Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Igdas faturam ( mutfak tüp) 22 lira gelmis.
Dogalgaz daha gelmemiş . Merak icindeyim.
Bu arada maas farki da yok. Iyice sıktılar yani. Ek dersleri de gec yatiriyorlar

Yok aslında da ne kadar maaş yattı
Hesapta 1000 tl paramız var
Ne kaldı arttı mı azaldı mı bilmiyor
Sorunca kızıyor

2004 yılında kızımın hesabına o zaman parasıyla 300bin yatırmıştım fon diye hatırlıyorum
Banka kapandı yıllar önce
Sonra o banka başka bankayla birleşti
Kızım bankaya gitti hesabındaki para 498 tl olmuş, çok üzücü
Çekmiş gelmiş parayı, bankadaki görevli altın çok yüksek altın hesabını tavsiye etmem demiş
Harcasam mı diyor saat istiyor 400 tlkik
Babası öğrencisin okul bitince pahalı saat alırsın dedi ama
O zaman 500 de siz verin öyle yatıralım diyor
Fikir verin gençler

Altin hesabini acsinlar bence .altin biraz düsunce gram seklinde alabilirsiniz.
Yada ceyrek yarim tam altin olarak da birikebilir.
Tl olarak da vadeliye yatirilabilir

Ah ah o nostaljiler ortaya çıkıncaki sessizlik nasil.hosuma gidiyor konussan olmaz sussan olmaz ...

kesinlikle katılıyorum evde hem sağlıklı hem ucuz. bende çok disarda yerdim. şu an mesela yaptığım yemeğin bir tanesini 2 günlük yaparak dönüşümlü şeyler yapiyorum

Yada manti börek poğaca yapip buzluğa atarsan kolaylik sağlar.
Mesela ben kiymayi kavurduktan sonta sigara boregi gibi sarip kizartiyorum. Kizarttiktan sonra 3 yada 4 parcaya kesip üzerine sarimsakli yogurt dökuyorum. En üstte de salcali sos yapiyorum.
Manti oluyor . Sosyete mantisi
Buzlukta her daim olur.
Normal mantida yapaiz

İyi akşamlar kızlar.
Ufak tefek cinayetler başlamadan bi bakayım size dedim.

Bugün 4 tl yemek parası, 48 tl haftalık sebze meyve alış verişi tuttu.
Birde eşime sevgililer günü için hediye aldım 158 tl.
Sevgililer gününü öyle aşırı şaşalı kutlamıyoruz ama ben mutlaka hediye alıyorum hep.
Maksat mutlu etmek

Bu arada biz de 7 akşamın 4-5 i dışarıda yerdik eskiden.
Üşenirdim yoğun çalışıyorum vs vs hep bi bahane bulurdum.
Ama artık çok yorgunsam veya yemek yoksa kıymalı yumurta ana sponsorluğunda kahvaltılık gibi yapıyoruz.
Evde yemek hem sağlıklı hem masrafsız.

Evde yapmak en iyisi canim. Kendini buna alistirsan saglik acisindan ve bütce olarak ta rahat edersiniz.
Aslında bizde sürekli dışardan yedik bu hafta 3 gündür dışardan yiyoruz sürekli. Pizza tavuk lahmacun iskender.dışarı yemeği niyeyse bana daha cazip geliyor.evde yeMeyerek belki de dışarıya rahat ayda bin TL veriyoruz.buna nasıl dur diyebilirim acaba.evde yemek yaptığım zaman da ben yokum diyorum eşime yediriyorum.o da biliyor bana yediriyorsun kendin yemiyorsun diyor:) buna bi dur demem lazim

Aaa çok mantıklıymış . Eşimin yemek kartı ile yiyoruz ama bazı yerlerde yemek kartı geçmeyince kk ile yiyoruz. O yüZden bütçeyi sarsmıyoruz. Yemek kartı olmasa zaten güç yetmez. Ben de o yüzden rahata alışmışım. Ama yapıyorum buzluğa bir şeyler bu verdiğin tarifi de kesin yapacağım teşekkür ederim.

canim bnim annemde kayinvalidemde ayni sehirde ve yakinlar bize.ikisi de yalniz.devamli cagiriyolar yiyin oyle gecin eve diyolar sagolsun.o yuzden surekli yemek yapmiyorum misafirim ck olur masAllah, daha cok caya gelenler.kahvaltiya gelenler.bn genelde pasta borek vs.onlarda iyiyim.
haftasonlari disarda degilsek ugrasmali yemek yaparim genelde ama haftaici ck vaktim olmuyo.sana alternatif olabilir mesela kofteye sekil verip dondurucuya attik 60 70 tane.lazim olanca hoop kullaniyorum.ayni sekilde etimin cogunu kavurup posetlere ayirdik hemen hazir kavrulmus yemeklere koyuyorum.nohut mesela duduklude tek seferde cogunu haslayip parcalar halinde buzluga atiyoruz inan o kadar kolay oluyoki.bu sekilde nacizane onerim.dusun bide ayri dondurucum yok benim buzdolabininkine sigdiriyorum

Nohut köfte ben de koyuyorum ama o kadar çok değil . Ama bir gün şöyle oturup sırf dondurucuyu doldurma amaçlı mutfakta günümü gün edicimmmm. Çünkü gerçekten istemeden yaptığım yemekler de kötü oluyor ve çöpe gidiyor israf yani. Sağol önerilerin için cnmmm

Zaten bir gün oturup dondurucuyu doldiurursaniz ve bu yemeklerin sizi sonraki günlerde ne kadar rahatlattigini anladiginizda sürekli yaparsiniz artik

Zaten bir gün oturup dondurucuyu doldiurursaniz ve bu yemeklerin sizi sonraki günlerde ne kadar rahatlattigini anladiginizda sürekli yaparsiniz artik
Dondurucuyu aktif kullanıyorum ama hepsi standart şeyler bamya nohut bezelye et bazen sarma bazen içli köfte bazen mantı. Değişik ve pratik şeyler lazım ben hep peynirli sigara böreği koyardım ama kıymalı ve kavrulmuş kıyma koymak da iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…