Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geceleri hep kötü rüyalar görüyorum son bir haftadır ya uyu uyan derken sarhoş oluyorum

valla canım ben normalde delıksız uyurum wc ye dahı kalkmam hamılelıgn basından beri nerdeyse 3defa uyanıyorum ve geri dalmaya calısıyorum
Aynı ben ya valla hiç kalkmazdım sürekli kötü rüya görüyorum rüyamda hep sol elim yanıyor görüyorum uyanıyorum

Merhaba kızlar bugün temizlik yapmam lazım çamaşır attım makinaya o çıktı serdm ikinci postayı attım

Günaydın tünaydın daha doğrusu annemlerden haber bekliyoruz otobüste bilet kalmadı neyle gideceksek hahaha sabah 15 tl harcadık markette kahvaltı yaptık nohut pişirdim yeriz gitmesen diye yoksa etle nohut çöp olacaktı belki . Küçük bir çanta yaptım bakalım gidersek acele yapamam diye

Benim eşimde aynı hiç ev bakarken görmüyorum hep araba bakıyor ben memnunum arabamızdan tüp taktırdık aldıktan sonra bu haliyle bile ayda en az 2 defa depo dolduruyoruz. Kızımı kursa yazdrcam oraya geldik görüşmeye

250 lira oto koltuk kilifi taktirdik.
Marketten birseyler aldik .
350 liraya yakin harcamisiszdir.
Canim aşure istedi aksama yapacagim

Dun cok yogun bir gun gecirdim aksamustu annem aradi yakin bir yerde karavan kampi vardi tanidigimiz birinin yanina gittik cok iyi geldi. Karavan gezileri cok guzel ama sorumluluk isi
Ben ani bir kararla kendimi istanbula attim
Kalbimde dogustan bir zayiflik vardi bu aralar cok zorluyor
Cok sert atiyor ve halsizlik yapiyor kafama cok takilmaya basladi.
Esime gelecegimi soylemistim cok merak eder diye geldim ama nasil geldim ben biliyorum

gecmıs olsn canım ya tekrar bi kardıyolojıye gözük ihmal etme lutfen
tuce_tuce hayırlı olsn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…