Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Spor ve diyet yapmayı planladığın zamanlarda, evini kendin temizlesen hem spor yapmış olursun hemde paran cebinde kalır:) Sonradan diyete de gerek kalmaz.

Spor ve diyet yapmayı planladığın zamanlarda, evini kendin temizlesen hem spor yapmış olursun hemde paran cebinde kalır:) Sonradan diyete de gerek kalmaz.
Doğru diyorsun ama Ben beceremiyorum temizliği. Ev çok büyük .camlar için bina olarak cam temizleyici çağırıyoruz. Ben başka kalemlerden tasarruf ederek açığı tamamlamaya çalışıyorum. Mutfak giyim vs gibi.

Indirim takip etmeye calisiyoruz.
Ama patates sogan hic dusmuyor.
Yazdan guzel kis hazirligi yapmamiz lazim
Bizde patates pek yenmiyor sonuçta nişasta anca balık yanında garnitür olarak filan. Ama soğan tatlı hariç her şeye giriyor. En son beş liradan almıştık şu an kaç hiç bilmiyorum

Günaydın kocam delirmiş yazık ya ama bana mı yazık ona mı şuan karar veremedim . Gece nöbette milletle konuşmuş okumuş dolmuş eve geldi . Çayı doldurmayacakmışım raflara elimi kaldırmayacakmışım daha yüzlerce filan şey saydı bu zamanlar böyle giderse zor geçecek bende dedim ki arabayı satıştan kaldır o zaman tatile gideceğiz rahat arabada gideyim dedim bakalım kaldıracak mı

Bizde patates pek yenmiyor sonuçta nişasta anca balık yanında garnitür olarak filan. Ama soğan tatlı hariç her şeye giriyor. En son beş liradan almıştık şu an kaç hiç bilmiyorum
Şuan 8 siirtte ve aşırı büyükler dün 3 soğan aldım 9 tl ödedim düşün sinirlerim bozuldu hahahha

Aslında temizliği iki güne bölebilirsin. Bir de temizlikte işi kolaylaştıracak malzemeler var onlarla çok daha pratik ve kolay oluyor. Benim şu anki evim küçük ama bu dediğim aslında tüm evler için geçerli eğer ortada kalabalık döküntü yoksa işi daha Kolay oluyor. Mesela benim mopum var bezini elimde sıkıyorum ama onunla yerleri silmek hem çok pratik hem de bir kere al hiç bir şey kalmıyor. Toz alırken de çok aksesuar sevmiyorum ben böyle olanca hızlı oluyor. Süpürgem hafif ve minik bir şey her yere girip çıkabiliyor vs.

Şuan 8 siirtte ve aşırı büyükler dün 3 soğan aldım 9 tl ödedim düşün sinirlerim bozuldu hahahha
Eee bir soğanı böldün ya yemek için geriye kalanını deli bağlar gibi iyice saracaksın streç filmle şaka bir yana ben büyük soğanlarda böyle yapıyordum bilmiyorum ne derece doğru

Bizim ev orta büyüklükte 150 metre kare burası aşırı kirli bir şehir olduğu için sık temizlik yapmam gerekiyor yoksa üst üste birikiyor ve altından kalkılmaz oluyor . 2 güne bir süpür sil yapıyorum . Az aksesuarım var döküntü ıvır zıvır sevmiyorum . Tek sorun halılarım her yer beyaz halı ve grileşiyor o yüzden silmek zorundayım ama şikayetçi de değilim toz alır gibi onları siliyorum mutluyum böyle büyük wc miz kapalı karton kutularımız orada . Büyük banyomuz da kapalı yatak odasını kullanıyoruz banyo için . Klozetti büyük banyoyu kullanıyoruz herşey bence çok pratik oluyor . Tüm evi süpür sil toz al WC küçük banyo temizle halı sil 2 saat sürüyor . Haftada 3 kere yaparım ev böylece hep temiz kalıyor . 3 ayda bir filan perde yıkarım camın sadece çamurunu silerim camların önlerini günlük temizlikte sürekli siliyorum zaten .

Eee bir soğanı böldün ya yemek için geriye kalanını deli bağlar gibi iyice saracaksın streç filmle şaka bir yana ben büyük soğanlarda böyle yapıyordum bilmiyorum ne derece doğru
Aynı ben valla buzdolabı poşetine koyuyorum bende ne yapalım 9 tl yi çöpe mi atalım bebeler geliyor para lazım

Formul mama aldim bende. Sezeryan sonrasi süt gelmiyor mecbur mama veriliyor. Bebelac 500 gr 38 tl
En ucuz gordugum 45 liraydi. Stt 2020nin temmuzu

Ben ne zaman doktora gitsem kızlar ya gittiğimizde en azından keseyi görelim istiyorum . Önümüzdeki hafta 2 kere daha kan verip akışı takip edeceğim . Bana fikir verir misiniz

Ben ne zaman doktora gitsem kızlar ya gittiğimizde en azından keseyi görelim istiyorum . Önümüzdeki hafta 2 kere daha kan verip akışı takip edeceğim . Bana fikir verir misiniz
Beta 3000 üstü olduğunda vaginal, 5000 üstü olduğunda da abdominal usg ile kese görülebiliyor. Ancak gittiğin yerdeki usg nin gelişmişliğine bağlı olarak 3 binden itibaren karından da keseyi görebilirsin.

Daha çok var sanki ben haftaya Cumartesi gidelim diyorum tahlillere filan bakar diye düşündüm

ben tam adetin 10.gün gitmıstım canım kese görünmüştü 17.günde kalp atısını dınlemıstık

ben tam adetin 10.gün gitmıstım canım kese görünmüştü 17.günde kalp atısını dınlemıstık
Hastahane ile kontrol randevusu için görüştüm 9. Gün ücretsiz 10 . Gün ücretli dediler . Çok iyi bir doktor buldum . Kendi doktorum iyiydi ama giden arkadaşlarımın hepsi aynı şeyi söyledi . Doktor bebek ile çok ilgilenip anne ile hiç ilgilenmiyormuş. Eeee öyle olunca bende başka doktor aramaya başladım ki buldum da ona gideceğim artık

Allah Allah canım 10.gün her zaman ucretsizdir cunku ben hep oyle gdıyorum butun ozellerde de oyle o yanlıs soylemıstır mesela benım sabıt cumartesı gıdıyorum sonraki hafta pazartesı kontrolüm var ucretsiz.sen tekrar sor onu
bn de ılk gıttıgım doktoru 3.ayda degıstım canım cok tecrubeli bı dr du yaslı, ama fazla konusmuyodu gereklı ıletısımı saglayamadm sımdıkı doktorumdan ck memnunum genc dınamık.beklentılerımı karsılıyor ınsAllah dogum surecı de guzel gecer

Bende 10. Gün ücretsiz 11. Gün ücretli diye biliyordum tekrar soracağım . Takvime baktım haftaya Cumartesi adetimin 10. Günü oluyor seninle aynı olmuş oluyor Cumartesi gidelim diyorum 9 gün sonra da kontrolü kullanırız dedim

aynen canım bı yanlıslık olmustur gıdınce tekrar sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…