- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.161
Kizmamasi lazim.Yok aslında da ne kadar maaş yattı
Hesapta 1000 tl paramız var
Ne kaldı arttı mı azaldı mı bilmiyor
Sorunca kızıyor
Altin hesabini acsinlar bence .altin biraz düsunce gram seklinde alabilirsiniz.2004 yılında kızımın hesabına o zaman parasıyla 300bin yatırmıştım fon diye hatırlıyorum
Banka kapandı yıllar önce
Sonra o banka başka bankayla birleşti
Kızım bankaya gitti hesabındaki para 498 tl olmuş, çok üzücü
Çekmiş gelmiş parayı, bankadaki görevli altın çok yüksek altın hesabını tavsiye etmem demiş
Harcasam mı diyor saat istiyor 400 tlkik
Babası öğrencisin okul bitince pahalı saat alırsın dedi ama
O zaman 500 de siz verin öyle yatıralım diyor
Fikir verin gençler
Cok fazla disarda yiyorsunuz galiba A Alya_sura88 yaniliyor muyumDışarda yemek yedik 50 tl ev terliklerini tadilata vermiştim onları aldım 60tl
Ah ah o nostaljiler ortaya çıkıncaki sessizlik nasil.hosuma gidiyor konussan olmaz sussan olmaz ...Herkese merhaba.
Bugun bayagi gezdik. Hava da cok guzeldi sansimizdan.
Ara ara girdim ama yazamadim.
Aksam uzeri bi cigerciye gittik ciger yedik. Görumce ve eşi daha önce buraya gelmistik filan diyip nostalji yaparken eşim de anladi tabi bunlarin onceden flört ettigini
gezdiklerini.. erkeklik gururu tuttu biraz bozuldu sinirlendi
Bende bizim yaptiklarimizi hatirlattim kendisine
Evet ama azalttık bayaaa ama evde daha çok yiyoruz eskiye göre. Bebek olsun diye evde yiyelim sağlıklı sağlıklı ama ben çok üşenciyim yaaaaaCok fazla disarda yiyorsunuz galiba A Alya_sura88 yaniliyor muyum
Evde yapmak en iyisi canim. Kendini buna alistirsan saglik acisindan ve bütce olarak ta rahat edersiniz.Evet ama azalttık bayaaa ama evde daha çok yiyoruz eskiye göre. Bebek olsun diye evde yiyelim sağlıklı sağlıklı ama ben çok üşenciyim yaaaaa
Aslında bizde sürekli dışardan yedik bu hafta 3 gündür dışardan yiyoruz sürekli. Pizza tavuk lahmacun iskender.dışarı yemeği niyeyse bana daha cazip geliyor.evde yeMeyerek belki de dışarıya rahat ayda bin TL veriyoruz.buna nasıl dur diyebilirim acaba.evde yemek yaptığım zaman da ben yokum diyorum eşime yediriyorum.o da biliyor bana yediriyorsun kendin yemiyorsun diyor:) buna bi dur demem lazimEvde yapmak en iyisi canim. Kendini buna alistirsan saglik acisindan ve bütce olarak ta rahat edersiniz.
Aaa çok mantıklıymış . Eşimin yemek kartı ile yiyoruz ama bazı yerlerde yemek kartı geçmeyince kk ile yiyoruz. O yüZden bütçeyi sarsmıyoruz. Yemek kartı olmasa zaten güç yetmez. Ben de o yüzden rahata alışmışım. Ama yapıyorum buzluğa bir şeyler bu verdiğin tarifi de kesin yapacağım teşekkür ederim.Yada manti börek poğaca yapip buzluğa atarsan kolaylik sağlar.
Mesela ben kiymayi kavurduktan sonta sigara boregi gibi sarip kizartiyorum. Kizarttiktan sonra 3 yada 4 parcaya kesip üzerine sarimsakli yogurt dökuyorum. En üstte de salcali sos yapiyorum.
Manti oluyor . Sosyete mantisi
Buzlukta her daim olur.
Normal mantida yapaiz
canim bnim annemde kayinvalidemde ayni sehirde ve yakinlar bize.ikisi de yalniz.devamli cagiriyolar yiyin oyle gecin eve diyolar sagolsun.o yuzden surekli yemek yapmiyorum misafirim ck olur masAllah, daha cok caya gelenler.kahvaltiya gelenler.bn genelde pasta borek vs.onlarda iyiyim.Aaa çok mantıklıymış . Eşimin yemek kartı ile yiyoruz ama bazı yerlerde yemek kartı geçmeyince kk ile yiyoruz. O yüZden bütçeyi sarsmıyoruz. Yemek kartı olmasa zaten güç yetmez. Ben de o yüzden rahata alışmışım. Ama yapıyorum buzluğa bir şeyler bu verdiğin tarifi de kesin yapacağım teşekkür ederim.
Nohut köfte ben de koyuyorum ama o kadar çok değil . Ama bir gün şöyle oturup sırf dondurucuyu doldurma amaçlı mutfakta günümü gün edicimmmm. Çünkü gerçekten istemeden yaptığım yemekler de kötü oluyor ve çöpe gidiyor israf yani. Sağol önerilerin için cnmmmcanim bnim annemde kayinvalidemde ayni sehirde ve yakinlar bize.ikisi de yalniz.devamli cagiriyolar yiyin oyle gecin eve diyolar sagolsun.o yuzden surekli yemek yapmiyorum misafirim ck olur masAllah, daha cok caya gelenler.kahvaltiya gelenler.bn genelde pasta borek vs.onlarda iyiyim.
haftasonlari disarda degilsek ugrasmali yemek yaparim genelde ama haftaici ck vaktim olmuyo.sana alternatif olabilir mesela kofteye sekil verip dondurucuya attik 60 70 tane.lazim olanca hoop kullaniyorum.ayni sekilde etimin cogunu kavurup posetlere ayirdik hemen hazir kavrulmus yemeklere koyuyorum.nohut mesela duduklude tek seferde cogunu haslayip parcalar halinde buzluga atiyoruz inan o kadar kolay oluyoki.bu sekilde nacizane onerim.dusun bide ayri dondurucum yok benim buzdolabininkine sigdiriyorum
Dondurucuyu aktif kullanıyorum ama hepsi standart şeyler bamya nohut bezelye et bazen sarma bazen içli köfte bazen mantı. Değişik ve pratik şeyler lazım ben hep peynirli sigara böreği koyardım ama kıymalı ve kavrulmuş kıyma koymak da iyiymişZaten bir gün oturup dondurucuyu doldiurursaniz ve bu yemeklerin sizi sonraki günlerde ne kadar rahatlattigini anladiginizda sürekli yaparsiniz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?