- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.941
Hastalana hastalana bağışıklık gelişiyor ama bende artık herseye panik oluyorum. Senin tek sıkıntı evde bebek olacak abiden onada atlar.Offf .okul endiselendiriyor veni iste .hastalik cok
Bizimkiler bu kış çok hasta oldu, doktor yapacak birsey yok hiç kreşe gitmese ilk okula basladıgı yıl boyle hasta olacaklar dedi. Evden çıkıp kalabalıkla mikropla yogun karsılastıkları yıl sıkıntı oluyormuş, inşaallah seneye daha iyi oluruzGecmis olsun.
Buyudukce daha az atesleniyorlar .
Oglum 5 yasina girecek .atlattik sayilir. Tabi okul doneminde nolur bilmiyorum
Vazgectim bileziktenp_ritha cim
bizde çocuklar okula başlamadan parayı bitikyirelim diyoruz doğudaValla cocuk yokken ozellikle dogu iyi. Biraz daha ucuz bari. Ayrica tazminati vs var parasi iyi. Benim de gelirim iyiydi full ek ders kurs vs.
Batiya geliyoz da noluyo sanki. Kalabaliktan trafikten basimiz dönüyor.
okuluma yakin ev tuttugumuz icin (megakentte trafik cekemem sirf lojman icin) askeriyenin imkanlarindan da pek fazla yararlanamiyoruz. Uzak düşüyor cunku.
112 calisaniyim ben cnmGünaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsu inş,
Cumartesi pazar annemlerdeydim kızkardeşim geldi kızıyla çok eğlendim onunla oynarken, hava kapalıydı, bugün çook güzel bir güneş var,
Bahar geldi galiba,
Hafta sonu hiç market gezmedim, öğle arası bakayım kaşar peyniri ve kurufasulye almam şart, e tabi patates te
E Esila09 işlerinde kolaylıklar diliyorum canım, Rabbim zorunu kolaylaştırsın,
okyonus toplantın ve toplantı hazırlığın kolay geçsin inş,
Kostebekpasta nerde çalışıyorsun canım mesaisi 8.30
Asm,ilçe sağlık, hastane hep 8 de başlıyoruz bizpure hazel işlenmiş altın olduğu için 24 ayar in gramından hesaplaniyor burada hep
Imom ben kullanmıştım diğerini bilmiyorum sağlık ocağı vegaferon ve dvit veriyoDoktor foligi birakmami soyledi.
Ya saglik ocaginin verdigi yada kendisinin yazdigi vitaminleri almami soyledi.
Regesismat ve I mom yazdi kagida.
Saglik ocagi ne veriyordu. Hangisini kullanayim
Bizim de öyleBizim doğu cok bosluk gecti off. Hep tükettik. Bir de borclandik.
Neyse 2 yildir toparladik buna da şükür.
Yilsonuna insallah hedefimi gerceklestiririm.
Evine bizim kadar maas giren arkadaslarin neleri var masallah.
Saglik olsun napalim
Biz fakir kaldik
Decavit veya elevitvermiyor muImom ben kullanmıştım diğerini bilmiyorum sağlık ocağı vegaferon ve dvit veriyo
Borc kotu borc mu yoksa ev araba arsa vs aldiginiz icin miBizim de öylepure hazel hiç degerlendiremedik işte kafamız şimdiki gibi değildi bizim daha 2.5 yıl ödememiz var yapacak birşey yok borcu ödeyip nekadar biriktirirsek kârdır diycez
Kötü borç canım birzamanlar çok kredi kartımız vardı hepside yüksek limitliydi öyle eşya falanda almadık ama gezip tozup dışarıda yemeler borcun biri bitmeden birini yaptık sonrada kredi çekip kartları kapattık sonra o kartlar bidaha doldu kısır döngüye dönüyor işte yapacak birşey yok akilsiz başın cezası dıycez ödüycez şuan 1 tane kartımız var onunda limiti 5bin 2.5 yıl o gezmelerine harcamaların diyetini ödüycez şükür maaş iyide odemelerimizi yapsakta hayatımızı idame ettirebiliyoruz batıdayken borç bitiyor 3yil sonra doğuya gidince 3. doguyu degerlendiririz inşallah bizdeBorc kotu borc mu yoksa ev araba arsa vs aldiginiz icin mi
benim büyükte 5.5 yaşında dondurma yemiş hava soguktu koşturmuş parkta akşama ateşlendiGecmis olsun.
Buyudukce daha az atesleniyorlar .
Oglum 5 yasina girecek .atlattik sayilir. Tabi okul doneminde nolur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?