- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.421
Evet evet purecim ben 1.5 aydır yaklaşık yani konservem bittiğinden beri onunla yapıyorum diğerinin yerini tutmuyor ama yine de şahane oluyor. Çorbayı kaynattıktan sonra blendardan bir tur geçir olur mu öyle daha iyi oluyorTucecim sen aliyosun diye biliyorum.
Yarin a101e rendelenmis domates geliyor tukas. Fiyati uygun geldi bana.
Domates corbasinda kullanabilirim degil mi
Hesaplar kısmından en altta bankomat kart kısmı var oradan mı baktın bizim hiç birikmemiş mi ne ben yanlış yere mi bakıyorumhıc bılmıyorum canım ya hesaba yatıcak dıye dusunuyorum 100tl de bizim var sanırımmobıl bankacılıkta bankomat dıye sekme var orda işlemler gözüküyor yaptıgımız ama yuklenme nası olcak bılmıyorum 25nısanda oldugunu bılıyorum ama
aynen canım orası ama suan 90-100yazmıyor yuklenınce yazıcak yani, yaptıgın ıslem ve tutarlar gözüküyor orda sende de var dımıHesaplar kısmından en altta bankomat kart kısmı var oradan mı baktın bizim hiç birikmemiş mi ne ben yanlış yere mi bakıyorum
Aynen aynen alışveriş tutarları var bir an korktum valla ben telefonumda not kısmına yazmıştım zaten miktarları. 90 diye hesapladım inşallah doğruduraynen canım orası ama suan 90-100yazmıyor yuklenınce yazıcak yani, yaptıgın ıslem ve tutarlar gözüküyor orda sende de var dımı
dogrudur canım tarıhler dogruysa bıde gunde 1tanesi gecerliAynen aynen alışveriş tutarları var bir an korktum valla ben telefonumda not kısmına yazmıştım zaten miktarları. 90 diye hesapladım inşallah doğrudur
Evet evet biliyorum aynendogrudur canım tarıhler dogruysa bıde gunde 1tanesi gecerli
Buda yeni çıkmış galiba devlette bile epidural yapılıyor ilk oğlumda böyle bir fark yoktu sezeryan normal doğum ücreti vardı nereden para koparacaklarını şaşırmışlarbızde her ıkısınde de +1000dedıler canım sezeryanda da yani genel aneztezi fiyat farkı yok.
Bebis mi varSlmlar bu son aylarda bütçe şaştı bende markete özellikle abur cubura çok gidiyor işin kötüsü kilo aldım ama iştahım çok açıldı yemekten sonra illa ki yiyecwk birşey arıyorum folik asite başlamanın etkisi de olabilir belki..
Ayni saatlerde uyanmisiz.Gunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor
Ya benim bir de geceleri karin kaslarim agriyor. Hani uzun sure spor yaparsinda agrir ya iste oyleGunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor
Benim günün geç saatlerinde kasıklarım ağrıyor ama ayakta çok kaldığım günler oluyor. Belki rahim kasların gelişiyor. Eğer çok rahatsız Edici durumda ise doktora görünmelisin.Ya benim bir de geceleri karin kaslarim agriyor. Hani uzun sure spor yaparsinda agrir ya iste oyle
Bebis buyudugu icin mi
Hayir hayir rahatsiz edici degil. Vucudumdaki degisiklikleri hissetmek guzelBenim günün geç saatlerinde kasıklarım ağrıyor ama ayakta çok kaldığım günler oluyor. Belki rahim kasların gelişiyor. Eğer çok rahatsız Edici durumda ise doktora görünmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?