri cikmis buraya. sahile cok yakin da degiliz 15 20 km var mesafemiz. kiz diyor ki yaz tatili boyunca belki 1 defa esimle basbasa kalmadik. Apart otel gibi herkes gelecegi tarihi belirtmis. Hatta bir arkadaslari balayi icin gelmis. Yuhh dedim yani insan bir baskasinin evinde balayi mi gecirir :)) Misafirin de kendini bileni lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?