- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.901
Bildim cnm kaçıncı senenizYok değil ya şuan tarif etmeyi beceremedim haaaa barden oteli biliyor musunonun yanından girilen sokak
2016 Kasım’dan beri eşim burada 1 sene ırağa gitti . Öyle geçti 2017 temmuzdan beri buradayım ben . Aralık’ta tayin yazıp 2020 temmuzda gitmemiz lazım. Ama gitmek istemiyoruz ya tayin yazmayacağızBildim cnm kaçıncı seneniz
Şekerimmmm vakıf puanı bu hafta mı yatırıyordun bugun harcamalı gecti kızlar
migros ındırımınden bebek ıcn egıtıcı oyuncak aldm bi tane ck begendım
7tanede sert kapak renkli kıtap aldım 6aylıkken kullanılabılır sekılde 100lira verdm hepsıne.
3tane de sampuan aldm buyuklerınden h&d,
watsondan uyguna geldı ondan gelecek sıparısı ıade edıcem.
Bizde 2. Doğuya yazmayı düşünüyoruz bu sene geldik batıya bitlisten .. pişman olduk herşey ateş pahası orda lojmandaydik rahattık burda 1100 sadec3 kiraya veriyoz ulaşım gıda yakıt da çabası2016 Kasım’dan beri eşim burada 1 sene ırağa gitti . Öyle geçti 2017 temmuzdan beri buradayım ben . Aralık’ta tayin yazıp 2020 temmuzda gitmemiz lazım. Ama gitmek istemiyoruz ya tayin yazmayacağız
Şuan eşimin pozisyonu şahane bir noktada batıya gitsek yine ayni olur . Ama 2020 Ocak’ta kredimiz bitiyor şuan 18 bin tl borcumuz kaldı . Bundan sonra biraz geleceğimize yatırım yapmak istiyoruz burada kalarak devlet zaten haydi git demiyor . Ki gidersekte komando birlikleri şuan problemli nereye gideceğimiz bile belirsiz gidecek nokta yokBizde 2. Doğuya yazmayı düşünüyoruz bu sene geldik batıya bitlisten .. pişman olduk herşey ateş pahası orda lojmandaydik rahattık burda 1100 sadec3 kiraya veriyoz ulaşım gıda yakıt da çabası
25nısan dıyodu canım yatar ınsAllah ya az kaldı param 150liram falan var. esım de 1inde alıyor resmi tatil falan 3ünde anca yatarŞekerimmmm vakıf puanı bu hafta mı yatırıyor
Bende bütçeye onu da dahil ettim inşallah sorunsuz hesapladığım gibi gelir25nısan dıyodu canım yatar ınsAllah ya az kaldı param 150liram falan var. esım de 1inde alıyor resmi tatil falan 3ünde anca yatar
Tuce doğuda uzatmalar batıdan sayılıyor biliyorsun dimi? Biz hiçbir doğumuzda uzatmayı düşünmedik tamam para hayatımızın gerçeği ama gidende ömürden gidiyorŞuan eşimin pozisyonu şahane bir noktada batıya gitsek yine ayni olur . Ama 2020 Ocak’ta kredimiz bitiyor şuan 18 bin tl borcumuz kaldı . Bundan sonra biraz geleceğimize yatırım yapmak istiyoruz burada kalarak devlet zaten haydi git demiyor . Ki gidersekte komando birlikleri şuan problemli nereye gideceğimiz bile belirsiz gidecek nokta yok
Nasıl batıdan sayılıyorTuce doğuda uzatmalar batıdan sayılıyor biliyorsun dimi? Biz hiçbir doğumuzda uzatmayı düşünmedik tamam para hayatımızın gerçeği ama gidende ömürden gidiyor
Yani bizim öyle mesela doğuda iki yıl uzattın batıya gittin gittiğin yerin garnizon süresini beklemiyorsun iki yılda hatta 1 yılda çıkanı bile biliyorum doğu sıran gelmisse direk tekrar doğuya gönderiyorlar doğudasin ama batıdaki süreden gidiyorNasıl batıdan sayılıyor
Bilemiyorum biz burada iyiyiz şuan ki zaten batıya gitsek ne olacak ki nereye gideceğimiz bile meçhul komando birlikleri kapalı hep çok nadir yer var onlar da şuan sınır dışında. Çok şükür evimizdeyiz o yüzden temlit edeceğiz . Herşey para değil evet ama ne yazıkki ihtiyacın olan en basit şeyi alamazsan o zaman herşey para olmuş oluyor . 3 soğana 9 tl verdim gerçekten çok üzücü bir durum . Testi akarken doldurma çabasındayızYani bizim öyle mesela doğuda iki yıl uzattın batıya gittin gittiğin yerin garnizon süresini beklemiyorsun iki yılda hatta 1 yılda çıkanı bile biliyorum doğu sıran gelmisse direk tekrar doğuya gönderiyorlar doğudasin ama batıdaki süreden gidiyor
Yaa tabi sizin kararınız şu anda doğusu batısı kalmadı heryer pahalı biz hiç düşünmedik herzaman eşimin rahatlığı önemliydi o gitmek isteyince ben hiçbir şekilde kalalım demem bide çocukları batıda buyutmek bizim önceliğimiz oldu rahatla parka götürmek kurslara göndermek okulları bütün arkadaşların dillerini bilmeleri giden öğretmenlerin biran evvel tayinimiz çıksın diye günü geçirerek eğitim almalarını istemedik birazda şuanda taze annesin anlarsın ilerde sakın yanlış anlama daha öncede uzatcaz demiştin biliyormusun acaba dedim batıdan gittiğiniBilemiyorum biz burada iyiyiz şuan ki zaten batıya gitsek ne olacak ki nereye gideceğimiz bile meçhul komando birlikleri kapalı hep çok nadir yer var onlar da şuan sınır dışında. Çok şükür evimizdeyiz o yüzden temlit edeceğiz . Herşey para değil evet ama ne yazıkki ihtiyacın olan en basit şeyi alamazsan o zaman herşey para olmuş oluyor . 3 soğana 9 tl verdim gerçekten çok üzücü bir durum . Testi akarken doldurma çabasındayız
