- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.441
Bebişe hazırlık yapıyordur vucut:)Gunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor
Nerden alıyorsun zeytini?Bizim de zeytin almamız lazım benim zeytinim bitti. Bir de çatlak için yağ ve yüzüme nemlendirici almam lazım.
Geçmiş olsunHerkese günaydınlar
Gece acile gittik boğazım çok kötü midem de bulanıyordu.
Beta virüsü dedi doktor antibiyotik ve bağışıklık sistemi güçlendirici verdi Boğaz spreyi ağrı kesici de yazmış alıp geldik halsiz ve Yorgun’um :)
Bizde iki türlü oluyor birisini eşimin iş yerinden arkadaşının ailesinden alıyoruz Muğla’dan getirtiyoruz. Diğeri de tariş in az tuzlu siyah zeytini. Ben bu siyah zeytini çok yiyorum. İki sene kadar önce hesaplı bulmuştuk 8 teneke almıştık şimdi stoklar bitti tabi.Nerden alıyorsun zeytini?
Doktor başlattı 2 aydır istiyoruz nasipseBebis mi var
ÇATLAK İÇİN KREMİ NEREDEN ALIYORSUN FAYDASI OLDUMUNerden alıyorsun zeytini?
Hamileliğin başından beri deliksiz uyuyamadım bebeğe hazırlık galibaGunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor
yaa bız de suan masa takımı bakıyoruz balkona ıyı bıse olsn ıstıyorum ahsap esım evlendıgımız gunden beri masa ıstıyo bu yaza kadar tuttum ama artık tutamıyorum mecbur alıcazYorgunluktan valla bayılıcam yasabahtan beri ortada dolanıyorum hiç iş bitmiyor bugün . Mobilyacı yarın şehir dışına gidiyormuş bugün teslimat yapayım dedi bizde saat kaç olursa olsun gel dedik . Bazanın altı boşaldı nevresimi çıkarttım yıkadım . Mobilyacıya gittik geri dönüşte para çektik ödeme için trafikte eşim manyağın teki ile kavga etti . Geri dönüşte marketten 5 kg un 6 tane 1.5 lt su , yaş maya, galeta unu aldık 21 tl ödedik . Yarın zeytinyağı filan alacağız kantinden . Balkon sezonu açıldı masa takımını çıkarttık biraz kahve tavla yaptık. Çay koydum adamı bekliyoruz
Bizimki 4 sıkışsak 6 belki ama 4 sandalyesi varyaa bız de suan masa takımı bakıyoruz balkona ıyı bıse olsn ıstıyorum ahsap esım evlendıgımız gunden beri masa ıstıyo bu yaza kadar tuttum ama artık tutamıyorum mecbur alıcazen uygun 2000-2500 6kısılık bakıyoruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?