Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim kamuda avukat ben özel sektör
Ama şuan çalışmıyorum biraz ara verdim minik bebeğim var :)
Yaz sonu başlamayı düşünüyorum

Canim sen bu ay hedefini gerceklestirdin mi
Uygun fiyatta altin almayi düşünüyordun@avukatbusra
Maalesef
1500 tl ayırdım altın için duruyor hala 10 gram altın hedefim vardı 8 9 gram ancak alabileceğim sanırım
Ben 162 den alalım diyorum ama eşim ısrarla düşecek diyor bekliyoruz

Selam kizlar nasilsiniz
Nasil gidiyor ya artik hep kosturmaktan o kadar sklfimki insanin kendi evi gibisi yok.
Bir yanim tatil bitsin eve gideyim diyorum bir yanimda okul acilacak dertler baslayack boyle guzel diyorum.

pure hazel ooo ne kadar iyi gelmis biz akdeniz bolgesinde olmamiza ragmen 150 den asagiya gelmiyor ama kucuk bebegim olunca bizim 1 oda her daim acik.

Selam kizlar nasilsiniz
Nasil gidiyor ya artik hep kosturmaktan o kadar sklfimki insanin kendi evi gibisi yok.
Bir yanim tatil bitsin eve gideyim diyorum bir yanimda okul acilacak dertler baslayack boyle guzel diyorum.
ben bu aralar geziyorum cnm şu an gezmeden dönüyorum ama evimi özlüyorum ev gibisi yok. ıstanbulda arkadaş ailem var diye seviyorum. görev yerimde çok yalnızım sıkılıyorum

disarda bugün 33 tl bir şeyler yedik içtik arkadasla ona harcadım 10 tl de yol parası ama akbilimi önceden doldurmuştum ayrıca para yuklemedim

ben bu aralar geziyorum cnm şu an gezmeden dönüyorum ama evimi özlüyorum ev gibisi yok. ıstanbulda arkadaş ailem var diye seviyorum. görev yerimde çok yalnızım sıkılıyorum
Aynen yine en rahat yer insanin evi. Bnmde arkadaslarim hep tayinci olunca farkli farkli sehirdeler ancak boyle tatillerde bir araya gelebiliyoruz

Aylık bin mi inan cok fazla . O paraya difrizz alirsin icini de eti sebzesi vs . Hadi 500 to ye doldursam yaza kadar yeter . Hadi herseyi geçtim inan sağlıkli bir beslenme degil hep hazir yemek . Bizde dışardan yeriz soyleriz ama belirli yerlerim var kullandıkları yag salca markasi bile sorarim . Takıntılıyım o da binde bir yeriz .özellikle 4 5 yildir iyice cinslestim hijyen konusunda . Ben yazdan hazırlığını yapıyorum canim . Isten gelince hemen hazırlıyorum . Hem saglikli besleniyoruz hem buyuk tasarruf . En azından ne yediğimi biliyorum . En basiti dışarda iskembe paça icmem balik yemem .alirim kendim yaparim.
Bence sende yavaştan kis kendini . Haftalık menunu çıkar ona gore malzemeni al küçük pratik arac gerecin olsun tencere tava gibi . Galiba iki kişiniz kolay yemek yapilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…