- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.881
Aynen aynen dur bakalım ya neyse hatta bir arkadaşım başka bir hastanede 14. Gün gidiyoRum kontrole diyetisyene dedi şaşırdımaynen canım bı yanlıslık olmustur gıdınce tekrar sorarsın
diyetısyen farklı ama canım onda muayene ucretini vernce ay ortası kontrol seklınde burada da oyle duymustum.Aynen aynen dur bakalım ya neyse hatta bir arkadaşım başka bir hastanede 14. Gün gidiyoRum kontrole diyetisyene dedi şaşırdım
Benim de dediğin gibi. Doktorumun özel kliniğine gidiyorum ödemeleri ayda 1 kez yapıyoruz.diyetısyen farklı ama canım onda muayene ucretini vernce ay ortası kontrol seklınde burada da oyle duymustum.
mesela bi arkadasımdan da sey duymustum kadın dogumcunun ozel muayenesıne gıdıyomus ıstanbulda muayene ucreti yuksekmıs ama o ay içinde dr kontrollerınde hıc ucret vermıyormus bi aylık yani
Aaaa ne iyiymiş öyle burada kadın Doğum pahalı olan bölüm nüfus sürekli arttığı için parayı nereden kazanacaklarını biliyorlar hahahadiyetısyen farklı ama canım onda muayene ucretini vernce ay ortası kontrol seklınde burada da oyle duymustum.
mesela bi arkadasımdan da sey duymustum kadın dogumcunun ozel muayenesıne gıdıyomus ıstanbulda muayene ucreti yuksekmıs ama o ay içinde dr kontrollerınde hıc ucret vermıyormus bi aylık yani
Ben olsam en kısa sürede giderdim öyle de yaptim. Testi yaptığım hafta gitmiştim. Ama ben testi gec yaptim öğrendim de 6 haftalikti.Ben ne zaman doktora gitsem kızlar ya gittiğimizde en azından keseyi görelim istiyorum . Önümüzdeki hafta 2 kere daha kan verip akışı takip edeceğim . Bana fikir verir misiniz
Oooo baya geç öğrenmişsin benimki şuan 4 haftalık galiba ben hemen öğrendim işte . Haftaya Cumartesi gidelim diyorum bu arada hafta içi aile hekimine 2 kere kan vereyim artışı kontrol edelim yarın vereyim birde PerşembeBen olsam en kısa sürede giderdim öyle de yaptim. Testi yaptığım hafta gitmiştim. Ama ben testi gec yaptim öğrendim de 6 haftalikti.
Ben hapı yeni bıraktım nasi olsa değilimdir diye baya beklemiştimOooo baya geç öğrenmişsin benimki şuan 4 haftalık galiba ben hemen öğrendim işte . Haftaya Cumartesi gidelim diyorum bu arada hafta içi aile hekimine 2 kere kan vereyim artışı kontrol edelim yarın vereyim birde Perşembe
Murat marketten almışsan normaldirŞuan 8 siirtte ve aşırı büyükler dün 3 soğan aldım 9 tl ödedim düşünsinirlerim bozuldu hahahha
Ooooo Siirt’te misinizMurat marketten almışsan normaldir
Yok cnm 5 sene çalıştım ven orda bakarkenOoooo Siirt’te misiniz
Geçen sene 50 dereceyi gördük yaYok cnm 5 sene çalıştım ven orda bakarkenyazları çekilmez sıcak ama kışlarını seviyodum siirt deyince aklıma geldi
Parmar yoktu ben ordayken bahattin büryan hayat hastanesi falan vardı tugayin orda oralar mıGeçen sene 50 dereceyi gördük yabizde seviyoruz Hindistan gibi trafiğini filan parmardan aldım diş hastahanesinin orada oturuyoruz Tugayın orada
Sen yine iyi zamanına denk geldin ben 2011 de gitmiştim oraya ilk görev yerim avm falan şöyle dursun sokakta inekler çöp karistiryodu simdi en iyi zmaniGeçen sene 50 dereceyi gördük yabizde seviyoruz Hindistan gibi trafiğini filan parmardan aldım diş hastahanesinin orada oturuyoruz Tugayın orada
Yok değil ya şuan tarif etmeyi beceremedim haaaa barden oteli biliyor musunParmar yoktu ben ordayken bahattin büryan hayat hastanesi falan vardı tugayin orda oralar mı
2015 te de çöp karıştırıyorlarmış şimdi hala arka sokakta aynı görüntü varSen yine iyi zamanına denk geldin ben 2011 de gitmiştim oraya ilk görev yerim avm falan şöyle dursun sokakta inekler çöp karistiryodu simdi en iyi zmani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?