- 11 Mart 2013
- 33.751
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.281
Geceleri hep kötü rüyalar görüyorum son bir haftadır ya uyu uyan derken sarhoş oluyorumgunaydın kızlar
annemle kardesımı kahvaltıya cagırdım bıseler yapar yeriz.yarın ıs arkadasım ve esı gelıyor annem hazırlıga yardım edıcek tatlı da benden.
gece 2de yattım cüzümden okudum, sabah 7.5ta hortladım zorla bı saat daha uyumusum uykularım o kadar bölük pörçük ki saat bası uyanıyorum üstelik 7aydır boyle..
ev toparladm yarın esımle kıleri duzenleriz kıler aldı basını gıdıyor bezler,ıslak mendıller, beşik kolisi şu bu hepsi orda.gömme portmanto gıbı bızımkısı kucuk bı oda gıbı dısardan aynalı şekilde.
ısler bıtınce sahıle ıneriz dedım ama hava kapattı yine ya haftasonu hep böyle
Herkese günaydın
Eşimin kalkmasını bekliyorum kahvaltı yaparız pazara gideriz bakalım bezelye ne kadar ?
valla canım ben normalde delıksız uyurum wc ye dahı kalkmam hamılelıgn basından beri nerdeyse 3defa uyanıyorum ve geri dalmaya calısıyorumGeceleri hep kötü rüyalar görüyorum son bir haftadır ya uyu uyan derken sarhoş oluyorum
Aynı ben ya valla hiç kalkmazdım sürekli kötü rüya görüyorum rüyamda hep sol elim yanıyor görüyorum uyanıyorumvalla canım ben normalde delıksız uyurum wc ye dahı kalkmam hamılelıgn basından beri nerdeyse 3defa uyanıyorum ve geri dalmaya calısıyorum
Gebelikte oluyor oyle kabusvari ruyalar. Ben de bir iki defa Cok sacma seyler gorup uyanmistimAynı ben ya valla hiç kalkmazdım sürekli kötü rüya görüyorum rüyamda hep sol elim yanıyor görüyorum uyanıyorum
Sınav yarın canım bugün yerine baktı yarın girecek sınava nasipse. Sınavdan sonrada yanımıza gelecek 2gecelıgıneokyonus canim eşin napti. Simdi 3simle konusurken aklima geldi
Başarılar eşine ne güzel kavuşmalarSınav yarın canım bugün yerine baktı yarın girecek sınava nasipse. Sınavdan sonrada yanımıza gelecek 2gecelıgıne
Ah sağolasın canım hayırlısı olsun hakkında çok istiyor çalıştı emek verdi Allah yardımcısı olsun inş. Bizde heyecanlıyız özledikBaşarılar eşine ne güzel kavuşmalar ☺
Hayirli olsun canim.Babam pazarlık yaptı 90 bine bağladık arabayı 350 tl para yolladık onu da sonradan istedi . 220 tl otobüs bilet 20 tl taksi ,5 tl market
gecmıs olsn canım ya tekrar bi kardıyolojıye gözük ihmal etme lutfenDun cok yogun bir gun gecirdim aksamustu annem aradi yakin bir yerde karavan kampi vardi tanidigimiz birinin yanina gittik cok iyi geldi. Karavan gezileri cok guzel ama sorumluluk isi
Ben ani bir kararla kendimi istanbula attim
Kalbimde dogustan bir zayiflik vardi bu aralar cok zorluyor
Cok sert atiyor ve halsizlik yapiyor kafama cok takilmaya basladi.
Esime gelecegimi soylemistim cok merak eder diye geldim ama nasil geldim ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?