Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tucecim sen aliyosun diye biliyorum.
Yarin a101e rendelenmis domates geliyor tukas. Fiyati uygun geldi bana.
Domates corbasinda kullanabilirim degil mi
Evet evet purecim ben 1.5 aydır yaklaşık yani konservem bittiğinden beri onunla yapıyorum diğerinin yerini tutmuyor ama yine de şahane oluyor. Çorbayı kaynattıktan sonra blendardan bir tur geçir olur mu öyle daha iyi oluyor

Hesaplar kısmından en altta bankomat kart kısmı var oradan mı baktın bizim hiç birikmemiş mi ne ben yanlış yere mi bakıyorum

aynen canım orası ama suan 90-100yazmıyor yuklenınce yazıcak yani, yaptıgın ıslem ve tutarlar gözüküyor orda sende de var dımı
Aynen aynen alışveriş tutarları var bir an korktum valla ben telefonumda not kısmına yazmıştım zaten miktarları. 90 diye hesapladım inşallah doğrudur

Eşim eve gelirken 3.5 tl ye kola almıştı . Biraz önce de güneş kremi siparişi verdim 67 tl bugün vakıfın kampanyasının son günü en iyisi alıp 10 tl daha kazanmış olalım dedim

Gunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor
Ayni saatlerde uyanmisiz.
Bende ayni.
Sonra tekrar uyumaya calistm.
Simdi de eşim maymunluk yapip uyutmuyor:)

Gunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor
Ya benim bir de geceleri karin kaslarim agriyor. Hani uzun sure spor yaparsinda agrir ya iste oyle
Bebis buyudugu icin mi

Neyse kahvaltimizi hazirliyor.
Sabah sabah cocuklar gibi güresti benimle.
Git spor yap arkadaslarinla bogus box vs yap. gebe kadinla ugrasma

Ya benim bir de geceleri karin kaslarim agriyor. Hani uzun sure spor yaparsinda agrir ya iste oyle
Bebis buyudugu icin mi
Benim günün geç saatlerinde kasıklarım ağrıyor ama ayakta çok kaldığım günler oluyor. Belki rahim kasların gelişiyor. Eğer çok rahatsız Edici durumda ise doktora görünmelisin.

Günaydın yaaa erkenden kalktık aslında uzun uzun uyuyacaktık güya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…