- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.261
Allahın ıznıyle bıse olmaz canım esım bana oyle dıyınce sirkelensen kenardan köseden bıseler cıkar senden dıyor ben de sana dıyımSeat leon frama bu arabayı alınca hiç paramız kalmayacak duvarları kemireceğiz galiba maaşa kadar hahahha
Valla yok herşeyi döküyorumAllahın ıznıyle bıse olmaz canım esım bana oyle dıyınce sirkelensen kenardan köseden bıseler cıkar senden dıyor ben de sana dıyım
Teşekkür ediyorumIyi akşamlar kızlar
Offf, harcamasız gün yok
10 tl ye çekirdek
10tl ye patates aldım
tuce_tuce hayırlısı olsun inşallah
İx35 di 2012 model di manuel benzinliydi. Hiç otomatik kullanmadığım bilmediğim için eşim otomatik istememişti . Bir galerici arkadaş vasıtası ile almıştık . Ama bize ağır geldi açıkcası daha atik arabaya alışkın olunca bu garip kaldı açıkcası ondan birde benim aklım eski arabada kalmıştı eşimde fark edince birde böyle hantal araba olunca hemen acele ile elden çıkarttı. Bu arada sahibinden.comaw artık ilan koymak bir aydan sonra ücretli olduğu için az seçenek düşmeye başlamış oda can sıkıcıTuce araciniz Hayirli olsun Allah kaza Bela vermesin. Para dedigin nedir ki yine birikir ceyrekler Cil cil. Sattiginiz arac model neydi? Biz de bakiyoruz ama bir sey denk getiremedik. Aradigimiz Kriter dizel otomatik olmasi.
Saol canım ama daha almadık babam bakacak bakalım beğenirse anlaşırsak alacağızSlm kızlar
Yoğun geçiyor günler
23 nisan kutlaması vardı kızım şiir okudu minikkuşum ne cabuk büyüdü
Tuce gözün aydın arabanızda hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
benim eşimde tam bir araba delisi sürekli araba bakar çok keyif alıyor bir gün ev baktığını görmedimSaol canım ama daha almadık babam bakacak bakalım beğenirse anlaşırsak alacağız
Valla öyle sinirlendim ki tarifi yok kendi malımız bize resmen yük oldu eşim yüzünden resmen adama attık arabamızı . Çok çirkin pazarlık ettiler noterde suratım beş karış ağzımı açmadım suratımla dövdüm onları anladılar zaten . Neymiş fiyatı düşürecekmişiz lpg taktıracaklarmış bananeyse onların lpg sinden utanmazlarbenim eşimde tam bir araba delisi sürekli araba bakar çok keyif alıyor bir gün ev baktığını görmedim
Bence iyi ki satmissiniz o araba benzini iciyordur. Bizim icin motor tsi- bluemotion olmadigi surece benzinli dusunemeyiz Cok yakar bizi asar. AMA simdi hibritlwr de Cok uygun yakisa Sahip onlar da aklimizi celiyor.İx35 di 2012 model di manuel benzinliydi. Hiç otomatik kullanmadığım bilmediğim için eşim otomatik istememişti . Bir galerici arkadaş vasıtası ile almıştık . Ama bize ağır geldi açıkcası daha atik arabaya alışkın olunca bu garip kaldı açıkcası ondan birde benim aklım eski arabada kalmıştı eşimde fark edince birde böyle hantal araba olunca hemen acele ile elden çıkarttı. Bu arada sahibinden.comaw artık ilan koymak bir aydan sonra ücretli olduğu için az seçenek düşmeye başlamış oda can sıkıcı
Hem bebeğiniz hem arabanın hayırlı olsun canımArabanın satışını verdimhesabıma parayı yatırdım oradan doktora gittik 40 tl muayene ücreti verdik . Keseyi gördük minicik ❤ 100 tl kan tahliline verdik . Doktor aşırı aşırı tatlı ya bayıldım sinirimi geçirdi resmen bu arada bir araba bulduk pazarlık halindeyiz babam bakacak arabaya eğer anlaşırsak . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz kronikuykucu
Teşekkür ediyorum canım benim darısı sizeHem bebeğiniz hem arabanın hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?