Çocukları Batı’da büyütmek derken bir Doğu bir batı gidip geleceğiz polisler gibi 1 kere Doğu yaptık bitti diye bir durum yok ki . Ayrıca benim çocuk doğacakta kreşe gidecekte 4 sene var en az . Zaten o kadar burada da kalamayız. 4 sene burada çalışıyorsun 4 sene de temlit edebiliyorsun . Oda şans meselesi kabul görürse her sene ayrı ayrı temlit etmek gerekiyor sende biliyorsundur bunu . Yani bulunduğumuz yerde en fazla 8 sene . O zamana kadar kim öle kim kalaYaa tabi sizin kararınız şu anda doğusu batısı kalmadı heryer pahalı biz hiç düşünmedik herzaman eşimin rahatlığı önemliydi o gitmek isteyince ben hiçbir şekilde kalalım demem bide çocukları batıda buyutmek bizim önceliğimiz oldu rahatla parka götürmek kurslara göndermek okulları bütün arkadaşların dillerini bilmeleri giden öğretmenlerin biran evvel tayinimiz çıksın diye günü geçirerek eğitim almalarını istemedik birazda şuanda taze annesin anlarsın ilerde sakın yanlış anlama daha öncede uzatcaz demiştin biliyormusun acaba dedim batıdan gittiğini
Evet polisler gibi değil bizim ama doğu sırası gelene kadar dediğim gibi garnizon süren bitene kadar batıda sin mesala biz doğudan geleli 5 yıl oldu daha bir 3yıl doğu siramiz gelmez kızların okulları batida başladı büyük doguda anaokuna gittide gitmedi gibi birsey hem okulu hic istemedi hemde okulda sadece resim yapiyorlardi baska bir numara yoktu burada 1e başladı şuan 5. Sınıf küçük anaokuluna gitti şimdi 1e gidiyor temel çok önemli benim büyük kızım sırnakta doğdu batıya gittiğimizde 18 aylıktı dusunebiliyormusun çocuk park hiç görmemişti ozamana kadar mersinde hiç unutmuyorum kaydırağı bindiremiyorduk eşim yukarıdan ben aşağıdan kay kızım kay kızım korkuyordu çocukÇocukları Batı’da büyütmek derken bir Doğu bir batı gidip geleceğiz polisler gibi 1 kere Doğu yaptık bitti diye bir durum yok ki
Yazık ya valla ama Siirt öyle değil imkanlar var dibimiz Ordu evi ve içinde okulu var herkes beğeniyor .Ama zaten burada çocuk bir yere gidecekte değil . En fazla 3 sene Yaşar . Hayat neler gösterecek bilinmez . Şimdi yazsak zaten 2020 temmuzda gideceğiz çocuk 6 aylık olacak . 5 sene batı çocuk Doğuda ilk okula başlamış olacakEvet polisler gibi değil bizim ama doğu sırası gelene kadar dediğim gibi garnizon süren bitene kadar batıda sin mesala biz doğudan geleli 5 yıl oldu daha bir 3yıl doğu siramiz gelmez kızların okulları batida başladı büyük doguda anaokuna gittide gitmedi gibi birsey hem okulu hic istemedi hemde okulda sadece resim yapiyorlardi baska bir numara yoktu burada 1e başladı şuan 5. Sınıf küçük anaokuluna gitti şimdi 1e gidiyor temel çok önemli benim büyük kızım sırnakta doğdu batıya gittiğimizde 18 aylıktı dusunebiliyormusun çocuk park hiç görmemişti ozamana kadar mersinde hiç unutmuyorum kaydırağı bindiremiyorduk eşim yukarıdan ben aşağıdan kay kızım kay kızım korkuyordu çocuk
Asker çocuklarının kaderi elimizden geldiğince eğitimlerin ön planda tutmaya çalışıyoruz işte sadece benim dediğim şimdi seneye gitmeyip uzatsanız batıda 5 yıl değil daha az kalicaksiniz her uzattığınız yıl batıdaki süreden gidicek polisler gibi olduğumuz yerde kalalım 2. Doğuya sayılsın olmuyorYazık ya valla ama Siirt öyle değil imkanlar var dibimiz Ordu evi ve içinde okulu var herkes beğeniyor .Ama zaten burada çocuk bir yere gidecekte değil . En fazla 3 sene Yaşar . Hayat neler gösterecek bilinmez . Şimdi yazsak zaten 2020 temmuzda gideceğiz çocuk 6 aylık olacak . 5 sene batı çocuk Doğuda ilk okula başlamış olacak
Bilemiyorum ben hayatımda ilk defa böyle birşey duydum burada herkes uzatıyor çok ilginçAsker çocuklarının kaderi elimizden geldiğince eğitimlerin ön planda tutmaya çalışıyoruz işte sadece benim dediğim şimdi seneye gitmeyip uzatsanız batıda 5 yıl değil daha az kalicaksiniz her uzattığınız yıl batıdaki süreden gidicek polisler gibi olduğumuz yerde kalalım 2. Doğuya sayılsın olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?